Allah var dediğinde iyi yok dediğin zaman mi suc oluyor?
Kendi fikirlerinizi baskalarina zorla dayatmayi "seve seve" birakacaksiniz. Saygi gormek istiyorsan saygi göstereceksin.
Saygi gormek isteyip de oturduğun yerden ateistlere sallamakla olmaz o is.
Ayrica ateistler korktuklarinda dua etmezler. Korktugunda dua eden ateist ateist degildir. Onun ateistligine tukureyim.
Sonuc olarak korktugumuzda dua etmiyoruz mantigimizi kullaniyoruz ya da inden cinden korkacak kadar delirmedik henuz. Oldu da sizin cin dediginiz halusinasyonu gördük pasa pasa psikologa gideriz.
Saygi isteyen saygi gosterecek.
Eksileyenlere not: eksileyince fikirleri degistiremiyorsunuz maalesef.34 Yorumla
Soran+1 yılcanım çoook haklısın ama bu bahsettiğinde bazı ateistler de böyle. hem saygı istiyorlar ama inancıma laf ediyorlar? ve evet müslümanlarda da var. zorla innacaksın diyenlerden utanıyorum kesinlikle. herkes herkese saygı duymalı ama müslümanlar da suç bulma sadece ateistler de saygı duymuyor. ben iki taraflıda düşünüyorum sende öyle yaparsan sevinirim. zaten benim herkese saygım var demek istediğimi anlat 1 ya da 2 kişi var sanki ve innaacaksınız dedim anlamamışsın dediklerimi ayrıca ateist arkadaşlarım var müslümanlardan daha çok sevdiğim. bu kişiye göre değişiyor.
Soran+1 yılcümle karışmış neden böyle oldu bilmiyorum kusura bakma herkes beni o kadar yanlış anladı ki hızlı yazmaktan yanlış yazmışım.
Soran+1 yıldemek istediğim buydu zaten kimsenin inancına birşey demem yargılamam öyle müslümanlarda çok var ve hep onlara ateistleri savunuyorum ben kim haklıysa onu savunurum.
En İyi Cevaplar
+1 yılSenin gördüklerin neki? Daha neler neler var. Herkesin dinine ve dinsizliğine saygım var ancak benim dinime dil uzatana kadar.
136 Yorumla
Soran+1 yılaynen işte demek isteidğim bu eig yapıcam. anlamıyorlar ben inanmadıklarında saygı duyarım ama inancıma laf atııklarında sinirleniyorum. mesela ben şu an burada ateistlere laf atınca onların inancına laf atmış oluyorum kızıyorlar e onlar kızabilir de ben niye kızamam? herkes saygı çerçevesinde dinini ya da inançsızlığını yaşarsa birşey diyemem ama siz nasıl ateistliğe laf atılınca kızıyorsanız bende allaha birşey denildiğinde kızıyorum inanmıyorum de geç. niye hakaret ve saygısızlık? demeye çalıştığım bu kimse anlayamamış.
- +1 yıl
Anlamazlar kardeş. Onlar istediği gibi atıp tutarlar ahlaksızca sonra sen bişey dersin suçlu olursun. Ondan sonra saygı beklerler, anlayış beklerler. İster dinsiz olsunlar ister başka bir dine mensup olsunlar, bizi ne kasar? Kimse kimsenin yerine hesap vermeyecek. İnanmıyorum diyip geçseler, susup otururum eyvallah derim. Ama saygısızlık, terbiyesiklik had safhada! Sonra neden saygı duymuyorsun? İnsanı delirtirler yeminle. En iyisi böyle tiplerle münakaşaya girmemek. Bırak Allah'a versinler hesabını.
Soran+1 yılişte bu. ateistlerden böyle yorum görmedim birde bize yargılıyorsun derler artık ateistlerin daha çok yagırladığını düşünüyorum çünkü en doğrusunu düşünüyorsun. kimsenin dini kimseyi ilgilendirmez ama saygı çerçevesinde olmalı herşey. buna uymayan müslümanlar da var tabi ama burada daha çok ateistlerden gördüm bunu.
- +1 yıl
Her iki tarafta birbirine saygılı olsa hiçbir sorun çıkmayacak ama gel benimle laf yarışına gir diye ayrıyetten bir çaba gösteriyorlar. İnanıyorsam sanane, inanmıyorsan banane. Sen inanmadın diye ne ben çekerim cefasını, ne de ben inanıyorum diye sen çekersin sefasını...
Soran+1 yılbirde eksileyen olmuş. yorumunda hiç hata yok ya en doğrusu saygı duyamıyor işte ateistler. saygı bekliyorlar, ama olmuyorlar.
- +1 yıl
İstedikleri kadar eksilesinler. Allah ıslah etsin benim onlara diyebileceğim tek şey bu.
kimsenin dini görüşüne veya inancına karışmam ama durum vahametini koruyor maalesef.. hava atmak için ateist olanlar var elbet haklısın ama ben ateist olmadım çünkü ayetler havadan zembille inmedi tanrı ayetleri indirdi.. bakıyorum herkesin sevgilisi olmuyor.. benim sevgilim olmuyorsa Allah böylesini uygun görmüş bu yüzden olmuyor..
10 Yorumla
boşver takma. bide olayı farkedince herkes ateist olacak zaten diyip kandırıldığımızı düşünen tipler var. sadece günlük hayatta işledikleri günahların artık haddi hesabı olmadığı için bunların psikolojik baskısından kurtulmak için ateist oluyolar. ama buna kendileri bile inanmıyolar. komikler jdsklgsdg
12 Yorumla
Soran+1 yılcool diyorlar birde kendilerine :D ya inancına saygım var tabi ama allaha inandığı halde sırf havalı görünmek için böyle demeleri cidden komik
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
Burada sabahtan akşama kadar ''Ateisttim'' deyip adam gibi sorulara cevap veremeyeni çok gördüm. Tabii genellemiyorum Ateisttim deyip şimdi instagram hesabında, facebook hesabında sabaha kadar Allah, Allah diyor ulan.
