- Aile & Toplum konusunda 8,8b cevap paylaştı.
8 ayÇünkü modernliği sapkınlık olarak lanse etmeyi çok iyi becerdi 6 yaşında kız çocuğuna nikâh kıyılır diyenler. Tarikat ve cemaat yurtlarında kız ve erkek fark etmeden yapılan taciz ve tecavüzlere bir kereden bir şey olmaz diyenler.
45 Yorumla- 8 ay
Bu iğrenç yorumu üç kişinin beğenmesi beni umutsuzluğa sevketti ülke adına
- 8 ay
İslam nerde nikah yapılır diyor? Hangi ayet hangi hadis hangi tefsir diyor?
- 8 ay
@Stellvertreter iğrenç olan dinci ve yobaz zihniyet
Soran8 ayYav hadisler sahte zaten ayet ve Kuran sürürken hadislere inananın aklı yok dinde mürtedi öldürün demiyor islamın değil insanların suçu hoşgörülü yok
- 8 ay
Benim tuhafıma giden bir şey var. Dine öyle körü körüne inanıyorlar ve savunuyorlar ki bunun için insan bile öldürüyorlar. Allah yer yüzüne indirdiği dini koruyamıyor mu ki korumak bu tip "insanlar" kendilerine bir görev bilip korumaya kalkıyorlar.
En İyi Cevaplar
Ülkede çok büyük bir kutuplaşma var ve bu yüzden insanlar bir kalıba girince diğerleri tarafından kolayca etiketleniyor, hiçbir şeyin orta yolu yok, modern olunca geniş muhafazakar olunca da gerici yobaz ilan ediliyorsun. Türk insanı modern gibi görünse de aslında çok büyük bir kesim hala geleneksel ve muhafazakar değerlere bağlı yaşıyor ve modernlik algısı insanlarda ters tepiyor, gevşeklik olarak algılanıyor. Bu sorunu da ancak karşıliklı saygı ve anlayış çözer aslında böyle herkesi yobaz ilan etmek değil 🙏
20 Yorumla
Sen, ben ve bizim gibi herkes aslında basit bir ortadoğuluyuz. Herkes Avrupaya özeniyor ama kimse geleneklerinden ve alışkanlıklarından kolay kolay vaz geçemiyor. maalesef kültür açısından çok sıkıştık toplum olarak. Mesela ilişkilerde fazla rahatlık aldatmalara sebep oluyor. Ama fazla sıkıncada bu sefer insanlar istediğini yapamıyor bunalıma giriyor.
04 Yorumla
Soran8 ayOrtadoğu’da doğacağıma hiç doğmasaydım daha iyi. Avrupa çok iyi. Dinsiz Japonya’da en adaletli çalışkan dürüst namuslu insanlar var bizim ülkede adaletin dürüstlüğün sadece adı var
- 8 ay
Sırf kısa şort giydin diye birileri sana kötü muamele yapıyorsa bırak yapsınlar. Eminim ki bunu kabullenemeyen insanlar hayatta bir çok şeyi başaramayan insanlardır. Gözünün üstünde kaşın var diye zorbalayan insanlar varken bu dünyada inan bana gene bu günlerimize şükretmeliyiz
Soran8 ayDoğru vallaha ahlakı giyimde arayanlar yaşantıda arayanlar yargılayanlar
Nerede aradığına bağlı. Modern insanların daha çok olduğu ortamlar belli.
Üniversite, kütüphaneler, sanat galerileri, gösteri merkezleri gibi yerlerde bulabilirsiniz.
Onun dışında tr zaten muhafazakar bir toplum. Çoğunluk dıştan modern görünse de değil.20 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Bence öncelikle "modern" kelimesinin herkes için farklı bir anlamı olabileceğini kabul etmek gerekiyor. 💭 İnsanlar yetiştirilme tarzları, yaşadıkları çevre ve maruz kaldıkları kültürle şekilleniyor. Bu yüzden sana modern gelmeyen bir düşünce, başkası için çok doğal olabilir. Kimse kendini yobaz olarak görmez; bu tamamen bakış açısına göre değişen bir algı. 🙃
Empati kurmaya çalışarak herkesi bulunduğu yerden anlamaya gayret edersen, farklı düşüncelere olan tahammülün artar. 🌸 İnsanlarla konuşup onların motivasyonlarını anlamaya çalışırsan belki "modern" olmayan yanlarını da kabul edebilirsin. Unutma, dünya çeşitlilikle güzel! 😊00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
O kadar haklısın ki. Ve yobazlığı meslek edinmiş hepsi de. Başkalarının işine karışınca kendilerini bir şey sanıyorlar. Şehir değiştirdim bunlar yüzünden.
