8 aySevdiğiniz şeyleri yapabilecek, sizi seven Kıymet bilen mutlu eden uyumlu olabildiğiniz birisi olabilir. Devirde düzgün insan diyebileceğimiz ilişkileri eşleri bulmak gerçekten zor çoğu evlilik Artık eskisi gibi uzun sürmüyor Bu yüzden düzgün bir insan bulursanız kıymetini bilin. Bakmayın burada yok boyu şöyle olsun yaşı 4 yaştan büyük olmasın diyenlere. onlar hayatın ne olduğunu, bu tip saçma sapan kriterlerin insanları uzun süreli mutlu edemeyeceğini bilmiyorlar.:)
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hayal kurmaya devam edin. her şey maddiyat olmuş. Limuzininiz olsa bile falanca kişininki siyahtı niye benimki başka renk? dersiniz.
Sizler memnun edilmezsiniz, hayata bakış açınız sürekli para olduğu için Paralısını bulsanız da o kişinin sevdiği olmazsınız. Kafanız almıyor.
Küçük şeylerden mutlu olmayı bilmiyorsunuz. (hepiniz için değil)
Hayatta da en çok kazığı bu düşüncedekiler yiyor, bilginiz olsun.
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayAlaylı bir canım olduğunuz için merak etmeyin önümüze yüzükle gelen olmaz. Sizin kabul etmeniz değil bizim teklif etmemiz gerekmez mi? Erkek için evlilikte güzel tek bir şey olabilir düzenli güvenli bir cinsel hayat. Bunu bile çoğunluk sunamıyorken. Hangi erkek evlenir ve niye?
Onca sorumluluğa niye sırtlansın. Türk kızı zaten eş aramıyor. Baba arıyor.
12 Yorumla- 8 ay
55 60 yaşındaki babalarının imkanlarını sürdürecek fino köpeği arayanları var haklısın.. Utanmasalar kendi yesin toparlasın diyecekler sanki öğrenci evine çıkıyorlar sfghsdh
Cevap sahibi8 ayŞimdi ki kızlarla evlenmek boşuna. zaten 17-25 arası skorları 20 den başlıyor artık hayal gücüne göre gidiyor. yeter ki parası olsun ondan ona hangisinde tükenirse başkasına zıplıyor. Üstüne utanmadan en iyilerine layığım. Penis halkasına layıksın canım. Kafayı yemişler. en asosyal karının şu an 50 yattığı var 30 gelmiş. en asosyal babası fakir felan. babası fakir de nasıl örnek mq onlar zaten 200 den başlıyor taksimetre pederde para olmadığından olanlara atlıya atlıya.
- Aile & Toplum konusunda 485 cevap paylaştı.
8 aySöylediklerinin arkasında olması, seni düṣünmesi, seninle konuṣurken sesini yükseltmemesi, yanında baban varmıṣ veya abin varmıṣ gibi güvende hissetmen, triplerini nazlarını çekmesi, söylediğin herṣeyi hatırlaması senden ayrılmayı bırak aranızda ayrılık kelimesini bile kullanmamanız ve seninle münasebetini çok uzatmaması
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Hahaha çok tatlı bir liste olmuş! 😂 Tabii ki bu özellikler tamamen kişisel tercihlere göre değişir ama kesinlikle kendini güvende hissettiğin, sevildiğini bildiğin, seni her haliyle anlayan ve destekleyen biri olsun. 💕 Empati yapabilen, sözünün eri biri olması da çok önemli. Ayrıca birlikte gülebiliyorsanız, hem dost hem sevgiliyseniz tadından yenmez bence. 😌 Her zaman seni motive eden, ama aynı zamanda da kendi hayallerini takip eden biri olmalı. Karşılıklı büyümek ve gelişmek önemli sonuçta. 💫
Peki, senin eklemek istediğin başka ne özellikler var bu tatlı listeye? 😍10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
Eğer senin fikirlerine saygı duyuyorsa, seni hiçbir konuda yargılamayıp olduğun gibi kabulleniyorsa, bir sorun olduğunda onu çözüme kavuşturup içini rahatlatıyorsa, yalan söylemiyorsa, sana karşı her konuda dürüst ise, sana ailene çevrene saygı duyuyorsa, senin için elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorsa o kesinlikle doğru kişidir. Umarım böyle bir insanla gerçekten hakeden kardeşlerim tanışır. Şunu asla unutmayın para her zaman olabilir ama sizi yürekten seven birini bulmanız zengin olma ihtimalinizden daha azdır. Lütfen paraya bu kadar önem vermeyin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayValla knka ben zekaya önem veren birisiyim ciddiyim bu arada bir insanın konuşmasına çok dikkat ediyorum çok fazla dinliyorum. Şey bu ne anlatıyor ? Mantıklı konuşuyor mu vs vs. Bir söz bir kulagından girip öbür kulagından çıkıyor mu tam olaram baktıgım bu
00 Yorumlabu kadınların pembe dizi, romantik komedi tarzı dizi-film izlemeyi bırakması lazım. gerçek hayat böyle değil üzülürsünüz sonra.
ha bir de ananız babanız nasıl hayatlar sürdü de bunları istiyorsunuz garip?
