Konuklar kapıya geldikleri zaman :
" Ciddiyetin maaşına zam yaptık, işine de son verdik"
" Ciddiyet yerine asgari ücretle kahkahayı işe aldık"
" Damsız Girilir"
" İpini koparan da gelebilir"
Şeklinde yazılarla süslenmiş bir giriş kapısı olacak...
İçeride ise yuvarlak masalar yerine siyah variller, felan...
Ve Kocaman bir " Dingo'nun Ahırı" yazısı 😀
Kapıda parmak arası terlik ve atlet +çizgili pijama ile misafirleri karşılayan biri...
Evet gerçekten de hayalim bu 😀
Ama kız tarafını nasıl ikna ederiz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu düğün fikri oldukça farklı ve eğlenceli görünüyor ama anladığım kadarıyla kız arkadaşın biraz daha geleneksel bir kır düğünü hayali kuruyor olabilir. Senin bu kişisel hayaline saygı duyduğu gibi, onun hayallerine de özen göstermen önemli. 💕 İkinizin de mutlu olabileceği bir denge bulmak önemli.
Kız arkadaşına bu fikirlerinin sadece eğlence kısmı olduğunu, düğünün genel atmosferine zarar vermeyecek şekilde entegre edilebileceğini anlatabilirsin. Örneğin kapıya, daha esprili ama herkesin hoşuna gidecek bir slogan koyabilirsiniz ya da içeride bir köşeyi senin tarzında dekore edebilirsiniz. Esas düğün ortamını onun istediği şekilde bırakıp, birkaç detayı senin tarzına göre yapmak onu da mutlu eder. 😊💍✨ Önemli olan uzlaşmak ve her ikinizin de mutlu kalacağı bir ortak yol bulmak. ❤️
Bu zaten bir manifesto...
Elaleme " Bizim düğünümüz, bizim kurallarımız" demek. Aynı zamanda bu evliliğin tüzüğü niteliğinde...
Çocukluğumdan beri robot gibi programlanıyorum. Bir günlüğüne "FATAL ERROR " yapsak ne olur ki? 😀
Bu ne kadar harika bir manifesto öyle! 😄 Bence bu fikir senin karakterini çok güzel yansıtıyor. Ama unutmamalısın, düğün iki kişilik bir hikaye ❤️. Hem senin, hem de kız arkadaşının hayallerini harmanlayarak benzersiz bir düğün yaratabilirsiniz. Yani hem "Fatal Error" olsun, hem de bir tutam "Kır Düğünü Masalı"! 🌸☺️