Birde ''Dua edin bana...''
Tükürdüğümün ergenleri ya. Hayır Ateist olmayın demiyorum. Mantıklı, düşünen, sorgulayan ateist olun.11 Yorumla
Soran+1 yılanlamıyorlar işte canım ya geldi hepsi saldırdı bana valla sinirden deliricem şursa herkes üzerime geldi ya anlamıyorlar kıtlar resmen
Asıl ALLAH ' A İNANMAK DOĞRU YOLDUR. ÜSTELİK BİZ BU DÜNYA' YA HAVALI OLMAK İÇİN GELMEDİK. BELİRLİ BİR İMTİHAN DÜNYASINDAYIZ. TABİİ BAZI İNANISLARIN BU TÜR HİPNOZ GİBİ ETKİLEME BİLİNÇ ALTINI ETKİLEME GİBİ PLANLARI VAR BU İNANIŞTA TABİİ Kİ masonluk- satanistliktir. Allah' ta elbet bunun cezasını verir. Ki zaten müslümanlık gelmeden HRİSTİYANLIK günah değildi. Ama MÜSLÜMANLIK ALLAHIN GETİRDİĞİ SON DİN OLDUĞU İÇİN BU DİN şu an KABULDÜR... ONLAR CEZALARİNİ ALACAKLAR..
30 Yorumla
+1 yılAteizmi bir Moda ya da bir özenti olarak göstermek sizi rahat veriyor degil mi?
Cünkü korkuyorsunuz, Ateizmin bukadar hizli yayilmasi sizi korkutuyor, kendinizde Dine karsi düsüncelere kapiyorsunuz bunu görünce.
Konuyu alaya getirmek, Ateizm bir özenti ve moda olarak göstermek bu konuda size gercekleri inkar etmeyi tabiki kolay saglar.
Ateizm bir Moda ya da Özentilik degildir, bu ülkede Ateist oldugu icin insanlar öldürüldü. Bircok Ateist, ateist oldugunu bilem gizli tutmak zorunda kaliyor.
Özentilik ya da Moda ariyorsan, Moda ve özenti Müslümanlara bak. aahhh pardon ama yok, ozaman gene korku basliyor...
Not: Ateizm bir inanc degildir.414 Yorumla
Soran+1 yılya sen ciddi misin? niye korkayım herkesin inancı kendine ben dindar biride değil allaha inancım var o kadar ateizm yayılsın gram umrumda değil isterseniz telefona tapın oda umrumda değil sadece ateist olmadığı halde havalı olmak için öyle davrananları söyledim ya of bir düzgün okuyun üzerine alındıysan demekki.
- +1 yıl
@aliozk
Buna inanmak sana rahatlik veriyor degil mi? Ama kusura bakma gülüm. Millet artik Din sacmaligina inanmiyor ve uyaniyor bundan Ateizm artiyor.
Simdi devam kork.
Soran+1 yıle inanmasınlar dinlere ne yapayım çok mu umrumda? benim dediğimi kimse de anlamamış gülüyorum sadece
- +1 yıl
@aliozk
Yasarken sanan zarari oluyor, öldükten sonra is zaten bitmistir, sana ne zarari nede faydasi olur.
Ortada risk yok, risk oldugunu sananlar sadece gerceklerin farkinda olmayanlar... - +1 yıl
@aliozk
Kesin diye birsey yok, bosver kafan zaten basmaz.
Zarari görmek istiyorsan, bütün Müslüman ülkelerini topla ve ada büyüklügünde olan, 50% Ateist olan bir Japonya ile kiyasla. - +1 yıl
@aliozk
Bir igne bile ustasiz olmazken Allah dedigin sey nasil kendi kendine oluyor diye sorsam, birden felsefe yapmaya baslarsin.
Bir ignenin bilem kendi kendine olamayacagini idda eden, Allahin kendi kendine olabilecegini idda etmeye calisir.
Allah diye birsey yok kardesim, mutlak bir varligin olmasi zaten mümkün degil, bir Tanrinin olabilmesi mümkün degil.
Hayvanlar ve insanlar nasil kendi kendine oldu bunlar coktan acikli, ama tabiki sadece Cevaplari bilenlere.
Soran+1 yılne zaman susucaksınız acaba :D
- +1 yıl
Açıklı derken saçma sapan bir patlama yı (bigbang ) patlaması ilemi Açıklı yani böyle bir patlama oluyor bunca dna kan damar bir araya toplanıyor biz olusuyoruz onu bırak bide dişi erkek 2 si birden oluşuyor onu da bırak ciftlesip cocukda yapabiliyorlar onuda bırak dünyada yasayabilmeleri icin hava su yiyecek herşey mevcud vay anasına ne tesadüf be en azından deist olabilirsin diyorum deistim desen sana açıklama bile yapmam. ama yaratıcı yok demen çok saçma
- +1 yıl
@aliozk
Bu seyler var diye bu ülkede hayat var, biz variz diye onlar yok.
Dedigim gibi cahilin tekisin, konudan haberin yok.
