Haksız mıyım sizce arkadaşlar?

Eski sevgilim ile ayrılalı 4 ay oldu ama bu kişi açır kilolu ve kilo için ameliyat olacaktı benden o ameliyattan önce saçma bir kavga çıkarıp ayrıldı sebebi şu ben kız kankamla hesap açtık komik video paylaşıp atıyorduk sayfa tuttu ama dm falan kapalıydı ben her şeyi sevgilime anlatırım gerekirse şifresini dahi vereceğimi söyledim bana beni aldattın dedi küfürler etti ama çevresine aldatmadığımı anlaşamadığımızı söylemiş hatta ve hatta beğendiği şeyleri takip ettim aldatmadı ama anlaşamadık bazında postlar beğenmiş bana ulaşma sapık mısın bir daha asla olamayız iki elim yakanda olur mezar olarak kalacaksın dedi aileme kötü şeyler dedi ben buna rağmen ameliyatında bir kez yazdım sonra yolda annesini gördüm iğrenç baktı bana be ben de kendimi ger çektim bir kez de doğum gününde yazdım bakmadı asla mesajıma bu ay geldi bana hesap soruyor yazmanı bekledim bir kere yazılacak adamıydım diye ben 1 kez yazdım bakmadı üstelik o kadar kötü şeylerine rağmen o kişi ameliyatımda beni kanlı gözlerimle ağlattı gitti kendisi ameliyat olduğum yere sözde benim için gelmiş yengesi ile gezdi sözde yaşadığım yere gelmeyi teklif etti ben istemedim ama gelmesini beklemiştim ve o halimle benimle kavga edip kanlı gözlerle ağlattı 2 gün boyunca kanım durmadı enfeksiyon kaptı GÖZ ameliyatı olmuştum göz kaslarım kesildi burada kim haklı? Sizce dediği gibi çabalamalı mıydım bir de 1 sene boyunca sürekli kavga çıkarırdı sürekli ama 3 gün sonra geri yazardı bu kişi size sevdi mi beni her kavgamızda aşırı derecede kötü insanmışım muamelesi yapar tekrar dönerdi sözde sinirlenince hakim olamıyormuş üstelik ben sessiz kalırdım orta yol için her şeyi yapardım o anlamazdı beni sözde o kişi bana tahammül etmiş bir sene boyunca diyor ki sevmesem bir sene seni tahammül eder miydim dedi daha neler neler…
Haksız mıyım sizce arkadaşlar?