23 Yorumla
Soran8 ayÜlkede cinayet tecavüz olayları dönüyor bunlar milletin kılık kıyafetine yaşamına kafayı takıyor
Soran8 ayHep eleştiri yargılama
Modern biriyim. Eminim başka modern insanlar da vardır hanımefendi. Lütfen genelleme yapmayın.
12 Yorumla
Soran8 ayİnşallah sayınız artsın inşALLAH
- 8 ay
Amib
Gizli Üye(30-35)8 ayGünümüzde medeniyete tam olarak erişmiş bir topluluk/ülke hala yok denecek kadar az zaten. Dünyayı sh*t götürüyor hatta. Haliyle üçüncü sınıf veya gelisememis ülkelerde donanımlı bireyler samanlıkta iğne...
11 Yorumla
Soran8 ayHaklı yorum
4 ayŞu başkasına yobaz deyip kendini modern ilan eden insanların modernliğini pek merak ediyorum bebeğim ne demek modern hani şu modern kelimesinin anlamını söyle bakalım Söyle de öğrenelim
00 Yorumla
8 ayModernlikten anladığı şey muhtemelen kabak çiçeği gibi açılmak. Bu ilerici kezbanların aslında gerici olduklarını anlamalarını sağlamak lazım 😏
026 Yorumla
Soran8 ayAlakası yok senin komşu aile baskısına göre yaşaman özgüveninin olmaması eğitimsiz cahil yoksul yobaz bir çevrede yetişmenle alakalı. Modern kadın sana bakmaz
Soran8 ayİlerici kezban demen de kedinin ulaşamadığı ciğere pis demesi gibi bir şey
Soran8 ayAsıl gerici tesettürlü ve kapalı giyinen kızlarımız ve senin çevrendeki kadınlar
Soran8 ayErkeklere göre yaşayan yoksul çevre
- 8 ay
Bak kezocuğum, belli bir kültürden gelen toplumlarda ahlak ve edep kavramı vardır. Avrupa ahlakını alınca modern olunmaz yozlaşmış olursun. Eğitim konusuna hiç girme orada kaybedersin. Eğitimli olmak ahlaksız olmak anlamına gelmez. 30 yaşına kadar 30 sevgili yapacaksınız hepsine çiçek açacaksınız ama 17 yaşında bir kız evlenince çocuk gelin diye saçmalayacaksınız.
Mehmet Akif'in güzel şiir'i
Kim demiş Avrupa insanı medeni
Ne edep var ne haya çırılçıplak bedeni
Medeniyet dediğin açıp saçmaksa bedeni
Desenize hayvanlar sizden daha medeni
Soran8 ayMehmet Akif istiklal marşı yazmaktan başka bir şeyi beceremeyen sıradan senin gibi bir insan. Ahlak edep terbiye kıyafette yaşantıda aranmaz bunu arayan alt tabaka yoksul eğitimsiz cahil yobaz dindar islamcı gerici AkP kafalı insandır. Sen en fazla bir yerde çalışan alt sınıf personel olur müdüründen üstünden emir alırsın kıro mağara insanı cahil seni
- 8 ay
Bu şiirimizde eğitimli egoist modern kezbanlar için gelsin
Ney biter saki kalır
Her renk solar haki kalır
Diploma insanın cehlini alsa da
Hamurunda varsa eşeklik baki kalır - 8 ay
Şimdide paralı burjuva mı oldun kezo😂 Baban fabrikatöre söyle kızına don alsın.
