Bir kaç arkadaşım da vardı kurtu ama onlarda tuhaf tuhaf konuşurdu anlamazdım bir ön yargı mi var acaba diye düşündüm
😅 şahsen benim küçükken travmam var Kürtlere karşı sanırım şu anda aklıma geldi ben sanırım 6 ya da 7 yaşındayım babam o zaman restoranı vardı bizimle çalışan bir adam vardı babam ona çok güvenirdi
Sonra bir gün babam bizi ona bırakmaya başladı evinde oda bize tuhaf tuhaf şeyler öğretirdi😂😂😂 misal tuvalete gitmek istiyorsak tuvalete gitmem gerek demek yok dersi sakız istiyorum diyeceksin derdi bize 😂😂 çok saçma ve eğer öyle demez isen lavoboda fare çıkar derdi 😂😂 biz ilk önce sakız dediğin de evet evet sakız vercek sanırdik evet istiyorum derdik sonra bizi tuvalete götürürdü 😂 hayel kirikligin
Neyse devam ediyorum sonra bir gün kardeşlerimden biri yaramazlık yaptı ve oda bıçak çekip boynuna koydu ben o an kalbim yerde çok korktum sonra bir daha yaparsan seni öldürürum dedi sonra da onu aldı ve yüksek bir yere koydu hatırladığım buydu sadece
Sonra babam geldi gece o uyuyor numarası yaptı ve ben babama anlatım çok korktum babam sabah gidecekti geri ben ağladım bizi al yanına diye sonra babam bizi aldı ilk önce inanmadı tabi çünkü adam benden önce gitti babama senin kızın çok anormal olaylar görüyor dedi olmayan şeyler görüyor dedi babama 🥲🥲
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer