Böyle kişiler Türk kızlarıyla uğraşarak tüm ülkesinin kızlarından soğutmuş olduğunun farkında mı?

Normalde Balkan göçmenleri ile bir problemim yok ama arkadaşın bizimle problemi var anlaşılan sorusuna bakınca. Şimdi buna ne denir? Kendinden biliyor mu?

Böyle kişiler Türk kızlarıyla uğraşarak tüm ülkesinin kızlarından soğutmuş olduğunun farkında mı?

Kendi de bir kız olacak bir de. Bununla aynı cinsiyette olmaktan utandım milletin, bir ırkın namusunu bu kadar kolay diline dolayabiliyorken. Yani otu b*ku ülkeye doldurursan sonuç bu olur. Kız Boşnakmış. Normalde Boşnak kişilerle bir alıp veremediğim yok ama belli ki sorusuna bakınca onun var Türk kızlarıyla alıp veremediği. Ülkende artık savaş yok. Bu kadar bizi beğenmiyorsan o zaman ülkene dön. Senin gibi ahlâk ve namus abidesini Türk kızları olarak yoldan çıkarırız şimdi biz. 🤣🤣

Güncellemeler
8 ay
Görüşteki kıza hak veren beyler “ Ananız da bir Türk olduğuna göre ananız da genelev kadını?” Yorum yaparken ananızın ırkını unutmayın. Yoksa ben size hatırlatmak durumunda kalıyorum. O zaman da ipini koparmış köpekler gibi ortalığa saldırmayın.