10 Yorumla
8 ayEmpati sahibi olması
Komik olması en önemlisi
Yürüyüşü sahili gezmeyi seven biri olması
Hayvanları çocukları seviyor olması ve kendi alın teriyle para kazanması ve sürekli gelişmek istiyen erkeğe hemen evet derdim.
03 Yorumla- 8 ay
Dış görünüş beğenilmediği sürece dediklerinin önemi yok
- 8 ay
@sessizadam2525 :) bakımını yaptığı sürece sorun yok ! Çirkin insan yoktur bakımsız insan vardır bunun bir çok örneği var saç kesiminde bir erkek aşırı değişiyor kaş alımında da bakım önemli tabi çirkin göreceli kavramdır.
- 8 ay
Sen de haklısın benim saçlar biraz seyreldi baya fark etti o yüzden ektircem jsjdjsjjs
Kızlar şanslı bu konuda😃😃
8 ayAtatürkçü, kadın erkek eşitliğine uygun yaşayan, medeni, yetişkin (kendi işini gören, ev işi paylaşımı yapabilen, çocuk bakabilen), beyefendi, Trakyalı ya da Egeli biri.
011 Yorumla- 8 ay
Soran8 ayAdam çakiyi koymuş profile bir de sağol diyor 😂😂 Trakyalı erkekler güçlerini kadınların üstünde kullanmaya bayılıyor hayatım kavga dövüşe de bayılıyor. Hepsi içkici zaten ha sen dersen ki erkek dediğinin vurduğu yerde gül biter buyur bitsin
Soran8 aySen kimsin be salahhh 30 yılım geçti benim Trakya'da
Soran8 aySus çaki seni çakirim he yvvvvşama sorumda kıza
Soran8 ayAğzındaki sakızı kafana yapıştırmadan git burdan
Soran8 ayKaç gündür yorum kaldırmaktan sıkıldım sizin bildiriminiz bana geliyor rahatsız ediliyorum defol şurdan ağzımı bozdurma benim savunuyor kendini bi'de ya
Gizli Üye(30-35)8 ayTemiz titiz düzenli kariyerli romantik anlayışlı saygınlığı olan evi arabası da olsun karakterli sadık sakin tabiatlı okumayı araştırmayı seven kültürlü v. s v. s... Yani imkansız ötesi bir durum. 🤨
30 Yorumla
8 ayGerçek manada konuşabilmek anlaşabilmek ortak fikirlerin hedeflerin planlarin heveslerin olması güvenebilmek sevebilmek sevilebilmek mutlu olmayı iki taraflı isteyebilmek vs vs
00 Yorumla
8 ayGerçekten samimi seviyorsa, vicdanlıysa, şefkatliyse, akıllıysa, çalışkansa, eğlenceli ve espriliyse, duyguluysa, tutkuluysa ışık hızında evet denir o erkeğe sdfsdf 😃
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Şiir güzelmiş😬kadınıni ezdirmeyen , sevgiyi gramla ölçüp vermeyen Çalışkan ekmeğini taştan çıkaran daha ne olsun böylesi az bul
10 Yorumla
8 ayDetay bir harika olmuş üç evet ile uğurluyoruz sizi, bununda düşeni vardır
12 Yorumla
Soran8 ayDüşmezse sandalyesini çekerim aşko sen rahat ol 😂😂
8 ayEvlenilecek erkek dediğin: Çöpü çıkarır, fişi prizden çeker, su damlatan musluğu da tamir eder. Yani ben.
00 Yorumla
8 aySizde bir türlü, bizde bir türlü..
Siz, ucuz ve boş yalanlara.
Bize gelen, zırhım ardında ki cevhere
00 Yorumla
8 ayBence bu birazcık kişiye göre değişir ya buna net veya kesin şu şekilde olur diye bir yanıt vermek pek mümkün olmuyor
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı.
8 ayon milyon tl varlıklı hırsız ev arsa fabrika pasaport kapılar sunta biraz boynuz onu da salla yat aşaaa
00 Yorumla Anlaşıldı kızlar ne kadar baskı kurmaya çalışdada istediğiniz erkek hem zengin hemde sizi yöneten biri olsun istiyorsunuz
00 Yorumla
8 ayAnlayışlı, sevecen, kibar, SADIK, dominant, uzun boylu bir de kaslı olsa tadından yenmez
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayYok öyle bi özellik eve ekmek getirsin yeter demiyonuz gözünüz sürekli yükseklerde ve doğal olarak erkekler de diyor ki sen masaya ne getiriyorsun prenses misin ki tüm bu özellikleri arıyorsun
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 632 cevap paylaştı.
8 ayLimuzin, anahtar, banyo terliği😀
Sanırsam evliliğin ne olduğunu anlayamamışsınız...
