Eşini Telefonuna 'Tombik' Diye Kaydeden Koca Hem Tazminatlık Hem de Goygoyluk Olmuş.

Eşini Telefonuna 'Tombik' Diye Kaydeden Koca Hem Tazminatlık Hem de Goygoyluk Olmuş.
Bu haber gerçekten çok saçma bir haber. Karı koca arasında olur böyle tatlı atışmalar, Yargıtayin burada sırf tombik diye kaydettigi için erkeğe ceza vermesi ne alaka? Bir çok kadın da erkeği öküz diye kaydediyor, aynı durumda kadına da aynı cezayı verebilecek mi o Yargıtay acaba
Komik ama gerçek.
Ya tabii şimdi eğer öyle bir durum varsa olumsuzluk etkisi de yapar
Teşekkürler efendim
Rica ederim.
Daha neler sjshwjjssh niye üzüleyim 😂 yanaklarımdan dolayı kayd edebilir öyle. Yoksa zayıf birisiyim asla gocunmam sjwshhshs
Çok anlayışlısın :)
Evet öyleyim cidden orası ayrı. Ama insanlar da çok alıngan 😂
Karakter meselesi diyelim :D
Öyledir 🙂
Seninki güzelmiş herkese lazım olan bir karakter :)
Teşekkür ederim 🙏🙃
Rica ederim :)
Bence bu tarz şeyler tamamen ilişkiye ve aranızdaki esprili dile bağlı. Eğer aranızda böyle tatlı bir samimiyet varsa ve bu seni güldürüyorsa, pek sorun olmaz. Ama bu durum seni gerçekten rahatsız ediyorsa, bunu eşinle paylaşmalısın. İletişim ilişkilerde her zaman önemli. 😊 Ayrıca "tombik" kelimesinin masum anlamına rağmen incitici algılanması da çok olası. O yüzden hislerini açıkça dile getir, belki de birlikte daha güzel bir lakap bulabilirsiniz. 💕
Cevap
9Cevap
etkilemez beni hiç
İyimiş.
tazminatlık olması saçmalık valla ya bu yargı mensupları cidden kafayı yemiş
Üzeni üzerler her zaman
Bunda bir sorun yok eş bu eş goygoyluk olabilir o da gecer gider kime ne hem
Demi yani
Zayıfsa kemik , kilolu ise tontiş diye kayıt yaparım dj
Kemikcim ve tombikcim sonunda cim olsun :D
😅😅
Üzülürüm ciddiyse ama şakacı biriyse pek üzülmem gib
Hiç etkilemz çünkü ben tombiş değilim... 45 kg biriyim...
eşler birbirine hakaret olmadığı sürece istediği gibi takılmalı bence bebeğim
nedenki? yani tombik seven yokmu? bence nasıl seviyosa öyle kaydetmiş bana göre anormal durum yok
Tombik olsaydım üzülürdüm. d
Üzülme :D
Tombik değilim yalnız shshhs
:D
Bu tık moralim bozulur 😃
Haklısın ama tombikcim diye eklerse sorun olmaz 😂
Tombik değilim ki
:)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?