Insanlar ve hayvanlar daha dogrusu hayatin kendisi nasil olustu acikli bilem, ama sadece Cevaplari bilenlere. - +1 yıl
Sen sadece zeki akıllı olduğunu sanarak ateist olmaya devam et bu arada ne halt yediğin umrumda değil istersen git esseklere tap ama gelip bizim dinimizle dalga geçme zaten gecsende anca sanalda böyle gecersin reelde müslümanım ayaklarına yatıyor sizin çoğunuz çoğul konuştum fark. ettiysen alınmak istersen alinabilirsin Kendni zeki sanan ahmak
çok sevdiğim bir teyzenin bir lafı vardı gençlik b*k yolunda kızım sen sana mukayet ol derdi hep:)
14 Yorumla
Soran+1 yılöyle çünkü. baksana kimse saygı duymuyor. ateistlere saygı göstermeliymişiz ama onlar allaha istediğini desinler bizim inancımıza karışsınlar bize saygı duymasınlar?_ herkes herkeese saygı duyacak sinirlendirdiler beni.
Soran+1 yılama herkes üzerime geldi vallahi ağlıcam ben burada her iki tarafıda savunuyorum ama suçlu yine benim? benim günahım ne ya.
Aile & Toplum konusunda 354 cevap paylaştı. Amann ateistleri rahat bırakın. onlar biz maymundan turedik. herşey tesadüfen oldu desinler dursunlar. ne hikmetse bir tek ölüm tesadüfen olmamış. herşey evrimleşmiş ama milyonlarca yildir ölüm un adi hala ölüm. O yüzden onları kendi hallerine bırakın. iyice yesinler icsinler. dünyanın tadını çıkarmaya baskınlar. elbet bir gün ölüm gelip onları bulacak. iste ozaman. Keskeler fayda vermeyecek.
00 Yorumla
+1 yılEvet havalı olmak için yapanları var ama herkes öyle değil mesela ben deistim herkesin dinine saygım var isteyen istediği dini yaşasın bu maneviyat, fazla mantık aramamak gerek.
13 Yorumla
Soran+1 yılherkes öyle değil tabi ki sen üzerine alınma arkadaşım genelleme yapmadım bunu güncellesem mi herkes genelleme yapma diyor ki yapmadım da
- +1 yıl
Orda sana bir gönderme yoktu neden öyle yazmışım anlamadım :)
Soran+1 yılsorun değil :)
+1 yıl"İnanmıyorsan saygı duy" safsatasıyla gelmeyin bana..
Elinden gelse tüm Ateistleri katledecek ama gücü ve götü yetmeyen, sayıları azımsanmayacak kadar çok bir yığın var ortada..30 Yorumla
+1 yılOnlar çalma ateist aslında hepsi müslüman ozentilikten..
24 Yorumla- +1 yıl
*Cakma
- +1 yıl
Aynen (:
Soran+1 yılevet özentilikten yapıyorlar burada gerçekten ateist olanlarda savunuyorlar sanki ben gerçekten ateist olanlara birşey dedim onlara saygım var birşey demiyorum
Soran+1 yılişte onlarda özenti ateist aslında ondan üzerlerine alınıyorlar :D
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBen hiçbirinin gerçek ateist olduğuna inanmıyorum. Çünkü nasıl dinimizin kuralları olduğu gibi ateist olmanın da kuralları var ve onların çoğunun gerçek ateistlerin neler yaptıklarını bilseler korkup kaçacaklarını düşünüyorum.
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSenin yaktığının oksijen olmadığı kesin :D
yetiştirmesinler ana baba evladını karşına alıp bak bu ALLAH ın kitabı bu peygam beri demesse kıçına vuurp tekmeyi hocaya camiye yollamassa adam ne ilah tanır ne onun elçisini.. ölmüş ana babalarına bir fatiha bile okuyamazlar. afedersiniz biraz ağır oldu ama bizim ülkemiz bunları kaldırcak ülke değil malesef gençlerimiz bu halde ve bunların ana baba oldunu dşünsenize inançsız ana babanın ateistten beter evladı olur..
00 YorumlaKuran'ı okumadan Müslümanız diye geçinenler den bir farkları yok onların
ben Müslüman değilim ama ben bile okudum birazını hiç okumadan tapınanlar çook fazla var çevre de
ben aralarında fark göremiyorum yani ha özenti olarak Müslüman olmuş
ha özenti olarak ateist olmuş iyisinin de 1 ortak noktası var "andaval" olması213 Yorumla
Soran+1 yılyanlız yorum yapan arkadar sana feci gülüyorum şu an hem ingilizcene hemde yanlış anlama bir iyi oku istersen daha da muhattap olmıcam sorum tuttu diye sevinirim iyi akşamlar :)
- +1 yıl
Aga ben bu Soru altında linç edilirim diye görüş bile beyan edemedim. Ben de soru sordum ama Müslümanım diyen herkese görüş bildirdiği için teşekkür ettim yani
www.kizlarsoruyor.com/.../q2564423-sitede-kimler-hangi-inaca-mensup-neden
Blondeist dinini koyamadım :D yer kalmadı kanka :D - +1 yıl
Aga insan hayret ediyor
galeri8.uludagsozluk.com/.../...-ediyor_550171.png
Havalılıkla bir ilgisi yok benim sorularıma cevap veremeyen bir din ve alimlerine inanmıyorum... İslam ya da diğer dinler bana masal gibi geliyor müslümanlara ya da diğer dinlere mensup kişilere inançlarından ötürü birşey diyemem kendi dinini benim kadar bilmeyipte bana yanacaksın diyen zavallılar varya onlara saygı duymak zorunda değilim ve yeri geldiğinde yerin dibine bile sokarım... Havalı olmak için müslümansın demiyorum ben sana... senin de bunu bana deme hakkın yok!