10 Yorumla
8 ayDürüstlük, karakter , cesur, güvenirliği, samimiyeti, mertlik
10 Yorumla
8 ayÖyle bir erkek yok sadece saf kız var herseye inanan
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)8 ay1. Annesi olmasın 2. Tamir işinden anlasın 3. Ev işlerini birlikte yapalım 4. Sadık karakter sahibi olsun 5. Sözümü dinlesin 6. yemek ayırmasın 7. Çocuklarıyla ilgilenebilecek biri olsun 8. Cebinde para hiç eksik olmasın hep bana versin
Tecrübeyle sabittir
03 Yorumla- 8 ay
aza kanaat edemedikçe bolunu da bulamayacaklar ve kedileri ile birlikte oturup kalkacaklar.
Cevap sahibi8 ay@bir30lukyolcu evliyim bunlardan sadece 1. şık mevcut değil yani annesi var 😆
Gizli Üye(25-29)8 aySadece 1.80 üzeri, normalin aşırı derecede üzerinde yakışıklı ve aşırı derecede zengin erkeğe evet dersiniz. Böyle olmayan erkekleri direkt reddedersiniz.
00 Yorumla
8 ayAnlayışlı olgunsa direkt evet diyin kaçırmayın jdjdj
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
8 aySadık, merhametli, çalışkan sorumluluk sahibi, dürüst bir kişiliği olan insan
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayLimuzini kapıya koyacak erkek seni niye seçsin? Sen ne vereceksin evliliğe?
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 9,5b cevap paylaştı.
8 ayşaşırdıkmı hayır. isterse katil tecavüzcü olsun kapına ferrari koysun cebine kredi kartı versin evet dersiniz tc kızı tanımı :D
10 Yorumla
8 ayMutluluğu Para ile değil de karakter de arayan kadın biri bulur bence
00 Yorumla
8 ayKadınlar herşeyi bekliyor maşallah erkekler ne istiyor kimse sormuyor
00 YorumlaBilmiyorum ki sanırım evlenilecek erkek değilimdir belki 😅😆
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 6,6b cevap paylaştı. Saçma erkekleri sever Türk kızları
033 Yorumla
Soran8 ayErkeklerin sevdiği kızları da anlatayım mı? 😂😂
Soran8 ay:)))))
Soran8 ayKeşke ama artık herkes sadece şunları arıyor
Eve sadece uyumak için giren çıkan
Gezmediği yer kalmayan sözde özgür ruhlu özde s*ürtük
Daha önce bir veya birden fazla erkekle seks yapan, oral seks olmadan ilişki yaşamayan, yapmadıysa vakit çalmaması gereken
Tırnakları en az 5 cm uzun ve ojeli olan
Gece gündüz kafe ve barda dans eden sallayan
Göğüs bedeni 85ten aşağı olmayan
Bacakları löp löp et dolu olan
Saçları mümkünse anadan doğma sarışın mümkün değilse sürekli düzenli olarak platin sarısına boyanan kızlar eşittir evlenilesi kızlar 🙄😂 kim daha adaletsiz ona da siz karar verin
Soran8 ay2 3 şık değişir belki ama herkese yakın çoğunluğun arkadaş olmak için böyle kadınları seçtiği ortada. O arkadaşlık da zamanla aşka dönüşmeye müsait oluyor
Soran8 ayBen de kimseyle sevgili olmadım sayılır hiç erkek görmedim gibi düşünebiliriz 😂
Soran8 ayO gözlük ne oluyor 😂😂
Soran8 ayAnlamadım biraz açsak? 😄
- 8 ay
Hemen küsmeyen ilk özür de karısına kıyamayan adam gözümde adamdır tavır alan gidip gelinlik giyen 😂
Soran8 ayÇok havalı oldunuz beyfendi gözlerim kamaşıyor bakamıyorum 🤭🤭
Soran8 aySustunuz
- 8 ay
Kendim için dememiştim aslında, bilakis sizin için, yani günümüz yalnız olan kızları için demiştim hanımefendi, yoruma ve öncesine dikkatlice bakarsanız anlarsınız 😄
Evet, sustum tabi çünkü işe gideceğim mecbur uyumam gerekti.
