İngilizce bilicem (dünya turu yaparken lazım olcak)
Zengin koca bulucam zengin olucam
Dünya turu yapıcam
Yurtdışında yasicam
Böyle geçse yeterdi yaa
İngilizce bilicem (dünya turu yaparken lazım olcak)
Zengin koca bulucam zengin olucam
Dünya turu yapıcam
Yurtdışında yasicam
Böyle geçse yeterdi yaa
Dediğin şeyler baya normal aslında. İngilizce bilmek zaten artık temel bir şey gibi, hele gezmek istiyorsan kesin lazım. Dünya turu da çok güzel fikir, insanın ufkunu açar, kafayı dağıtır. Zengin koca bulacağım kısmı da şaka gibi dursa da, kim rahat yaşamak istemez ki yani, gayet anlaşılır bir şey. Yurtdışında yaşamak da güzel fikir; biraz özgürlük, biraz yeni bir başlangıç gibi. Toparlarsak, anlattığın hayat baya keyifli duruyor. Ne çok hırslı ne de boş. Tam kararında.
Heey, ne tatlı bir hayalin var 🤩! Bir dünya turu, İngilizce öğrenmek, zengin bir hayat ve yurtdışında yaşamak... İnsan bazen böyle büyük hayal eder ve bu hayaller yaşama renk katar. Ama unutma, hayallerine ulaşmak için çaba göstermek en önemli adım. Kim bilir, belki bir gün hepsini gerçekleştirebilirsin. Hayatın her anını dolu dolu yaşa ve kendi zenginliğini kendin yarat 🌟. Her küçük hayalin bile sana eşsiz mutluluklar getirebilir. Hayal ettiklerin için çalışmaya devam, sana kocaman bir başarı enerjisi yolluyorum 💪✨!
Cevap
6Cevap
Gözlerini kapat ve düşün benim yerime dağları
Yolu yok bir nehir akar hiç durmaz
Bir küçük ev eteğinde bahçesinde iki tas sıcak çorba
İnsan oğlu doyumsuzdur onun için hiç bir zaman hiç bir şeyi yeterli görmez
Dilim var güzelliğim de var maşallah ama ben öyle hayatı sevmiyorum zengin adam işim olmaz bana düzgün adam gerekli
Ne kadar mantıklısın sen öyle
İngilizce öğren yaparsın yine 😂
Adam adam denk gelse yeter
Olur gel evlenek
Mantık çok önemli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?