211 Yorumla
Soran+1 yılya sana öyle diyenler zaten haksız öyle insanlardan bende nefret ediyorum inan bana. ama genellem yapmadım üzerine alınıyorsun işte. artık açıklamaktan sıkıldım o yüzden daha birşey yazmıycam
- +1 yıl
Hava atmak için ateist olanlara değilde suya sabuna dokunmayan kendi inancının kitabını bile bir kere anlayarak okumamış olan kulaktan dolma bilgilerle dinini yaşayan sadece duyduklarıyla ve neden islam? dendiğinde kendi kendine mantıklı bir açılama yapamayan... onlar için endişelenin bence bayan ateistler birden bire ateist olmuyor biz bunları öğrenmek isterken ateist oluyoruz genelde...
Soran+1 yılevet haklısın bu konuda ama ben sadece saygı isitiyorum ve sen şu an duymuyorsun. bilmedikleri halde müslümanlar diye birşey diyemezsin? herkesin inancı kendine bu seni ilgilendirmez ki neymiş bilmiyormuş müslüman olamaz mı? benim pek bir bilgim yok çok dindar değilim çünkü müslüman doğdum inancım da var ve inanıyorum bunada kimse karışamaz ben ateistlere karışmıyorum ne demek istediğimi ynlış anlamışsınız böyle birşey olacağını biliyorum zaten.
Soran+1 yılyine sinirden full yanlış yazmışım harika herkes üzerime geliyor iyi okuyun bir lütfen rica ediyorum.
- +1 yıl
Havalı olmak için ateist olmak neyse bir dini kulaktan dolma bilgilerle yaşamak, okumayıp anlamaya çaba sarfetmemek o dur. Sorgulayıp ateist olun diyorsun da neden inandığı dinin ne olduğunu bilmeyenleri eleştirmiyorsun önce... Coğrafya itibarıyla müslüman olanlar ya da doğduğu anne babanın dinini kendine alanlar ya hiç araştırmadan müslüman olanları neden yadırgamıyorsunuz merak ediyorum araştırıp gerçekten inanıp iman edene saygım var ama sırf doğduğu coğrafya itibarıyla ya da anne babasından duydukları kadarıyla müslüman olanlara saygı duymuyorum. Demem o ki önce kendi müslümanlığınız eleştirin sonra diğer müslümanların ondan sonra sıra havalı olmak için ateist olanlara gelir... Bunun yanında sizin inançlarınıza küfür etmeyi de dalga geçmeyi de doğru bulmuyorum ne Charlie Hebdo'nun yaptıklarının taraftarıyım ne de o 12 insanın öldürülmesinin...
- +1 yıl
Gelgelelim bay ukalaya yukarda neden o ateistleri eleştiremeyeceğinizin sebeplerini yazdım anlayabileceksen okumanı tavsiye ederim... Onun dışında madem tüm dünyaya ve tüm dünya dinlerine çatır çatır cevap verebiliyorsanız neden bu insanlar müslüman olmuyor? Sen kendini soracağım sorulara cevap verebilecek kadar bilgili görüyorsan buyur hodri meydan. Göremiyorsan bu iş senin harcın değil elinde hiç bişi olmadan yırtık bir şeyden fırlamış gibi görüşlere atlama... @ryblkn
( Yukarıda yaptığın yorumun üslubuyla sana cevap verdim.) - +1 yıl
dostum bizim inancımıza göre , dünyada ki bütün insanlar zaten müslüman doğar , ve sadece müslüman ülkelerde ki bebeklerin kulaklarına ezan-ı şerif fısıldanarak ismi söylenir ki çocuk hem dinini hemde adını bilsin diye. sen bu memlekette doğduysan sana da yapıldı bu bilesin. yani biz kulaktan dolma bilgilerle yaşamayız. biz zaten doğuştan müslümanız ellhamdoliillah...
- +1 yıl
Doğuştan herkes müslüman sizin inancınıza göre... Bir müslüman allahın varlığını kabul ediyor ama dinin hiçbir gereğini yerine getirmiyor bundan başka bu adam eninde sonunda cennete gidiyor.
Bir hristiyan düşünelim şimdi kendi dinini dört dörtlük yaşıyor yaratıcıya inanıyor çalmıyor, zina yapmıyor, yalan söylemiyor insanlara yardımda ediyor kimseye bir zararı yok bu adam ömür boyu cehennem de yanıyor mantıklı geliyor mu sana?
Bide Müslüman ailede yetişip kimliğinde müslüman yazıp din ve din unsurlarına büyük öfke duyan tipler var ki onlar daha vahim bence. Ne türbanlı görmeye tahammülleri var ne ezan duymaya.
01 Yorumla
Soran+1 yılişte bak asıl onlar saygı duymuyorlar gelmişler müslümanlar saygı duymuyor bize diyor. sanane ezandan okunucak tabi sen inanmıyorsun diye ezan okınmıcak mı insanlar türbanlı gezmicek mi sanane onların inancı isteyen kapanır sanane? ben asla allaha innamayanlara birşey demiyorum kimse dediğimi anlamadı
- Aile & Toplum konusunda 644 cevap paylaştı.
+1 yılFeminist Kocayı, Komünist Para Buluncaya, Ateist Uçak sallanıncaya kadardır :)
Bu ülkede üniversitelerde en çok bu gruplanmalar! Ne yazık ki.00 Yorumla emin ol birşey bilmeyip ateist olanlardan daha çok, hiçbirşey bilmeyip dine inananlar var.. bu daha tuhaf değil mi?