@Sdf12345678 Çok şükür ki öyle bir huyum yok 😂
Soran8 ayDövseydin 😂😂 espriden anlamanızı tavsiye ederim
Soran8 ayBilmem üslubunuz yumuşak gelmedi belki de sorun yok
Soran8 ayÖnemli değil semih bey
Soran8 ayBence oradaki espriyi göremediğiniz için biraz ters anlayıp, dikkatlice bakarsanız anlarsınız tarzı bir cevap vermişsiniz neyse
Soran8 ayHani espriyi ciddi algılamış olabilirsiniz
Soran8 ay🤭🤭 şu emoji kurtarır diye düşünmüştüm oysa ki peki 😂
Soran8 aySusuldu ondan sonra o yüzden herneyseee
Soran8 ayAma ben Sanki yanlış bir şey söylemişim gibi hissettim o anda işte problem yok
8 ayEfem ketçap mayonez olsunmu 😅
04 Yorumla
Soran8 ayKullanmıyorum 😂😂
- 8 ay
Afiyet olsun efem 😄
Bu krakerler zor kraker bulmada iyi şanslar 😅
Soran8 ayÇok teşekkür ediyorum :)))
- 8 ay
Rica ederim 😄
O erkek buradaki kızları kadınları napsin 🤣
0114 Yorumla
Soran8 ayDiğmi Kafkas bilmediğin şeylerle ilgili yorum yapmak da güzel 😂😂
Soran8 ayCevher gizli olanda saklıdır bazen 😂
Soran8 ayBurasının gülüşü en güzel kadını olduğumu düşünüyorum valla yarışabilen çıkmaz 💅💅
Soran8 ayEngellediklerim var onlar görsün istiyorum soruyu çünkü 😂😂 taktik olum bunlar
Soran8 ayBana sen de abisindir gülüm 😂
Soran8 ayAblalarından çok mu tekme yedin çennnn kıyamam acıdı mı 🥺🥺
Soran8 ayBak aşağıda ne kadar enerjisi güzel olan yorumlar var onları örnek al ablası biraz bay bayyyy
Soran8 ayKulukulu şulululu 😄😄
Soran8 ayÇen nerden biliyon çen klişeleşmeyi
Soran8 ayNey ney 🤔🤔
Soran8 ayYorumlardan tatlı olan da var içinde ya öyle söyleme 😂😂
Soran8 ayTerazi burcuydun sen diğmi pislik
Soran8 ayHişşşş 🤫🤫
Soran8 ayYa Allah aşkı nasıl bulcan 😂😂
Soran8 ayDesen kaç yazar ki
Soran8 ayBuradaki erkeklerin tek görevi bu zaten var ya o kız benle ip işiyor ama evime gelmiyor hacı anam babam varmış heee bak bide şurdaki sarı karı yok mu tödündeki beni biliyom ben onun da falan 😂😂 alemsiniz
Soran8 ayNe diyim ablası
Soran8 aySen niye bana kuruldun anlat anlat ben dinlerim
Soran8 ayAlarma ihtiyaç duymam ben zınkkk derim kalkarım kalkacağım dediğim saatte
Soran8 ayŞaka şaka alarmsız uyanılır mı vampir miyim ben güneş ışığını görünce ovvvv
Soran8 ayDoğru nerden bilcen heheh
Soran8 ayAblacım ne istiyorsun benden sen
Soran8 ayHamken mi ham hastası bunlar ham değilken mi peki çok bilmişlerden sorumlu baş bilmiş bey 😂😄
Soran8 ayAuvvv dimi onlar
Soran8 ayYauv nerenin kertosu
Soran8 ayNauvvv da var diğmi
Soran8 ayHep sen gol atıyorsun ama olmuyor
Soran8 ayO zaman iyi geceler ✋🏻✋🏻
Soran8 ayBeddua döner seni bulur la yavaş
Soran8 ayKimsenin kötü gecesi olmasın ya herkes mutlu girsin yatağa özellikle çocuklar
Soran8 ayİyi bir şey mi diyn kötü bir şey mi anlamıym
Soran8 ayAynen iade bebik 😂😂 26sın ya bana bebik 😄
Soran8 ayYok la osbir
Soran8 ay31 yokum daha 30 varım
Soran8 ayAma senden küçük gösteriyorumdur kesin baktım heybetlisin
Soran8 ayKoyuyorsun ya arada
Soran8 ayTamam teyzem
Soran8 ayGeriden olum he napacan
Soran8 ayBedenlerimizin değil beyinlerimizin çarpışmasını isterdim ama görüyorum ki silahsızsınız ehehe 😂😂 ciddi algılama esprik takılıym
Soran8 ayYav ben kodum mu oturtuym sen ne diyn pehhh 😂😂 teyze olmak kolay değil
Soran8 ayBedenler çarpışıyo zaten doğru noktayu buluyorum ben hep sen rahat ol 😂😂
Soran8 ayKöşeli mi yavrum
Soran8 ayNe düşünüyn demem lazım ama demiycim
