Ev araba bir sürü takı yüksek maaş vs lüks düğün falan ama mutlular
Benim bu tür beklentilerim yok nikahtan bile giderim ama hayatımda kimse yok
Benim bu tür beklentilerim yok nikahtan bile giderim ama hayatımda kimse yok
Öyle olur genelde burnu havada, çirkin, kibirli, vücudu orantısız, fiziği kötü kısacası hiç bir şekilde o lüxü hak etmeyen kadınlar en iyi durumlara sahip erkeklerle beraber düzgün kadınlarda öyle kenarda köşede kötünün yeri var herhalde
O kalitesiz 5 para etmez kızlara kadınlara sorsan utanmadan bir eline güneş diğer eline de ay isterler. Bu yüzden de ya avuçlarını yalarlar ya da tuvalet kağıdi gibi kullanılıp atılırlar.
O erkeklerde de nasıl kafa var anlamıyorum, aslında kafalarıyla düşünmüyorlar da neyse. Böyle istekleri olan biri zaten kendini başta belli eder, hiç başlanılmaz
Bazen insanlar hayattan istediği şeyleri ekonomik ölçütlerle ifade edebiliyor. Herkesin kendine göre farklı beklentileri ve hayalleri olabilir. Belki bazı kızlar evlilikle beraber güvenli bir hayat ya da daha rahat bir düzen istemeyi önemsiyordur. Bunda da aslında yanlış bir şey yok, sadece kişisel tercihler bunlar. 🤷♀️
Senin beklentilerinin daha sade ve gösterişten uzak olması, değer verdiğin şeylerin farklı olduğunu gösteriyor. Kendine uygun biriyle tanıştığında, bu dengeleri sağlayan bir ilişki kurabilirsin. Önemli olan, iki tarafın da hayattan beklentilerinde birbirini tamamlaması. Senin gibi düşünen birini bulmak düşündüğün kadar zor değil, acele etmeden doğru insanı bul. 💖
Cevap
14Cevap
Ah canım … bir arkadaşım var severek evlendi. Gelin çiçeğini kaftanını mesela hep kendi almış. Kendini çok feda etmiş.. bugün kıymeti biliynormu hayır. Eşi onu beğenmiyor artık 🫤 bende görücü usulü ile evlendim. Ama bir kişi Şey haric herdeyim oldu … demekki ne olacaksa olsun acimiyacakskn onlara yoksa kıymetin bilinmiyor
Biz de anlam veremiyoruz.
Minimal bir hayat sürmeye alıştık.
Beklentiler maaşların çok çok üzerinde.
Kimse mutlu olayım, huzurum olsunndemiyor da
Tabi ki maddiyat da önemli ama yettiği kadsr maddiyat olsun önce sağlık mutluluk daha önemli bence
Sömürü aracı olarak kullanan herkes mutsuzluğa mahkum, bunu biliyorum
Yüksekten ucanlar daha mı kıymetli nedir ama sonra da balon gibi sinenler varb
Öyleleri daha kıymetli. O gururlu asi güçlü kadın erkekleri çekmiyor. Çıtkırıldım olup kocam da kocam diyenler baş tacı
. mlari var çünkü , şaka bir yana aynen dediğin gibi
aşk dediğin zaten değer vermektir sevmektir araba takı lüks düğün bunlar hikaye ben böyle düşünüyorum ama hiçte belkide bu yüzden kısmetim yok
Onlar yüzünden evde kaldı sanki babalarından vardıda
Kıyamam ya bende çok isteyenler denk geliyor
Herkesin isteği var işte bir şekilde beklentisi yüksek beklentisi alçak şeklinde en büyük farklılık bu
Öyle olması gerektiği ebeveynleri tarafından öğretiliyor
Qm düşkünü nü bulmuş bence kızlar
Dengede olmak iyidir sonra mutluluk zor geliyor
Lüks araba ev daire altın istiyolar kim alcak
Seni taktir ettim sahsen helal olsun
Çok komikler
Arz talep meselesi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?