12 Yorumla
Soran+1 yıltuhaf tabi ki daha saçma çok şey var bu konuda da haklısın ama ben ateist olanlara birşey demedim sadece olmadığı halde sırf havalı görünmek için olanlara dedim :)
+1 yılKesinlikle öyle , farklı olmaya çalışmaktan başka bişey değil , sanki biz bilmiyoruz babasının cuma namazına götürdügünü :)
10 Yorumlafeminist erkeği bulana kadar
komünist parayı bulana kadar
ateist de uçak düşene kadar
yahu hak hukuk adalet bu dünyada yok zalim zalimliğyle mazlum mazlumluğuyla ölüp gidiyor demek ahirette büyük hesaplaşmaya bırakılıyor bu kadar basit00 Yorumla
+1 yılAllah kim diyebilir allah varmiymis hani diyebilir ben diyorum ama bunu baskasina soylemiyorum sonuç olarak bir ortam da bence allah yok diyen birine ne sen laf soyleyebilirsin ne de o sen birsey soylediginde soyleyebilir
03 Yorumla- +1 yıl
Allah ile tanri kelimesini esdeger tutuyorsun. Bunu daha anlayamadiktan sonra inansan ne inanmasan ne? En iyisi dusuncelerini kendine saklamayi bil. Fikir ozgurlugu adi altinda saklanma seninki fikir ozgurlugu degil
- +1 yıl
Laf sokma niyetim olsa emin ol iyi sokarım benim dusuncemi kimse sorgulay hakki yok ben seninkini de sorgulamam bana gore yoktur bana gore inanmak sacmadir bilmek isterim sen inanirsin boş konusma ondan
- +1 yıl
Ben rahat açıklarım kardeş aciklayamiyorsan bu senin sorunun.
+1 yılBen karismam banane isteyen istedigine inansin.
Cekememezlik yapmak benim isim degil.10 YorumlaYinede koca bir kazığa oturunca içlerinde hissediyorlar duanın önemini. Lafta herşey oluyorlar mübarekler
20 Yorumla
+1 yılne alaka o zaman sende gösteriş için müslümansın (ateist değilim)
21 Yorumla
Soran+1 yılya ben ateistlere birşey demiyorum ne düşünmeleri umrumda değil saygıda duyarım çevremde allaha inancı olduğu halde sırf havalı görünmek için ateistim diyorlar bunu havalı buluyorlar bu bana saçma geliyor onu dedim.
Herkesin gunahı kendine. dinimi kucumseyip hakaret etmezlerse beni ilgilendirmiyorlar yani
10 Yorumlasaygılı olmalıyız her şeye karşı
515 Yorumla
Soran+1 yılbu yorum bana mıydı yoksa bahsettiklerime mi?
Soran+1 yılben zaten saygılıyım yorumlara bak bir allah aşkına asıl kimse bana saygılı değil cidden ayıp ediyorsunuz. çok kötüyüm şuanda herkes üzerime geliyor.
Soran+1 yılya evette ama deliricem ya haksızlığa gelemem ben
Soran+1 yılnasıl başardın bunu anlatsana şu an çok ihtiyacım var
Soran+1 yılartık o kadar üzerime geldiler ki düzgün okuyamıyorum, yazamıyorum bile benide anlayın ya
Soran+1 yıltroll soru ne oluyor yardım edin :D aynen ağzı olan konuşuyor hepside boş konuşuyor valla inşallah aynı buna benzer bir durum onlarında başına gelir amiiiiin :D
+1 yılBende o insanların bir gün hak yolunu görmelerini isterdim, çünkü şeytan bile Allah'ı inkar etmiyor. Ama insanları görüyoruz aklın limitini zorlayacak şeyler yapıyorlar :)
12 Yorumla
Soran+1 yılya inanmaları umrumda değil sadece inandığı halde hava olsun diye inanmayanlara gıcık oluyorum çünkü havalı durmuyor saygısızca duruyor
- +1 yıl
Öyle yaparak, diğer insanlardan farklı & üstün olduklarını sanıyorlar :)
Zamane Gençleri Desek Ne Olacak Ki. Gerçekten Ailelerine Yazıklar Olsun Ki O Çocukları Öyle Yetiştiriyorlar.
00 Yorumla
+1 yılAteistin inancı gök gürleyene kadardır Allahtan baska sığınacak kapı tutacak dal yoktur ama bugün ama Yarin Allah'ın dini Dünya'ya hakim olacak
00 Yorumla
+1 yılHerkesin dini kendine. O dediklerinin neyi savunduklarından haberleri yok daha ne yazık ki.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 530 cevap paylaştı.
+1 yılHerkesin inandığı ve inanmadığına saygım sonsuzdur. Bu gibi kavramlar kişinin kendisinden sorumlu olduğunu düşünmekteyim.
00 Yorumla
+1 yılbunlar ateist olunca günaha girmekten korunduklarını sanıyolar :D
03 Yorumla- +1 yıl
Haha işte bu bir kısmı inanmıyor değil inanmak istemiyor. Din ağır geliyor çünkü.
- +1 yıl
@agrresifkızz gelse nolcak müslüman olmayınca zina yapmak sevapmı oluyo. D
- +1 yıl
Kendi görüşünde belirttiğin gibi işte. Ateist olsamda kurtulsam gibi bir kafa var bazılarında.
mevlam ıslah eylesin mevlam hidayet eylesin möylelerini
00 Yorumlaallaha inanmamak havalı mı olnuyor
13 Yorumla
Soran+1 yılonlar öyle sanıyor :D
Soran+1 yıltelefonu suya atmakta.