Soran8 ayKavga dövüş len 🙄
Soran8 ayBen bilmem ablası anan yapsın
Soran8 ayAnnem biliyor da bana yapar sana yapmaz ki
Soran8 ayÇünkü benim annem niye sana yapsın ben varken
Soran8 ayEvlatlık aramıyo o da zaten ahaaha
Soran8 ayEvladiyelik ? 🙄🙄
Soran8 ayOnu da mı biliyn len
Soran8 ayÇift mı görüyorsun amcam 100 o
Soran8 ayAy tamam gidiyorum kardeşim
Gizli Üye(30-35)8 ayAyakların yere değmesin mutluluktan ama her manada 😂
0147 Yorumla
Soran8 ayOnu da herkes söylüyor ama herkes yapamıyor be 😂😂
Cevap sahibi8 ayÇok zor değil aslında. Minyonsan daha kolay yahu
Soran8 ayÖyle ama sanki çok iyi yapabiliyorlarmış gibi herkes seks de seks seks de seks heğğ heğğğğ diye dolaşıyor ya komik oluyor 😂😂 zevkten tir tir titretmek herkesin harcı değil hem kadın hem erkek olarak
Cevap sahibi8 ayAslında olay o ince tatlı noktayı bulmak yoksa herkes nefes nefese bırakmak bırakılmak ister u beybiii 😂
Soran8 aySeksten alınan zevki bedensel yetenek belirliyor aslında
Cevap sahibi8 ayElbette ön sevişme haz noktası aramak değilmidir özünde
Soran8 ayÖn sevişme benim için öpüşmekten ibaret oral sekse sıcak bakmıyorum işediği organı ağzına almak saçma sonuçta 😂 çok da önemli değil benim için sonraki aşamalar önemli 😂😂
Soran8 aySonraki aşamada kendine güvenen oral ilişkiye sığınmaz emin ol 😂😂
Cevap sahibi8 ayKonu genel ortam için ısındı bak 😂
Ben akıştaysa orala karsı değilim ama duşta yapmayı daha cok seviyorum. Durduk yere orala başlamam
Cevap sahibi8 ayTeslim mi olursun dominant mısındır
Soran8 ayKendine güvenmeyenlerin züğürt tesellisi ya oral 😂😂 vajinal zevk dururken oral ne ki
Cevap sahibi8 ayİçerde olmak asırı güzel yerini bişiye değişmem hepsi oyun onun haricinde heleki partner ıslaksa
Soran8 ay2 3 tane klasik değişmeyen pozisyonlarda cinsel ilişki yaşayan milyon tane insan bulursun mesela ama vücut o pozisyonlarda şekilden şekle girip 10 pozisyonla sevişen biri için oral ehiiğğğmmm ehhh bir şey emin olun 😄😄
Cevap sahibi8 ayArtık gizli kalma. ;)
Cevap sahibi8 ayValla ayakların yerden kesilsin derken bunlardan bahsettim ben. Yeniliklerin çoğuna açığım hem denerken kramp girmesinmi oraya buraya 😂😂
Cevap sahibi8 ayVe daha bir çok şey keşfedilmeli. Kestirmeden gidilmemeli yani
Soran8 ayBen hiç seks yapmadım 😂😂 ama kendi kendime orgzm olurken kulağımın zarı patlıyor çın çınnn 😄 insanların yaşadığı tatminse benimki ne Benimki tatminse onlarınki ne bilemiyorum
Cevap sahibi8 ayÖzele gel hesaplar gidecek artık :)
Cevap sahibi8 aySen kesinlikle sert seviyorsun işin güzel yanı canın yansada devam edersin ki bayılırım buna
Soran8 ayKime ne ya biz milletin girdisine çıktısına karışıyor muyuz birbirinin ucundan yiyip duruyorlar
Cevap sahibi8 ayİyi de ben aklımdakıleri yazamıyorum. 😂😈
Soran8 aySen kaşındın beni ilgilendirmiyor o kısmı. Yaptığın yoruma göre cevap verdim 😂😂
Cevap sahibi8 ayBu yorumu ne kadar ıslakken yazdın peki. Beylik beylik konuştun ve yapmadım dedin hiç mi bişi yaşamadın
Cevap sahibi8 ayAklımdakılerı yazamamam benim tarafta bi eksiklik değil aslında sen bilmemiş oluyorsun sohbet yuzeyde kalıyo
Soran8 ayOrası da yalnızca beni ilgilendirir bak
Cevap sahibi8 ayHangisi iki soru var 😂
Soran8 ayTotal'de hepsi
Cevap sahibi8 ayPekala yine de eğlenceli hatunmussun. Bu bi teklif değil ama odayı inletmen eğlenceli olurmuş izlemek için
