Aile & Toplum Kadınlara zorunlu askerlik gelse nolur 😀? Bireliff00 Takip Et Xper 6 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler8 ay Mantıklı olmadığı bariz belli değil mi zaten erkek ve kadının gücü kıyaslanamaz güç erkeğe güzellik kadına verilir kxk fıtratta bu var Kadınlara zorunlu askerlik gelse nolur 😀? Cevapla Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Lord_of_chaos Takip Et Yoda Yaş: 101 , eic 100% 8 ay Bence gelmemeli. Askeri disipline dayanamazlar ve disiplin bozulur ayrıca rehin alınırlarsa her turlu aşagılanmaya maruz kalırlar 1 7 Yorumla Bireliff00 8 ay Aşko geçen bir atış yapmışım olayyy 💅 Lord_of_chaos 8 ay Aşko filan ayıp oluyor😂 Olay sadece atışla bitmiyor🙂 Bireliff00 8 ay Biliyorum canım takılıyoruz sadece ndjd Lord_of_chaos 8 ay Canım deme inanırım😂😂 Bireliff00 8 ay Ya rabbi jdjd Lord_of_chaos 8 ay Sen beni güldürdün Allah ta seni güldürsün😂 Bireliff00 8 ay Aminnn nxjx
Cakaascca Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% 8 ay Bunun tek amacı sizden de bedelli parası sömürmek olur 1 1 Yorumla Bireliff00 8 ay Nxjxjx gider 6 ay kafa dinleriz Yorumla
Alevikızııı Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 8 ay Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bi o kalmıştı zaten onuda biz yapalım prensesler yorulmasin 💅 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 8 ay Ben senin komutanın olsam sen benim hatunum güzel olurdu böyle hoş güzellikle 0 3 Yorumla Bireliff00 8 ay Yasada böyle bişey yok komutar bey şimdi ararım burayı yığarım Yorumla Cevap sahibi 8 ay 😂😂 sevimli şakacı minik sinir krizi geçiren hafif tombiş tatlı kız gibisin Karadenizli de olabilirsin Yorumla Bireliff00 8 ay Ne diyon lan değişik Yorumla
kronos_23 Takip Et Yoda Yaş: 34 8 ay Aile & Toplum konusunda 366 cevap paylaştı. Ne kadar cok konusuldu bu askerlik ya 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bence gelmemeli. Askeri disipline dayanamazlar ve disiplin bozulur ayrıca rehin alınırlarsa her turlu aşagılanmaya maruz kalırlar
Aşko geçen bir atış yapmışım olayyy 💅
Aşko filan ayıp oluyor😂
Olay sadece atışla bitmiyor🙂
Biliyorum canım takılıyoruz sadece ndjd
Canım deme inanırım😂😂
Ya rabbi jdjd
Sen beni güldürdün Allah ta seni güldürsün😂
Aminnn nxjx
Bunun tek amacı sizden de bedelli parası sömürmek olur
Nxjxjx gider 6 ay kafa dinleriz
Bi o kalmıştı zaten onuda biz yapalım prensesler yorulmasin 💅
Ben senin komutanın olsam sen benim hatunum güzel olurdu böyle hoş güzellikle
Yasada böyle bişey yok komutar bey şimdi ararım burayı yığarım
😂😂 sevimli şakacı minik sinir krizi geçiren hafif tombiş tatlı kız gibisin Karadenizli de olabilirsin
Ne diyon lan değişik
Ne kadar cok konusuldu bu askerlik ya
Gelmesin bence
Niye kız. d