@WinterIsCumming
zaten cevabı çok güzel vermiş. :)210 Yorumla
Soran+1 yıldüzgün okumuyorsunuz heralde :D
Soran+1 yılbenim yadıklarımı*
Soran+1 yılbeni yanlış anlamışsın ama neyse birşey demiycem sinirleniyorum çünkü ama şunu söylemek istiyorum ateizmin yayılmasından neden korkayım? umurumda değil işsteidğinize tapın ben sadece saygı istiyorum herkesin inancına saygı duyun istiyorum ama şu an yapmıyorsunuz. inan umurumda değil çoğalmasından ben zaten fazla dindar değilim her iki tarafıda yeri geldiğinde savunuyorum ama sen bilirsin.
Soran+1 yıltamam
- +1 yıl
sizin gibi dinsizlere , din tarihinden beridir savaş açtığımızın bir resmidir bu , ayrıca ateistlik bir din değil , bir inanç değil fantezik ve felsefik bir düşüncedir. yani siz herhangi bir dine inanmamış olmuyorsunuz bile aslında. siz sadece bir görüşü bir felsefeyi benimsemiş oluyorsunuz. uzayda hayat var gibi bir düşünce yani sizdeki, aslında o da yokta neyse :D bir de sen hangi tarafınla hangi cürretinle benim güzel islamıma dil uzatma haddi görüyorsun kendinde. neyse sizle tartıştıkça biz daha çok günaha giriyoruz :D şimdi ebn gidiyorum sen hakkımda konuş taamam mı çok günahım var, biraz günahımı al benim :D l*n dünyada 4 hak din var. bu dördüne de milyarlar inanmış , siz kabul etmiyorsunuz ha :D hepimiz salaktık zaten biz yaaaaa ooooyy akıllı salaklar sizi :D
- +1 yıl
@ryblkn boşver gel şarkı dinleyek :)
https://www.youtube.com/watch?v=xsZNRxgy7Hc
Saygı duymuyorsun ve yargılıyorsun farkında değilsin.
314 Yorumla
Soran+1 yılhayır kesinlikle saygı duyuyorum gerçekten öyle olanlara ama arkadaşlarım önceden tam dindarken havalı olucam diye ateist oldular ayrıca ben onlarla dalga geçmiyorsam onlarda bizim inançlarımızla dalga geçmesinler ki çok dindar bir insan değilim herşey günah diyenleri saçma bulurum ama inançlı bir insanım böyle popüler kültür düşkünü olan insanlara da sinir oluyorum ayrıca inan bana çoğu kişiden fazla saygı duyuyorum
Soran+1 yılhaklısın ama çevremde tanıdıklarım yapıyor bunu o yüzden yazdım tanımadıklarım umrumda değil. ayrıca onlarda müslümanlara saygı duymuyor allah kim falan diyip neden müslümansın diyorlar onlarda kimsenin inancına karışamaz ama karışıyorlar? eskiden ateistleri tutardım yargılıyorlar diye ama şu sıralar ateistlerin daha çok yargıladığını gördüm.
Soran+1 yılişte demeye çalıştığım onlar gerçek ateist değil ve havalı olmak için yapıyorlar demeye çalıştığım aslında sadece buydu.
Soran+1 yılçünkü benim dediğim şey ile alakası yoktu hak etmişsin sorry not sorry
Soran+1 yılyorumun mantıklı tabi ama of anlatamıyorum sana :D benim deidğimle alakası yok yani allaha hakaret niye ediyorlar önümde onlar saygı bekliyorda bize niye saygı duymuyorlar. yoksa banane inançların neye inanırlarsa inansınlar ama benim onlara saygı duyguğum gibi onlarda bana duysun.
Soran+1 yılkesinlikle haklısın baştaki yorumda da şimdide. benim demek istediğimide anladıysan sorun yok :) çünkü kimseyi yargılamamaya çalışırım çünkü hep yargılanan biriyim cahil olmamak içinde elimden geleni yaparım bu son yorumda da çok haklısın ayrıca
Soran+1 yılsende öyle canım. teşekkürler güzel yorumların için.
- Aile & Toplum konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılİleride doğru yolu bulurlar.
50 Yorumla
+1 yılBırakın da insanlar inanmakta özgür olsunlar. Ateist, Deist, Müslüman, Budist vb. inançlar olsun ülkemizde. Birbirimizle anlaşmayı bilelim.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbide 60 yaşında görmek lazım o saygısızlık yapanları.
10 Yorumlaöyle kişilere ateist demek ve kendini ateist olarak tanıtan bu kişiler üstünden genelleme yaparak bütün ateistleri yargılamak ne kadar doğru sence
110 Yorumla
Soran+1 yılhepsini yargılamadım ama yeter niye herkes üzerine alınıyor?
Soran+1 yılya ben herkesi nasıl tanıyayım genelleme olmadığını anlayabilmelisiniz ama birdaha ölürümde yapmam buda bana ders olsun
Soran+1 yıldedim ya daha da demem diye niye yüzüme vuruyorsun zaten pişman oldum :D biraz da bana acıyın genelleme yapmadım ya ateist arkadaşlarım var müslümanlardan çok daha iyi olan benim demek istediğim saygı sadece herkes insanların innacına saygı duysun demek istiyorum
Soran+1 yılya şaka diyorum zaten arkadaşım birşey demedim haklısın yanlışım var tamam anladım
- +1 yıl
ya soru soran kardeş konuuyu bana devretsene :D çok güldüm bunların senin üzerine gelmesine :D yaw şimdi ben size azizler genelde çok güleç yüzlüdür desem siz memleketteki tüm azizleri güleç yüzlü mü anlayacaksınız. cümle içinde "genelde" ibaresi geçiyor.
kaldı ki bu kız kardeşimiz de genelleme yapmıyorum diye ayar vermiş siz hala neyin derdindesiniz. yuh yani :D
Soran+1 yılya yaşa ya :D vallahi ağlıcam üzerime geldi herkes alsana şu konuyu lütfen ya
Gizli Üye(30-35)+1 yılVe cehennemin neden yaratıldığını bir kez daha anlamış olduk.