Altı havaalanı gibi iniş kalkış çok oluyor 😂😂😘
Soran8 aySen nesin varoş kardeşim. Kendin türlü b.. klar yer bakire kız arar ailenin istediğini kezban kapalı ile evlenirsin kendine ait bir fikrin özgüvenin bile yok
Soran8 ayKendin gibi eşek zannetme herkesi zır cahil şiiri çok iyi bilirsin çünkü sana yazılmış hakaret eden arka sokakta yaşayan varoş mahalleli
- 8 ay
Bu arada insanları emekçileri sınıfsal ayrıma tabi ahlaksız sonradan görme fakir
Bak çok sevdiğin Atatürk ne diyor; köylü milletin efendisidir
İtaat et lan efendine ağzı lağım kokan kezban - 8 ay
Muhtemelen bu kezban 17-18 yaşlarında toplum bilincine erişememiş, babasından aldığı haftalıkla kendini zengin zanneden! eğitilmesi, rehabilite edilmesi mümkün olmayan bir beyin hücreleri yetersiz müptezel biri.
Kendimi bu tür beyinsizlere zaman ayırdığım için cezalandırmalıyım.
Tanrım kafası olan, nolur kafası olan 😏
Soran8 ayTanrına söyle bu kişi 29 yaşında yetişkin bir insan ve senden daha olgun ki aklı ve olgunluğu yaşta arayacak kadar akıl yoksunu değil. Belli ki annen birilerine çok vermiş ki kuyruk acın var havlıyorsun burada. Baba parası ile değil kendi kurduğum iş merkezimle çalışıyorum senin aksine ben her işi yaptım esnaflık garsonluk çevirmenlik benim iş tecrübem seni 10 a katlar
Soran8 ayYarı cahil seni
- 8 ay
Seni alt sınıf pis garson seni 😏
- 8 ay
Garson çayla bizi, hatunla menemene ekmek banacağız 😏
Soran8 ayBeğenmediğin garsonluktan gelme zenginim kendi işim var sen ne yaptın alt sınıf personel
Soran8 aySen benim evimdeki çeşit çeşit pahalı peynirleri görmemişsindir seni varoş
Soran8 ayKimseden harçlık almıyorum senin gibi asgari ücretten açlıktan ağzım kokmuyor
- 8 ay
Çok fakirim bana biraz italyan peynirlerinden verir misin 😏
Soran8 ayAnnen belli ki baban dışında birilerine vermiş ki bu aptal özgüveni gelmiş sana
- 8 ay
Aaa bebişim hani sen modern elit bir bireydin. Hakaret yakışıyor mu hiç senin gibi bir Fransız kadınına 😏
Soran8 ayBen Fransız değilim Türküm. Orta asyadan gelme kütüğüm. Dibimde Yunanistan Bulgaristan var Avrupalı Türküz biz sen anlamazsın kıro
- 8 ay
O zaman caciki getir bize garson 😏 bulgurun yanında caciki çekti canımız 😏
- 8 ay
Hadi barışalım, sana zeytin dalı uzatıyorum.
Patron işsizim bana şirketinde masabaşı bir iş verir misin? Çabuk öğrenme, pratik çözüm üretme, olaylara karşı hızlı aksiyon alma yeteneğim var.
Sana daha çok para kazandırırım😏
- Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.
8 ayYobazlikla cahillik arasında modernlikle terbiyesizlik arasindada ince fark var
01 Yorumla
Soran8 ayTerbiye kıyafette yaşantıda aranmaz davranışta aranır Kuranda Allah milleti inanmaya zorlayın kapalı giyinmeye zorlayın demiyor ama insanlar bencil ben ne dersem o olsun islama saygı sonsuz diğer dine inanan insana saygı yok
8 ayBelki herkes aşırı yobaz değildir sen fazla geniş takılıyorsundur bir de böyle düşün
03 Yorumla
Soran8 ayHayır herkes geniş olmalı doğru olan bu. Siz fazla dar görüşlü olabilirsiniz ama Y ve Z kuşakları çok farklı
Soran8 ayEskidendi nineler gibi kapalı gezmek özgür olmamak
- 8 ay
Soyunmayı özgürlük olarak görüyorsan istediğin kadar soyunabilirsin kimse sana karışmaz
8 ayİnsanların evrimini tamamlayamaması ve egitmsizliği yüzündendir
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)8 ayEğitimsizlik, islamla ilgisi olmayan bir din, 700lü yıllarda ki gibi yaşayınca müslüman olacağını sananlar... çok sebep var
05 Yorumla
Soran8 ayŞeriat olmamalı mesela ben islama karşı değilim islam gibi gösterilen dine karşıyım şeriatta dinden çıkan öldürülür recm dövmek gibi cezalar var. Kuranda insan öldürmek dövmek yok
Soran8 ayRecm de Kuranda yok
Soran8 ayTabiki kadınlar çarşaf bol kapalı gezebilir ama insanlık hali istemeden bir tel saçı gözükebilir düzeltir sırf saç teli gözüktü diye kadını dövmek zulüm neden?
