Kaynanama s*ktir git o*ospu dedim üzerime yürüdü?

Biraz uzun oldu ama lütfen okuyun yeni gelinim biriniz akıl versin

Bir yıllık evliyim, eşime en başından annesini istemediğimi söyledim, yeni evliyim, kendi evimde kendi eşimle rahat etmek istiyorum. Eşim tamam dedi ama işler tam tersi gitti. Kaynanamın eşimden başka 4 tane oğlu bir de kızı var, hepsi evli, hiçbiri istemiyor onu. Hepsiyle arası kötü. Mecbur bizde kalıyor, evlendiğim ilk günden beri bizimle. Rahatsız oluyordum ama saygıda kusur etmiyordum, ona özel oda hazırladım, yediği önünde yemediği arkasında, kankalarını çağırınca her türlü hizmeti yapıyorum, ama benim olan evin düzenine çok karışıyor, evimi nasıl dekore ettiğime, yaptığım yemeğe, temizliğime, girdiğim çıktığım saate karışıyor, her gün her gün ve iğneleyici bir şekilde. Eşim karışmıyorsa sen kimsin ya sana ne anam mısın babam mısın eşim misin? Bir senedir illallah ettim. Eşimle hiç rahat rahat yalnız kalamıyoruz, sabahın 2sine kadar uyanık, salonda oturup televizyon izliyor ya da orayı burayı kurcalıyor. Bu davranışlarına rağmen onu el üstünde tuttum, çocuklarının yapmadığını ben yaptım, gezdirdim, yedirdim içirdim, hediyeler aldım, ama bir türlü gözüne giremedim. Az önce eşimin öğle yemeğini hazırlayıp işe uğurladım, üstümde de kısa gecelik vardı. Kaynanam geldi oğlunu uğurladı sonra üzerime tükürüp “utanmıyor musun sen kaynananın önünde böyle durmaya o*ospu yıkıl karşımdan” dedi ben de “ev benim evim beğenmiyorsan kapı burada s*ktirir gidersin” yemin ederim bir anda ağzımdan çıktı anlamadım ben de bu zamana kadar sustum sustum dayanamadım. Sonra o da bana daha çok sövmeye başladı “seni istediğimiz günün Allah belasını versin, o*ospu k*hpe eş dediğin gelim dediğin senin gibi olmaz oğlumu senin gibi o*ospunun eline bırakmam” tarzı şeyler dedi. Şoka uğradım ya bir insan bu kadar mı nankör olur benim ona iyilikten başka bir şeyim dokunmadı. Çekildim odama ağladım işte çılmak istemiyorum yüzüne de görmek istemiyorum akşam eşimi doldurur bana gitsin defolsun ya istemiyorum onu bu evde 😣

Güncellemeler
8 ay
Arkadaşlar hazırlandım eşimin iş yerine gittim, bir saatlik öğlen arası var konuşmamız lazım dışarda yiyelim dedim. Olayı olduğu gidi anlattım, annesini hiç kötülemedim, kendini de olduğunca acındırdım, ben senin annene sizin yaptığınızdan daha çok evlatlık yaptım, bunları hakedecek ne yaptım, sevmiyor beni falan dedim mutsuzum o evde dedim dönmek sırf senin için kalıyorum orada falan filan bir şeyler dedim. Patrondan izin alayım iki hafta tatile gidelim beraber kafa dinleyelim dedi ben de aynı
Güncellemeler
8 ay
Zamanda bir şeyler düşünürüm dedi ne desen haklısın sen ilk başta istemedim seni annemle yaşamaya mecbur ettim dedi. Muhtemelen kardeşleriyle konuşup hep bir ev tutacaklar ona. Akşam annesiyle konuşacak
Kaynanama s*ktir git o*ospu dedim üzerime yürüdü?