00 Yorumla
+1 yılateistim panpa o halde bana saygi duy ve allah yok dedigimde itiraz etme.
110 Yorumla
Soran+1 yılya duuyorum zaten allahım deliricem bir iyi okur musun? banane neye taparsan tap umrumda mı herkes üzerime geliyor ne dediğimi anlamadı kimse.
- +1 yıl
allah kim diyeni gördüm inanmiyosan saygi duy kismina itafen yazilmis bir cevaptir.
sordugun sorudan bihabermisin?
ayet örnegi verdiginde bana ayetlerle gelme kuranda ne yaziyor onu söyle diyen müslümanlari gördüm.
birak onu 100 müslümani toplasan anadilinde kuran okuyan 1 kisi cikar okumadiklari kitaba iman etmek nasil normalse soruda yazdiklarin en az onun kadar normal.
Soran+1 yılbak son kez yazıcam artık intihar edicem çünkü herkese aynı şeyi yazmaktan sıkıldım. kimse anlamıyor ya. burada soruya gelelim genelleme yapmadım yukarıyı tekrar oku güncellemeyi de oku lütfen sadece ateist olmadığı halde aslında allaha inandığı halde sırf havalı görünmek için favrananlara dedim. gerçekten ateist olanlardan banane saygı duyarım ateist arakdaşım var diyorum? müslüman olan arkadaşlarımdan daha çok sevdiğim bile var. sorun müslüman ya da ateist değil kişiye göre değişen bir durum. bu soruda bahsettiklerim sürü psikolojisi. toplum ne yaparsa onu yapıyorlar ne popülerse o. şu sıra eşcinsel olmak popüler herkes eşcinsel oldu mesela. yoksa gerçekten kim neyse saygı duyarım. ha diğer diyeceğim se şu mesela biei bana ateistim dese saygı duyarım ama inancıma hakaret ederse işte allah yok niye müslümansın açıkla diye kızarım çünkü onane? böyleleri var işte bak onlarda karışıyor. ama müslümanlarda da var. ateist olanlara kızıyorlar ki onlara ne? isteyen istediğine inannır.
Soran+1 yılherkes neye inanırsa inansın saygı çerçevesinde olsun demek istiyorum sadece. ama insanlarımızda yok bu. şu an herkes üzerime geliyor ama üzerime gelenler de saygı duymuyor lütfen artık gelmeyin yalvarırım ya.
- +1 yıl
kendini ifade edememissen bu bizim sorunumuz degil.
dogmatik bir dine kitabini birkez dahi okumsdan iman ettim diyen satanist efekti de yapar agnostik efekti de.
ateistim ama allah rahmet etsin nur icinde yatsin diyen ve ateist oldugunu sanan da var he belki deistdir de kendini ifade edemiyordur sahis o da olabilir.
burasi müslüman bir ülke diye okullarda islamiyet dayatilirsa cocuklara, yaratici kavramina inanip dinleri redden sahislarin kendilerini ateist sanmalari dogaldir.
Soran+1 yılifade edemedim tamam ben suçum keşke ölsem inşallahda ölürüm ama neredeyse herkese açıkladım hala üzerime geliyorsunuz daha ne yapayım? sinirden yanlış yazıyorum artık
- +1 yıl
üzerine gelmiyorum aciklama yaptim. sinirlenecek birsey yok ortada.
Soran+1 yılherkes üzerime gelirken nasıl sinirlenmeyeyim bir açıklar mısın?
- +1 yıl
kendini düzgün ifade ederek.
iki yoruma katlanamiyorsun sorularda icinde allah korkusu olmsyandan her b*k beklenir diye yazilan yorumlari okudugumuz yetmiyor gibi allaha inanandan her b*k beklenir desek 10 kisi saldirir üzerine yorumumuz silinir provokatif payladim diye, böyle bir ciftesandart karsisinda biz nasil sakin olabiliyorsak siz haydi haydi olmalisiniz.
Soran+1 yıltamam
+1 yılAteistim ama bunu kimseye kanıtlamama gerek yok Allah biliyor diyenler ayrı bir ironi.
44 Yorumla- +1 yıl
Onlarin beyni fail ;=)
Soran+1 yılonlar mizah yapma çabasında
- +1 yıl
Yok ben kendi etrafımda duydum
+1 yılhavalı olmakla bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum düşünmekle alakalı bence, ki genelleme yapma karakter meselesi daha çok
12 Yorumla
Soran+1 yılgenelleme yapmadım yarası olan gocunuyor öyle değilsen alınma üzerine canım :)
- +1 yıl
alınmadım, genelleme yaptın evet yazdıgını tekrar oku canım :(
+1 yılBen saygi falan duymam cahillik everest olmus nesine saygi duyacagim cehennemde cayir cayir yanarken onlara hava uflerler
26 Yorumla
Soran+1 yılduymalısın kimseyi ilgilendirmez aynısının sana yapıldığını düşün
- +1 yıl
Allah yok diyen birine saygi duymam ben kisa ve net nefret edermiyim hayir ama saygi duymam
Soran+1 yıle yani yüzüne öyle diyince sinirleniyor insan sonuçta biz allah var innaacaksın demiyoruz? diyen var ama diyene kızın bize değil. inancım yok de geç yargılamam ama saygı çerçevesinde olmalı herşey
- +1 yıl
Acikcasi kac yasina gelmis dini ben ogretecek degilim cahillik yapip ozentilik yapip oluyorlar zaten o yuzden duymam ya bende hakaret vs etmem tabikidede ama saygi duyacagimida pek sanmiyorum konusmamyi tercih ederim
Soran+1 yılbirşey diyemem
Soran+1 yılbenim ateist arkadaşlarım var saygı da duyuyorum benim yorumum başkalarınaydı
+1 yılsıkıştığınızda kime dua ediyorsunuz kimden yardım istiyorsunuz diye yazmıştım da cevap alamadım burada verebilen var mı acaba
08 Yorumla- +1 yıl
Kimseye dua etmiyorum sıkıştığımda... Yeterli bir cevap mı kimseden medet ummuyorum Afrika 'da açlıktan ölen bir çocuğa ya da tecavüze uğrayan bir çocuğa yardım etmeyen tanrı bana da etmez etmesinde... Çok iyi biliyorsan dinini sana kafama takılan soruları sorayım bakalım biz ateistler cevap alabilecek miyiz?