Cevap sahibi8 ayMedeni yaşamak lazım şu devirde, çarşaf komik yani, giy eşarbını, ceketini, elbiseni, kim senin saçına bakacak
Soran8 ayKurana göre yaşasak öyle olur zaten çarşaf yahudi geleneği türban bile yahudi işi. Baş örtüsü başka onlar başka
Aile & Toplum konusunda 479 cevap paylaştı. herkes hayattan soğudu, ne isterse onu yapıyor
11 Yorumla
Soran8 ayÖyle olsun artık özgür olalım bi salsınlar bizi
8 ayBulabilirsin zor olduğunu düşünmüyorum. Sosyalleşmek lazım
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Aslında varlar ama burjuvai kesim ve semtlerde
114 Yorumla
Soran8 ayTek suç fakir olmak
- 8 ay
Bu da oluşan yanlış bir algı. Burjuva kesiminden yobazlar yok mu
- 8 ay
Çünkü güçleri onların gizli kalmasında etkili oluyor da ondan
- 4 ay
Burjuva "elit" kesimlerde de yobazlık var ama toplumun büyük çoğunluğu bunu bilmiyor
- 4 ay
Çünkü hem ekonomik hem de güçlü ilişkileri sayesinde gizli kalmayı beceriyorlar
- 4 ay
İlluminati'den daha üstün ve gizli yapılanmalar var
- 4 ay
Aytunç Aytındal'ın konuk olarak katıldığı programları izleyebilirsiniz onun dışında kitapları da var.
- 4 ay
Rica ederim
Gizli Üye(25-29)8 ayAhhh en sevdiğim soru. Aynı dert bendede varr.
01 Yorumla
Cevap sahibi8 ayCelal şengör demişti ki Türkiye’deki insanlar dışardan modern görünsede kafayı açıp baksan afganistan falan demişti
Gizli Üye(36-45)8 aymodernden kastın ne önce onu anlamak lazım.
02 Yorumla
Soran8 ayFarklılıklara hoşgörü
Cevap sahibi8 ayşimdi farklılık da mesela ben de bazı farklılaraacık değlim eminim sende değilsindir bu durumda bizler yobaz mıyız
Modernlik içten gelen bir şey
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.
8 ayortadoğuya hoş geldin
10 Yorumla Artık insanlar çok değişik
10 YorumlaBelki çevrendekiler hep öyledir, kendini de sorgula biraz
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
8 ayNe konuda
19 Yorumla- 8 ay
Beğenene in soru sordum
Soran8 ayFarklılıklara saygı hoşgörü
- 8 ay
Lan soru yobazlık cevap verme mek
Soran8 ayYobaz işte muhafazakar aşırı batıl dindar ya da aşırı inançsız olup dindarları ve yaşantılarını dışlayanlar
- 8 ay
Soru sordun cevap verdim sen vermedin buda yobazlık
- 8 ay
İnsanlık mı arıyorsun cevap mi
Soran8 ayYemek yedim bu yobazlık mı?
- 8 ay
Afiyet olsun
- 8 ay
Değil iletişim kurmamak yobazlık bence
8 ayModern olmak lazım kastın ne peki
03 Yorumla
Soran8 ayFarklılıklara saygı
Soran8 ayHoşgörü
- 8 ay
Bende o şekilde olması gerektiğini düşünüyorum
Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı. Çünkü gerçek yobaz sensindir :D
01 Yorumla
Soran8 ayKeşke olsaydım uyum sağlardım en azından
- Aile & Toplum konusunda 656 cevap paylaştı.
8 ayO modernim diyenler de gizli yobaz 😂
02 Yorumla
Soran8 ayDeğil onlar yobaza karşı yobazlar muhafazakar yobaz sevmiyoruz o yüzden
- 8 ay
İlginç:))
8 ayModern insandan kastın ne mesela?
02 Yorumla
Soran8 ayFarklılıklara saygı
- 8 ay
Sınır ne mesela
modernden kastın gavvatt tır kesin senin
018 Yorumla
Soran8 ayMağara insanlarını kimse istemez anca vasat kapalı ya da tesettürlü kadınlar ister modern kadın sana bakmaz tip yok cahillik çok
Soran8 aySa.. lak
Soran8 ayPara bilgi her şey bende var sende ne var tip bile yok
Soran8 ayBunu Allah bilir sen bilemezsin
Soran8 ayFakir değilim en azından
Soran8 aySenin gibi
Soran8 ayCahil çevrem yok
Soran8 ayBen fakir olsam da kafam geniş
Soran8 ayOlur
Soran8 ayEyvallah
- Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı.
8 ayModern insanın açılımı nedir acaba :)
04 Yorumla
Soran8 ayDin dil ırk cinsiyet yaşam tarzı giyim kuşam mezhep ayrımı yapmayan hoşgörülü her inanca fikre saygılı
- 8 ay
Kısaca insan yani. 'insqn olmayı basarabilen.. Çok zor.. Eleştirmek ötekileştirmek anlamaya çalışmamak bencil o'lmak çok daha kolay... Zahmetsiz.. Bir kuruma bir gruba bir zulreyz yanaşıp ordq gölgede durmak daha kolay.. Kısaca işin zor :))
- 8 ay
Bu cevabı yazmasaydın benımle arkadas olben modernim derdim ama maalesef. Benden daha düşük zekalıları neden ayırmayayım? İnsan gibi davranınca tepemize çıkarlar, cahillere saygı gösterilince onların istediği düzende yaşamak zorunda kalırsın, türbana özgürlük dediler ne oldu gördün her yerd esahte diplomalı çıkıyor, siyasa islama eşinş veren kolunu kaptırır, cahil yobazlara elbette ayrım yapacağız ki ülke olarak ilerleyip gelişebilelim, onların mağara geleneklerine uymak zorunda kalmayalım.
Soran8 ayAyrım yapanlara ayrım yapılır o konuda haklısın ama sana zararı yoksa bırak istediği gibi yaşasın
Modern dediğin nedir mesela
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 512 cevap paylaştı. İnsanlar kendini pek geliştirmemiş
00 YorumlaÖzentilikten milletin ya
00 Yorumla
8 ayYobaz mı yoksa sen mi fazla malsin
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı.
8 aybir sen zekisin onlar değil ya ondan
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayYaşadığın yerle de alakalı olabilir mi
03 Yorumla
Soran8 ayTrakya bölgesi
Soran8 ayEge ve Trakya çok modern
Cevap sahibi8 ayAma bulamıyormuşsun 🙄
8 ayBen modern erkeğim
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 516 cevap paylaştı. Başka ülkeye taşın
10 Yorumla
8 ayBen modernim
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı.
8 ayModern insan da çok
10 Yorumla
8 ayherkes zu kuşağı artık ondan
00 YorumlaModernlikten kastın nedir
02 Yorumla
Soran8 ayHoşgörü saygı farklılıklara
8 ayModernlik nedir
043 Yorumla
Soran8 ayDin dil ırk mezhep cinsiyet giyim kuşam yaşam tarzı ayrımı yapmadan farklılıklara saygı duyan hoşgörülü insan
- 8 ay
Hoşgörünün limiti biraz tavan yaptı toplumun sirazesi kaydı onu ne yapicaz
Soran8 ayŞirazesi kaymadı olması gereken bu. İnsanlar aşırı geri kafalı. Birbirini aşırı kısıtlayıp zorla sadakat istiyorlar
- 8 ay
Lacka olmalı evli kadınların başka ilişkileri olmalı , çıplak gezmek modernlik olmalı kızların para içi. Kendilerini ifşa etmeleri yazmaktan yoruldum
Soran8 ayBu gayet normal bir şey sen geri kafalısın
Soran8 ayZorla sadakat verilmez sen sadık birini seçeceksin
Soran8 ayArap ülkesi değiliz her bayan tesettürlü kapalı giyinecek diye bir şart yok
- 8 ay
Hadi evladim git işine modernlik ahlak yoksunlugu degildir
Soran8 ayBu ahlak yoksunluğu değil senin düşüncen çok cahilce
