Bu kadarı da fazla değil mi?

Ben İSMEK kursuna gidicektim kayıt parası 500 ve normal bizim durumumuzda çok iyi ama annem sadece ablama verdi parayı banada nerden buluyorsan bul benim parama göz dikme dedi benimde kaydım yandı ablam derste ben evdeyim şu an ben 18 yaşındayım anlamda benden bir yaş büyük ve hep aynısı oluyor ona bir sürü paralar veriyor bana harçlık bile vermiyor sevgilim olduğunu öğrendi şimdi de ondan işte diyor beni küçük duruma düşürüyor annemden nefret ediyorum çok kötü bı kadın bana bu zamana kadar yapmadığını bırakmadı kalbimi kırdı beni dövdü herkesin içinde azarladı boş sebeplerden bile ayakkabı istiyorum almıyor ablama iki tane bana bı tane alıyor şimdi ben çalışmaya başladım ablamda çalışıyor ona herşeyi alıyor veriyor bana yapmıyor ona şemsiye almış ıslanmasın diye ama beni düsünmemiş işe gidiceğim zaman öyle bir yağmur yağıyordu ki sabah bende ablaminkini alayım dedim o zaten evdeydi o gün sabahın 7 bucugunda hiç kalkmayan kız kalktı elimden şemsiyeyi aldı öylece kaldım hiç bir şey diyemedim çok zoruma gitti annemlerde hiç bir şey demedi ben yapsam kıyamet kopar kendimi dışarı atıp ağladım bide ablam hep beni taklit ediyor ne giysem aynısını giyiyor dolabımın düzenini değistirsem aynısını yapıyor ne alsam alıyor ve bana hep psikolojik baskı uyguluyor evde kimse seni sevmiyor istemiyor öl falan diyor her gün inşallah yüzüne kezzap dökülür de güzelliğin gider diyor bazen bana saldırıp tırnakları ile kollarımı kanatıyor artık buna izin vermiyorum ama yinede suçlu ben oluyorum babam bana vuruyor

Bu kadarı da fazla değil mi?