Cevap sahibi8 ayTamam itiraf ediyorum sadece izlemek asla yetmez ama o da keyi erir 😂😂😈
Soran8 aySen yine de yazdığın her yorumu cinselliğe yol yaparak yazma bazen sana sıkıntı olabilir 😂😂
Soran8 ayKullanıcı adından kaybediyorsun Memoli
Cevap sahibi8 ayYoo bunu bilerek yaptım. Akıllıca konuşanları seviyorum. Ucunda gezip ima edilmesinden filan hoşlanırım
Cevap sahibi8 ayLa bukalemun neetti sana
Soran8 ayRengin olsun rengin 😂😂😂
Cevap sahibi8 ayGizli olan sensin ben değilim. Konu cinsellik olsa da vites düşerse beynımı kullanabilirim. Bizde her yol yazıhaneden geçmiyor 😂
Soran8 ayİspathanesi de var tabi laleylo 😂
Cevap sahibi8 ayÖyle al bak noldu nabız düştü birden kan basıncı normale döndü. Neden hanımefendi az evvel odayı inletti 😂😂
Soran8 ayBasit bir evlilik sorusuna arşa tırmandı herif Çünkü 😂😂 kaç soruya tırmanıyor Allah bilir
Cevap sahibi8 ayHatun duvardan duvara isteklerini sıralarken kimse eleştirmedi. Oral yetmez filan dendi bu konuşmada aloo 😉
Soran8 ayTrenin başı nereye gidiyorsa k.. ıçı da oraya gider öğretmediler mi sana 😂😂
Cevap sahibi8 ayBen ne dedim ya masum bir temenniydi benimkisi aaa 🤦🏻♂️
Soran8 ayNe kadar da fesatım yiaaa her manada
Cevap sahibi8 ayİkimizde istekli tekeyiz ben kabul ettim sen naz yaptın hepsi bu kuçük hanım
Soran8 ayHayır sen hamle yaptın ben koltukaltına bıraktım 😂😂
Cevap sahibi8 ayKoltuk altına bırakmak ne be. Sen iştesin di mi ondan kaçak dövüşüyorsun
Soran8 aytavla gibi düşün basit bi evlilik sorumu sabote ettin sen
Cevap sahibi8 ayAllah için kötü bi dilek miydi yahu. Umarım banyolarda ayakların yerden kesilir dedim kucaklarda olursun dedim nefes nefese kalırsın dedim aaa
Soran8 ayHer manada yazmadığın yorum var mı Allah aşkına evdeki bikelemin 😄😄
Cevap sahibi8 ayAnladım sen kucak sevmiyorsun. Sonra bana kızıyosun 😂
Cevap sahibi8 ayGittin mi. Gitmişssindir. Neyse güzel sohbetti muhabbetini sevdim. Seks harici konuşmak istersen duman gönder
Soran8 aySenin profil kapanmış 😂😂
Cevap sahibi8 ayEee o kadar davet ettik fazla naz aşık usandırdı.
Cevap sahibi8 ayGeliyosan rengi değiltiriyim malum bukelemunuz
Soran8 ayO zaman en az 5 karat pırlantayı da ekliyorum aşık olan aşık bey yooookapattıysan açılma kalsın
Cevap sahibi8 ayDiyorsun ki sen istiyor duj verecek eşek kadar yuzuk 🤪
Soran8 ayUjjjyuz dülar 😂😂
Cevap sahibi8 ayPara verirsem ben konudan uzaklaşırım. Yiyelim o parayı o kadarlık eğlenelim 😂😋
Soran8 ayBurcun ne babacım
Cevap sahibi8 ayDuyunca kesin gidersin boğa kadını 😏
Soran8 ayNereden bildin
Cevap sahibi8 ayBu aura akrepte yok nerden bilicem
Cevap sahibi8 ayBaşağım ben
Cevap sahibi8 ayGidersin demiştim
Soran8 ayAkrep nalakaa
Cevap sahibi8 ayŞiştt
Cevap sahibi8 ayAstrolog değilim ama iyi laf sokuyosun dilini hep böyle iyi mi kullanırsın? 😂
Soran8 ayKonuya 3. Mü dahil oldu şu an ooo ben kaçar 😂😂
Cevap sahibi8 ayÜçüncü varsa ben de giderim ben paylaşmam kendim pişirir kendim yerim
Soran8 ayM.. anyak mısın oğlum ya tüm hayvanları ringe soktun öküz
Cevap sahibi8 ayBoğasın diye öküz mü arıyosun yapmaaaa öküz ne ya
Cevap sahibi8 ayYaşın doğru mu senin
Soran8 ayÖnce söylemem yanlış anlarsın dedin dedim akrep burcu kesin. Sonra bu aura akrepte yok tek ihtimal boğa burcuydun dedin en son ama başağım gelmiş hafıza kartım yandı okey?
