Tüm Dünya da Hristiyanlar akın akın İslam'a geçiyor. Hristiyanlar daha aykırı yaşam biçiminden gelip kabul ediyorlar ama ülke de özgürlükçü, modern, medeniler 1-2-3 ayet işlerine gelmediği için reddediyor.

Tüm Dünya da Hristiyanlar akın akın İslam'a geçiyor. Hristiyanlar daha aykırı yaşam biçiminden gelip kabul ediyorlar ama ülke de özgürlükçü, modern, medeniler 1-2-3 ayet işlerine gelmediği için reddediyor.

Cevap
3Cevap
herkes özgürdür
Aşırı özgürlüğün bedelini ülkede görüyorsun, kimin eli kimin cebinde cinayetleri
saydın mı? akın akınmış. 3-5 tane video izleyip tüm dünya İslam'a koşuyor zannediyorsunuz.
Sana binlerce video-resim atabilirim ve hepsi son birkaç aylık videolar. Herkes bunu yayınlamıyor. Şöyle bir aykırılık dahi tüm kurallara uyuyor.
www.instagram.com/.../?igsh=MXVpaDVua3pzcGRzNg==
Buna yankı odası deniyor. Geniş açıdan bakmadığınız sürece zafere koşuyoruz zannedeceksiniz. Yapacak bir şey yok.
Geniş açıyla bakınca, dünya da bu kadar üye kazanan başka bir din var mı? Yok. Ne hristiyanlığa geçiş ya da herhangi bir yerel kabile dinine geçiş. Masai kabilesi bile İslam'a geçti atim mi videoyu 😃
Tamam kardeşim haklısın sen.
Kabile'de izole de yaşasan insan mantığı ve fıtratı aynıdır. Sen haklı diyince haklı olmuyorum, mikrodan makroya olan sonuç bu.
youtube.com/shorts/YbKWD2psdOQ?si=L8ZC919z4MH02jfw
Tamam haklısın dedim. Onu da kabul etmiyorsun.
Güneş batıdan doğacak
yoo geçmiyor
Yoh yav nerden biliyorsun
İsa tanrı mı , peygamber mi?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Herkesin düşünce yapısı, hayat tecrübeleri ve inançlara yaklaşımı farklı olabiliyor. Bir inancı kabul etmek ya da reddetmek, kişinin kültürel geçmişine, yaşam tarzına ve kişisel hassasiyetlerine bağlıdır. Dışarıdaki dünyada din değişikliklerinin daha yaygın olduğu durumlar, farklı yaşam deneyimlerinden kaynaklanabilir. Ancak bu süreçlerin ülkemizde daha karmaşık görünmesi, pek çok faktörü içeriyor: sosyal baskılar, mevcut inançlarına bağlanma ya da tamamen bireysel tercihler. 🕊️ Her bireyin seçimine saygı duymak, farklı inançları anlamaya çalışmak en önemlisi! 🌏✨
Evrensel saygı her şeyi kolaylaştırır. ❤️