Nolursunuz bana fikirler sunun, dersimi dinleyin🥺? Kocam bütün paramızı ailesine gönderiyor?

Ben yurt dışında kalıyorum, kocam Türkiye’de idi. Geçen sene ağustosta evlendik ve buraya geldi. Kısa kesmeye çalışacağım. Babam zorlanmasın diye evimizi aldı, altımızda araba, ev A dan Z ye kadar döşendi, sadece bir bahçe duvarlar yapmamız gerekiyor diyeyim. Hamileyim şu an birde. Bu kadar şeyin üstüne babası babamı arayıp tirilyonlarca para istedi babam diyor nerden bulayım öyle parayı ama inanmıyor adam olmadığını az çok diye diye 6bin Euro aldı babamdan. Sonra kurban çıktı oğullarından 2bin Euro istedi, ondan önce 700 Euro istedi, yazın bütün parasını yediler. Zaten geleli kaç ay oldu. En sonunda kocamla konuştum bak olmaz böyle yapma seni düşünmüyorlar senin çocuğun olucak ben herkesin eskilerini topluyorum senin umurunda değil, hiç gururuna yedirmiyon mu ev araba her şey verildi bi köşesinden sen tut bahçeyi bari yap tamam valla son siye diye kapattı konuyu. Tr den geleli bir ay oldu, bugün bir baktım bütün kazandığı para yine TR ye gitmiş. Hatta sabahta sordum gönderme işi yok mu diye yok dedi yalan attı bana.

kocam herşeyini ailesine gönderiyor, hepsi çok gurursuz burada ben bilerekten işimi bıraktım hani sorumluluklarını bari bilsin diye ailesi de belki istemez para diye ama yok hiç bir şey değişmiyor. Kavga edemiyorum korkuyom horlar ve dönüyorum der diye, ne fikir verebilirsiniz bilmiyorum ama var mı böyle yaşayan hiç?

bu arada Türkçem belki pek iyi değildir şimdi den kusura bakmayın nolur

Güncellemeler
8 ay
Bu arada, biz nişanlanmadan önce, herkes diyordu ki paranıza geliyorlar, babasının uçan kuşa borcu var, o oğlan saf felan diye, sevdiğim için dinlemedim dinlemeyi bırak babamı karşıma aldım ama herkes haklı mış
Nolursunuz bana fikirler sunun, dersimi dinleyin🥺? Kocam bütün paramızı ailesine gönderiyor?