Cevap sahibi8 aySen boğasın, akrep te olabilirdin ama ben boğa olduğunu düşünüyorum
Soran8 ayYoo 45-55im
Cevap sahibi8 ayBen başağım
Cevap sahibi8 ayO yaşta ilişki yaşamadıysan vay vay vatyyy harbiden ayakların yere değmesin inşallah 😂🤪
Soran8 ayBence akrep burcusun ama kıvırıyorsun sever onlar kıvırmayı
Cevap sahibi8 ayDeğilim 11 eylül doğumluyum
Cevap sahibi8 ayAzgınlık doğustan ondan diyosan :))
Soran8 ay20lik kızdan bu cümleleri zor duyarsınız
Cevap sahibi8 ay20 olmadığın kesin ama 40+ değilsin. Bence bakire de değilsin
Soran8 ay30 niye inandırıcı gelmedi
Cevap sahibi8 ayBilmem öyle hissettirdin. Bence bu konuda sıfır değilsin. Bişiler olmuş. Ne olmuş bilmem. Beni de ilgilendirmez. Sadece tarzını sevdim. Bir de boğa olmanı
Soran8 ay30 yaşında bakire çok kadın var herkesin deliği yol geçen hanı değil
Cevap sahibi8 ayburada beyan esastır ne diyorsan o. Eleştiri algılama
Cevap sahibi8 ayBaşak olmamam neden innanmadın
Cevap sahibi8 ayUlen hesabı açık olan benım inanmıyo bi de
Soran8 ayBaşak burçları söylersem gidersin demiyor
Cevap sahibi8 ayEleştirirler ne bileyim aman iyice konu mahalle konusuna düştü boş yapma miktarını yukseltebilirmiyiz
Soran8 ayHesabını gizlemeyi uygun gören sendin açmanı temenni etmedim. Alrep burçlarını dahil ettin diye inmiştir o konunun seviyesi
Cevap sahibi8 ayKabul et bana yazmayacaktın. Gittiğini düşündüm
Cevap sahibi8 ayOndan gizledim
Soran8 ayŞöyle farzet ki şöyle diyorum akrep burçlarında bu hınzırlık yok desem
Muhtemelen ebesini belliycem bu kızın dersin
Cevap sahibi8 ayYahu desem 50 mesaj oncesi sen duvardan duvara vurulmak isteyen seks kültüründen bahsederken yapardım. Zarf attım gelmedin. Ben de üstelemedim. Aklımın ucundan geçmedi ama aklıma da sokma 😂
Soran8 ayAklınızın ucundan geçmeyen ne pardon
Cevap sahibi8 ayEbenle ilgili kısım noldu siz biz olduk
Soran8 ayBen orada bi öfkeden bahsettim
Cevap sahibi8 ayBu yazışmada kötüyüm ben ya bak duygusu yok bunun bi yerde boka sarıyo. Söylemediğim seyler söylemişim gibi algılanıyor.
Soran8 ayBen mi b""ka sardırıyorum sen akrep burçlarının tarihçesini yazıyordun en son ben de sıkıldım gidiyorum dedim
Cevap sahibi8 ayYa bunu demedim yahu bak gördünnmü kendimi eleştirsdirdim mesajda kötüyüm yazdım.
Akrep düşmanı mısın yahu sen boğasın ben başak gülüp geçtik onca seyi bunu nedengeçemedik
Soran8 ayBen de burcun ne diye sormak yerine direkt şu burç musun diyebilirdim keşke deseydim
Cevap sahibi8 ayTahmin etmese miydim 😏😂
Soran8 ayAnlayışlı ve düşünceli olmak en kötü özelliğim biliyor musun
Cevap sahibi8 ayHakkında çok az şey bildiğim hatun. Niye bilmece gibisin :) bıraksana tanışalm 😂
Soran8 ayTek hareketle soğuyan insnlardanım çünkü
Cevap sahibi8 aySana 106. Mesajımı yazıyorum. Genel olarak gerilmekten gergin olmaktan hoşlanmam boş yapmayı severim ama iki taraf keyif alıyosa neye alındığını bile anlamadım. Ucuz işler peşinde koştuğum anlarda dahi belli bi çizgim var hayır nedemek biliyorum. Yani ne istediğimi biliyorum. Bana yazmayacağını iletişimizin buradakalacağını bilrek yazdım sana bu kadar zamandır. Kırdıysam özür dilerim ama kırdığımı düşünmüyorum.
Soran8 aySosyal medyadan tanıştığımız için hiç onunla buluşmayacağımı düşünüp kafasına göre davranan eski sevgilimin anımsattın şu an yarım saat daha görmek için yalvarmakla meşgul
Cevap sahibi8 ayBen gelemem bu laflara hayatta başarılar
Soran8 aySenin kadar dürüst davrandığım için özür dilerim iyi akşamlar
Soran8 ayBeddua mı ettin be elim yandı kahve yaparken
Cevap sahibi8 ayYok yahu sen de ha. Nası biri olarak mimledin beni
Soran8 ayBuralarda benden başka kimse mimlemez sen hayırdır
Cevap sahibi8 ayBenle alakası yok geçmiş olsun. Buz koy
Soran8 ayTeşekkür ederim buzu sen koy kızgın yerlerine
Cevap sahibi8 ayKızgın bi yerim yok genel olarak. Laf sokmadım bunu bile kötü anlıyorsun. Elli tane duygu geçişi yaşadım son iki saatte
Cevap sahibi8 ayNiye gergınsın sen
Soran8 ayGergin değilim buradaki herkesin her konuya önce cinsellikle yaklaşmasından sıkıldım
Soran8 ayBir de burada senin kadar zeki birini görmedim daha önce afallamış olabilirm biraz
Cevap sahibi8 ayÖncelikle teşekkür ederim. Ben her seyden keyif alıyorsam yapmayı seviyorum. Gerginliği sevmiyorum. Cinsellik te buna dahil ve iki taraflı rıza çok önemsediğim bu olay
Cevap sahibi8 ayAma sana ilk yazdığım mesajımda * bi amaçla yazdım bu da yalan değil sen de çocuk değilsin. Güldük eğlendik
Soran8 ayÇocuk olmakla konunun ne ilgisi var
Cevap sahibi8 aySen neden anlamından koparıp kelimelere takılıyrsun söylediklerimin? İlk mesajımı anladın bi yetişkin olarak oradaki ironiyi di mi bunu demek istiyorum işte. Bunu anlayacak kadar yetişkiniz değil mi
Soran8 ayYetişkin olamasaydım yukarıdaki paylaşımı yapmazdım değil mi mesele yetişkin olma ya da çocuk olma meselesi değil. Mesele normal bir soruya bile en başta cinselliği ima ederek cevap vermiş olman. Ayrıca zekisin demişim iltifat etmişim ben sana orada sen kalkıyorsun yetişkinsindir çocuk değilsindir herhalde diye aşağılamaya çalışıyorsun
Cevap sahibi8 ayBak yine
Aşağalama filan yok nereden cıkarıyorsun olmuyo bşzden ya. Ben demediğim seylerle itam edilemtyi sevmem delikanlı gibi dedim derim di mi
Soran8 ayBen şakadan anlamiyorum demek ki
Cevap sahibi8 ayÖyle değil de bilemedim uslubumda mı bişi var.
