Babam annemin kafasını çamaşır suyuna soktu?

Geçen hafta oldu. Kavga ediyorlardı, ben işteydim eve gelince haberim oldu, babam bir bidona çamaşır suyu doldurum, annemi çekiştire çekiştire içine sokup çıkarmış. Annemin yüzünde ve gözlerinde bir sürü yanık var, şu an hala hastanede. Bir ay önce de tatilden dönerken, babam annemi sinirlenip, gece vakti, otobanda bıraktı. Beni ve kardeşlerimi de bıçakla tehdit etti arabadan inmeyelim diye, arkamızda ağlayan annemi bırakıp gittik. Allahtan bir tane amcayla teyze annemi arabalarına alıp şehiri girişine kadar getirdi, sonra da taksiye binip geldi. Anne tarafından kimsemiz yok, kaçarak evlendiler o günden beri annem ailesiyle görüşmüyor.

O kadar bıktım ki psikolojim kaldırmıyor artık, hepimize hem psikolojik hem fiziksel şiddet uyguluyor, sanki ailesi değiliz de düşmanıyız. Halbuki adamı el üstünde tutuyoruz, babamızdır atamızdır diyoruz ama dayanamıyorum artık. 18 yaşındayım, ne yapacağımı bilmiyorum. Boşanmak ve gitmekte istemiyor kaç kere polise gittik bir şey yapmadılar, bizi tehdit edip duruyor. Dayanamıyorum.

Başka aileleri görünce içim gidiyor ya, ne kadar mutlular, ne kadar birbirlerine bağlılar. Neden biz böyle olamadık? 😔

Babam annemin kafasını çamaşır suyuna soktu?