Soran8 ayAhlakı kıyafette yaşantıda araman saçma
Soran8 ayAyrıca kim ahlak ve namus şövalyeliği yapıyorsa onda ahlak yoktur
- 8 ay
Ben tesettürü savunan biri değilim ben edepsizlik yapıp bunu modernlik diye adlandıran cahillere karşıyım
- 8 ay
Bak ufaklık bu şövalyelik değil aile terbiyesi ben ciplak gezen kadın görmek zorunda değilim
Soran8 ayEdep kılık kıyafette aranmaz yaşantıda da aranmaz
Soran8 ayAile terbiyesi kıyafete yaşantıya bağlı değil
Soran8 ayİnsanları terbiyeden edepten vuramazsın senden farklı düşünüyor yaşıyor diye
Soran8 ayBu seni cahil ve ahlaksız yapar
Soran8 ayMuhafazakarsan öyle birini seçersin olur biter
- 8 ay
İnsanı hayvandan ayıran özellikler vardır. önce bunu algila
Soran8 ayÖyle bir şey yok kafandan uydurma
Soran8 ayİnsan aklı olan bir hayvandır
Soran8 ayBu hayvan ile insan arasındaki farklı kapalı olması değildir
- 8 ay
Bak evladım gotunu göstermeden giyinmek muhafazakarlık değil kadının kendine saygisidir
Soran8 ayAçık giyinen moderndir kapalı olup yapan çok
- 8 ay
Lütfen sus soylemleri anlayacak kapasiten yok sosyolojik bir konuyu önce algila
Soran8 ayAlakası yok kendine saygısı olan kadın açık giyinir ve senin gibilere göre yaşamaz sen en fazla eleştirir yargılarsın bu hayatta fazla başarın yok komşularının baskısına göre yaşayan yoksul eğitimsiz çevrede yetiştiğin için ahlakı edepi kıyafetle yaşantıyla bağlantılı zannediyorsun
Soran8 aySosyoloji mezunuyum ve 3 üniversite diplomam yüksek lisansım var senin gibiler sosyoloji sınıflarına hademe olur anca alt sınıf insan
Soran8 ayKuranda dinde Allah zorla insanları kapalı giyinmeye zorlayın açık giyinenleri yargılayın yazmaz hiçbir dinde yok bu
Soran8 ayGit kafanı değiştir mağara adamı
- 8 ay
2 univerrsite bitirdim Avrupa ve Türkiye'de yaşıyorum finans şirketim var. ama gelip burada adını söyleyemeyen ufakliga laf anlatmak derdindeyim haklısın cahille etme sohbet çok doğru
- 8 ay
. tek bir din var İslam Hz ibrahime gelen ve son peygamberle dinini tamamlayan yaratan o yaratan sana edep yerlerini ört ve teşhir etme der tartışmaya kapali
Soran8 ay2 üniversite bitirmek sana bir şey kazandırmamış hala yarı cahilsin
Soran8 ayAvrupayı herkes görüyor artık bana farklı bir şey söyle finans şirketi nedir çok tanınan en iyilerde ilk 10 da yer alan mı?
Soran8 ayBir değil 10 tane finans şirketin olsa sen adam olmazsın anca gider kendine eş seçerken ailenin istediği gibi kapalı giyinen birini seçersin özgüvenin yok kendine ait bir fikrin bile yok
- 8 ay
Sen aklıma mukayyet ol evladım modernlik çıplaklik , ahlaaksizlik, kendini ifşa eden bir toplum olusmasina anlayış göstermekse ben cahilim geri kafaliyim
Soran8 ayÇıplak olmakla ahlaksızlığın bir alakası yok sen bunu anlayamazsın cahil kırocum
- 8 ay
Ben evlenmeyi düşünmüyorum bir , kimse benim kararına lef edemez iki ama güzel kardeşim yok evlsensem diyelim gotu açık gezen bir kadının yanında ben erkeğim buyrun bakın şevke gelin güzel kardeşim olamaz
- 8 ay
Bir insan ic çamaşırı ile dışarda geziyorsa edepsiz ve ahlaksizdir beni delirtme yok ol
Soran8 ayAlakası yok edep ahlak çıplaklıkla açıklıkla kıyafetle ölçülen bir şey değil. Beynini tartsam gram ağırlığı çıkmaz eminim.
Soran8 ayCahil kafanı al Arabistan’a git
- 8 ay
Defolurmusunn
Soran8 ayTek doğru senin doğrun değil cahilcik
Soran8 aySen defol bu post benim varoş
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası