Bu hayatı yaşadığına istediğin gibi gününü geçirdiğine inanıyor musun? Bunun için neler eksik neler yapıyorsun?

Bu hayatı yaşadığına istediğin gibi gününü geçirdiğine inanıyor musun? Bunun için neler eksik neler yapıyorsun?
Hayır maalesef istediğim gibi yaşayamıyorum ve yaşayacağımı da düşünmüyorum uzun bir süre ama bir gün istediklerim olursa o zaman istediğim gibi yaşayacağımı düşünüyorum.
Hayatı istediğin gibi sevgi ilegecirmek önemli. Peki gecirebiliyormusun dersen istediğim şekilde geçmesi için gerekeni yapmaya çalışıyorum. Sadece aynı duyguyu kendim için değil tüm dost ve arkadaşlarında gönüllerince geçmesi içinde elimden geleni yaparım çünki her güzel şey dost arkadaş lafla birlikte olursa iyi olur diye düşünüyorum
üzücü ama çalışma hayatı çok büyük şekilde bazı şeylere etki ediyor.. kendine zaman ayırmak gibi.. haftada 1 gün izinle ise neye zaman ayırabilirsin ki? kendine miyapılması gerekenlere mi? biraz zor ama yine de olmaz değil.
Genelde evet. Sosyal platformlardan tanıdığım ve değer verdiğim bazı özel arkadaşlarımla da reelde görüşmek istiyorum. Umarım bu da olur. 😎🌸🍃
Cevap
6Cevap
Hayır hayatımı hiç istediğim gibi yaşayamadım senelerdir eve kapalı yaşıyorum hiç dışarı çıkamıyorum hayatıma engel olan aşamadığım şeyler var gençliğim hep eve kapalı işsiz asosyal yalnız mutsuz geçti özgürlüğüm yok tutsak gibi yaşıyorum
Neredeyse aynı durumdayız yaş 18
Evet, yaşıyorum. Çok şükür istediğimi yapabiliyorum
Eh işte idare eder diyorum
Abartmiyorum ama çok iyim şukür
hayır
Şu an için hayır
Evet yasiyorum %94
Hayır
Şimdilik pek değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?