- +1 yıl
şükürler olsun ben Allah'a güveniyorum, umarım en kısa zamanda sen de bu düşüncelerden kurtulursun... herkes kötü şeyler yaşıyor
Soran+1 yılburada bu mavi arkadaşımız haklı. kimsenin inancına karışamayız tatlım.
Soran+1 yılama mavi arkadaş sanırım kızın demek istediği havalı olmak için ateist olan insanlar gerçekten olanlar değil yani.
Soran+1 yılzaten kimse benim ne demek sitediğimi anlamadı burada kendi kendine konuşuyor yeni konu çıkartıp.
- +1 yıl
herkesin çaresiz olduğu vakit vardır olmadıysa da olur tam olarak bundan bahsediyorum, sizin bu kadar bilmişliklerinize dayanamıyorum saygı da duyamıyorum bu kadarrr
+1 yılDaha çok bu sitede kızlarda gördüm bunu.
İyi ki cehennem var böyleleri için.03 Yorumla
Soran+1 yılkızlar mı? yorumlara bak kızlar böyle birşey dememiş çoğu erkek saldırdı bana resmen. ki ne demek istediğimi hiçbiride anlayamamış salaklar :D
- +1 yıl
Su andan bahsetmiyorum.
Ben üç yıldır bu sitedeyim.
Gordugumu söyledim.
Ayrıca erkek yok da demedim.
Soran+1 yılpeki arkadaşım birşey demedim doğru diyorsundur tabiki de :)
Devamini yetistirmeyenler olalim ins
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. I can be cool, I can't be fool :D
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılYalniz herkes de din alimi
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgittikçe bozuluyor nesil
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 4,4b cevap paylaştı. ergenlik halleri bunlar geçer
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKıyamet alametleri zaten bunlar.
00 Yorumla
+1 yılSaygı duymalısın
23 Yorumla
Soran+1 yılya ben ne diyorum burada ya asıl siz bana saygı durmuyosunuz herkes üzeirme geliyor yorumlarıma bir bak allahaşkına düzgün okuyun sinir krizi geçiyirorumdsmfsldjkş
- +1 yıl
Yazdıklarından hiç bisey anlamadım zaman kaybısın iyi geceler
Soran+1 yıltamam
anlam veremiyorum :(
10 Yorumla
+1 yılinsanların fikirlerine saygı duyun
00 Yorumla
+1 yılÖlüm bize, hesap bize, sual bizedir..
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı. hic iste
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 664 cevap paylaştı.
+1 yılbazı müslümanlardan kat kat daha iyiler ateistler
210 Yorumla
Soran+1 yılbazıları evet öyle tabiki ama böyle olduğu gibi bazı müslümanlarda ateistlerden daha iyi bu kişiye göre değişiyor kesinlikle müslümana ya da ateiste göre değil
- +1 yıl
evet
Soran+1 yılarkadaşlar tamam tamam arkadaşlar tamam rica ediyorum tamam
- +1 yıl
:D noldu
Soran+1 yılben burada kim haklıysa onu savunuyorum müslümanlar ateistlere saygılı olsun, ateistlerde müslümanlara saygılı olsun demeye çalışıyorum ama suçlu benim. herkes üzerime geliyor vallahi delirirsem hepsi buradakilerin suçu şu an masum bir insanı üzüyorsunuz ayıp ya yaptığınız.
- +1 yıl
Cidden noldu farkında değilim olayın :D sana birşe mi dediler
Soran+1 yılherkes diyor ya? neymiş saygı duymalıymışım. duyuyorum zaten? onlar duymuyor asıl.
- +1 yıl
hmm ok :)
- +1 yıl
İyilik kötülgü dine baglarlarsa , dindar görnp millet her boku yerse insanlarda da ateist olmasalarda bunlara tepki olur
+1 yılkıldığı namazla hava atanlardan iyidir
03 Yorumla
Soran+1 yılikiside iyi değil.
- +1 yıl
aynen ama birisi dini inancına rağmen yapıyor diğeri inançsız en azından kutsal göördüğü bir şeye muhalif değil
Soran+1 yıleşit davranmıyorsun.
+1 yılmalesef diorum..
00 Yorumla
+1 yılaynen öyle yazık
00 YorumlaHerkes kendi ameli ile hesaba cekilecek
11 Yorumla
Soran+1 yılbiliyoruz zaten ama ateistler saygı bekliyorlarsa onlarda bizim dinimize saygı göstermeli.
- Devamını Gör (2)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat