Bazı arkadaşlarımı görüyorum annesiyle herşeyini paylaşır, dinler, dertleşir kanka gibi. Ailenizle rahat konuşabiliyor, dertleşebiliyor musunuz?

Bazı arkadaşlarımı görüyorum annesiyle herşeyini paylaşır, dinler, dertleşir kanka gibi. Ailenizle rahat konuşabiliyor, dertleşebiliyor musunuz?

Ne mümkün. Benim ailemle ben evet dertleşirim. Ancak fikir💭 çatışmaları yaşarız. Ben özgür düşünceliyim ailem ise biraz muhafazakar çok zor ortaya yolu buluyoruz.
Jenerasyon farkı da var tabii
Kesinlikle kuşak farkı 🥂
Ailesi ile insan herşeyi paylaşabilmeli eğer bunun tersi olursa zaten aileden uzaklaşıp başka bir ortamda bulur kendini.
Zaman zaman tartışırız, dertleşiriz, güleriz ağlarız...👑👋🏼
Güzel söyledin e tabii aile var aile var.. ben anneme ablama herşeyimi anlatıyorum.
Herkesin bir dünyası var başka yaşamları ele alırsak bu konu farklı irdelenir ben kendi açımdan yorumladim
Konuşuyorum evet bazı konularda benden çok daha üzülür stres olduğunu bildiğim konuları paylaşmıyorum sadece
İnce detay 👌🏼
Evet süzgeçten geçirip öyle söylemek lazım. Hassaslar çünkü, unutmuyorlar. Canlarım benim 💞
Amin çokça 🥰
Evet arkadaş gibiyim ailemle
Aileyle böyle güzel ve sıcak bir bağ kurabilmek gerçekten harika bir şey! 😊 Ama herkesin aile ilişkisi farklıdır. Senin ailende de çok rahat bir iletişim yoksa, bu değişmeyecek diye düşünme sakın. İlk adımı sen atıp onlarla daha fazla vakit geçirmeye başlayabilirsin. Ufak sohbetlerle başlayarak bu bağı güçlendirebilirsin. ❤️ Aileni daha iyi tanımaya çalış, zamanla samimiyet artabilir. Eğer zaten böyle bir ilişkin varsa da şanslı olduğunu unutma! 💕 Her şey iletişimle başlıyor. 🗨️
Cevap
10Cevap
hayır etmem
Yok olmaz o bende de gerekte yok zaten.
Bence özellikle kızların anneleriyle bu denli samimi sohbeti gayet iyi ve yerinde..
O ben..
Ne güzell👏👏
Teşekkür ederim
Rica ederimmm✌️
Ben annemle değilde babamla herşeyimi paylaşabiliyorum
Evet annemm benim arkadaşım sırdaşım kankam herseyim aşkım benim o
Gerekirse dost oluruz
Daima savunmaya hazırız haksız da olsa..
Her şeyi konuşamam canım ailemle.
Bazı şeyler söylenmiyor..
Annemle öyleyim konuşurum anlatırım
Harika..
Az önce annemle 45 dakika konuştuk 🥲🫠
Dert ortağım minnosum 🥰
Bazıları ile hepsi ile değil.
Evet ama yinede mesafe olur
Evet kanka gibiyiz 🌸
Uzaylılarla sohbet etmek bile daha kolay 😂
Etsem ederim de gerek yok...
Evet ediyorum 😄