18 yaşında bir kız kardeşim var ve ben de 18-20 yaş arası kızlardan hoşlanıyorum. Sizce bu bir sorun mu?

Aslında önceden kendimden 3 yaş bile küçük olan tüm kızlara " Kardeşim " gözüyle bakıyordum, ama bazı sebeplerden dolayı üniversite öğrenimim bayağı uzadı ve zamanla çevrem 18-20 yaşlarındaki çocuklarla dolmaya başladı. Haliyle her yıl çevremdeki kızların yaşı da düştü. Şu anda ise 18-20 yaş arası kızlardan hoşlanıyorum ve geçenlerde annem ve 18 yaşındaki kız kardeşimle kafe açmak istediğim hakkında konuşuyorduk. Kardeşim anneme " O sırf kızlar için kafe açmak istiyor " dedi, ama gerçekten kafe açmak istememin asıl sebebi kahveye aşırı derecede düşkün olup kafe sektöründe de başarılı olacağımı düşünmemdi, ama yine de kardeşim öyle deyince ben de ona sırf şaka amaçlı " Evet, o yüzden istiyorum. Hatta açtığımda 18-20 yaş arası kızlara özel indirimler falan yapmayı düşünüyorum " dedim. O da " Ya ne pisliksin? Ben 18 yaşındayım " dedi. Ben de " Ne alakası var? Sen benim kardeşimsin, ayrıca bu devirde 60 yaşındaki adamlar 20'li yaşlarda kızlardan hoşlanıyor. İçinde bulunduğum durumu da göz önünde bulunduracak olursak benim 18-20 yaş arası kızlardan hoşlanmam gayet normal " dedim.
18 yaşında bir kız kardeşim var ve ben de 18-20 yaş arası kızlardan hoşlanıyorum. Sizce bu bir sorun mu?