Sizce ben Haklı değil miyim arkadaşlar Allah aşkına doğruyu söyleyin?

Şimdi Ben yurtdışında yaşıyorum ve burada 40 yıldır yaşayan maddi durumu gayet iyi olan Türkiye'den bir abi var babam yaşında. Biz Eski eşimle onun kira evinde kırıcıydık. Daha sonra ben eşimden ayrıldım Ve bu abi Eşimin de benim de hep bizim Kağıt işlerimize parasız şekilde yardımcı oluyordu Almancası süper ve karşılığında hiçbir şey istemiyor, böyle istediği insanlara bedava yardımcı oluyor yani dua karşılığında teşekkür istiyor sadece başka hiçbir şey istemiyor ve kendi evine temizliğe beni çağırdı , maddi durumun da kötü bu aralar dedi birkaç aydır kendi evine temizliğe gidiyorum eşiyle de gayet Aramız iyi konuşuyorum ve daha sonra, beni bizim eskiden kaldığımız o kira evine de temizlik yapmamı söyledi , Ben de kabul ettim paramı ödüyor tabiki. fakat iki ay oldu aşırı derecede kiraya verdiği evde rahatsızım çok pis Kiracıları var çok pis ne kadar temizlik yapsam da hakkından Gelemiyorum , zaten eski eşimle orada kaldığımda , oda sinirleniyordu niye diğer adamın sevgilisi hiç temizlik yapmıyor bu evde sadece senden temizlik bekliyorlar diye o Ev bayağı bir kötü halde yani neyse , ben Adama dedim ki abi ben artık diğer evde temizlik yapmak istemiyorum Eski eşimle Anılarım aklıma geliyor rahatsızım dedim , O da tamam dedi Ve şimdi diğer kendi evi için haber bekliyordum hiçbir şey söylemedi Bugün , Normalde bugün temizliğe gitmem gerekiyordu, Ben de ona iki saat önce mesaj yazdım abi bugün bana mesaj yazmadın hangi gün geleyim diye onun kendi evine, şimdi de cevap vermiyor bu adam bana iyilik yaptı diye ömür boyu Ben onun kuklasımı olucam. beni rehinmi aldı, gönlümün razı olmadı her şey de evet tamam mı diyeceğim ben rahatsız oluyorum diye her eve gitmek istemiyorum mecbur muyum, Hani karşılıksız iyilik yapıyordu?
Sizce ben Haklı değil miyim arkadaşlar Allah aşkına doğruyu söyleyin?