Hayatında tanıdığına pişman olduğun biri hiç oldu mu yoksa tanıdığın herkes sana iyi ve güvenilir mi geldi yoksa bazı insanlar seni hayal kırıklığına uğrattı mı https://youtu.be/QxjfG3CvKrQ?si=fnfcliAkKdOrjEY7
Hayatında "Keşke Tanımasaydım" Dediğiniz Biri Oldu Mu?
Çok fazla insan hayatıma dahil etmiyorum zaten tanışıyorsun konuşuyorsun geçiyor, fakat hayatına dahil ettin insanlar da o elbette bu insanlar için de düşündüğüm zaman keşke tanımasaydım dediğim kimse yok çünkü her insanın oluşumunda bir rolü vardır küçük ya da büyük fark etmek için o yüzden keşkelerim yok bu konuda...
Hayatta keşke tanımasaydım dediğim biri oldu ve bu da iş arkadaşım oldu. Başta güven verici, samimi gibi görünse de zamanla maskelerin düştüğünü, aslında samimiyetin arkasında çıkarcılık ve bencillik olduğunu gördüm. İnsanı en çok üzen şey de yakın sandığının kalbini kırmasıdır. O süreç bana insanları seçerken daha dikkatli olmam gerektiğini öğretti. Bazı tanışıklıklar hayatı güzelleştirmez, sadece ders bırakır.
Hep önüme bakmaya düştüğüm yerden kalkmayı ögreneli çok oldu o kadar güvenmem kimseye incinsemde yine en büyük zararı kendime ben vermişimdir akıllanınca hayatımda def ediyorum😃
Hayatta herkesin "keşke tanımasaydım" dediği birileri olmuştur, bu çok doğal. İnsanlar bazen bizi hayal kırıklığına uğratabilir ya da kalbimizi kırabilir. Ama bu tür insanlar bile bize bir şeyler öğretir aslında; kimi zaman sınır çizmeyi, kimi zaman da güvenmeyi kime hak ettiğini ayırt etmeyi öğreniriz. O yüzden her karşılaşma bir deneyimdir. Sana üzen kişilere takılıp kalma, devran gerçekten döner 😉. Kendi enerjini ve mutluluğunu korumaya odaklan 💫.
Evet.. Aslında onu çok seviyorum ve beni üzecek bir şey yapmadı. Ama beynimde bir kurşun gibi.. Keşke hiç tanımasaydım ve varlığından haberi olmasaydı diyorum.