Her işim ters gidiyor ve islamdan soğumuş durumdayım, ne yapmamı önerirsiniz?

Ben 5 vakit olmasada kılabildiğim kadar namaz kılmaya çalışan biriydim. İlk önce sevdiğimle imtihan edildim. Dedim hadi belki benim için doğru değildi, başka kıza gittiğini kabullendim yoluma baktım. Sonra utangaç biri olduğum için ve dış görünüş olarak da minyon küçük durduğum için pek çok yer beni işe almadı en son markete girdim. Markette ağır kaldırmaktan diyaframım yırtıldı. Zaten öncesinde de sıkıntı varmış ama bilmiyordum. Bununla beraber vertigo oldum kafamı yataktan kaldıramadım. Derken işten çıkmak zorunda kaldım ve bu sefer de parayla imtihan edildim. 20 tlye muhtaç hale geldim. Şimdi evden çıkmıyorum. Bazen uzandığımda tavan bana bakıyor ben tavana. Şimdi siz diyeceksiniz ki Allah sevdiği kulunu imtihan eder. Ama ben yoruldum artık hayatımda bir tane bile olumlu şey olmamasından. Allah merhamet edendi hani diyesim geliyor böyle diyenlere. Allah'a yine inanıyorum ama İslamdan da soğumuş durumdayım. Ne yapmalıyım sizce?

Güncellemeler
8 ay
Ve doğru düzgün İslama ilgilisi olmayanların her işinin düzgün olması sabrımı tüketiyor. Dayanamıyorum, katlanamıyorum. Gerçekten
Her işim ters gidiyor ve islamdan soğumuş durumdayım, ne yapmamı önerirsiniz?