Soran8 ayBişi var gibi de yok gibi de ben biraz hassasım akrep burcuna da kuruldum orada. Bundan sonra aklında bulunsun bir kadının burcunu tahmin ederken seçeneğin tek olsun iki olursa sıkıntı olabilir
Soran8 ayİyi geceler deme zahmetinde bulunsaydın keşke
Cevap sahibi8 ayGünaydın, aklımda tutarım burç olayını.
Ben uyuduğumda son mesajı ben yazmıştım nasıl iyi geceler yazssaydım?
Soran8 ayAkşam 11 de uyumak ilginçmiş belki de evlisinizdir kim bilir 🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Cevap sahibi8 ayEvli degilim. Ikı gecedir hastanedeydım ablam rahatsızdı ondan erken uyudum. Evime dönünce rutin yaşamıma dönerim
Soran8 ayGeçmiş olsun abla konusunda hassasım ben de ablayım. Bütün gün cevap verdiğiniz için dedim
Cevap sahibi8 ayTeşekkürler iyi şimdi ondan kafam rahat ta burada boş yapabiliyorum. Sadece evimi özledim
Soran8 ayAnlayabiliyorum benim de erkek kardeşimden yana dertlerim var dün bütün gece gelmedi onu düşündüm ama saat 2 de iyi geceler demedim hani 11de yazmışım cevap vermeyince otomatikman muhtemelen başkasıyla mesajlaşıyordu yahut sevgilisi var veyahut evli diye düşündürüyor
Cevap sahibi8 aySenin günlerin nasıl geçiyor rutinin nedir nasıl bi hayatın var
Soran8 ayCevp vermekte tıkanınca konuyu değiştirmekten hiç hoşlanmıyorum biliyor musun
Cevap sahibi8 aySoru neydi ki? Soruyu anlayınca yanıtlarım benim cevap vermek istemeyeceğim ne olanilir ki
Soran8 ay:))) boş ver
Cevap sahibi8 ayİyi sen benim sorumu yanıtlamayı düşünüyor musun
Soran8 ayKonuyu kafasına göre değiştiren Biri için herhangi bir soruyu yanıtlamayı düşünmüyorum Artık
Soran8 ayAçıklığa kavuşmayan bir konuyu
Cevap sahibi8 aySenin olayın illa istediğin cevabı verelim istemen her halde. Ben gayet açık cevap verdim. Gerçek birdir ve tektir. Sanrıdan fazlasıdır. Soruna yanıt vermediysem anlamamısımdır. Yeniden sorabilirdin. Saklayacak hiç bişeyi olan biri değilimdir. Dolayısıyla paşa gönlün bilir.
Soran8 ayAnlıyorum normalde bu kadar ılımlı değilimdir ama kardeşle sınanmak ne demek iyi bilirim. Irak'ta askerlik yaptı benim kardeşim ölüm haberini alırız diye 6 ay ödümüz bkkkkumuza karıştı neyse
Cevap sahibi8 ayBenim genel olarak ailemle iletişimim berbattır. Ama sağlık olunca çaresiz kalıyosun. Benle konuşmasınlar ama sağlıkları yerinde olsun dersin ya benimki o şu an.
Bu arada Ben dünkü kadar zevk almıyorum konuşmamızdan. Gerginlik resmiyet var gibi hissediyorum şu an. Gergin konuşmak gergin ortamda olmak benim yaşam enerjimi hızla düşürüyor.
Ilımlı olmak zorunda değilsin. Hatta konuşmak zorundada değiliz. Dünkü tanıdığın adamla samimi olmanı da beklemiyorum.
İkimiz de net olalım ikimizde samimi olalım istermisin söylemlerimizde?
Soran8 ayYaklaşık yarım saat önce benim de herhangi bir konuyu açıklık bekleme isteğim son buldu ya bence de anlaşması mümkün olan türden iki insan değiliz
Cevap sahibi8 ayO zaman kal sağlıcakla. Hayatta başarılar dilerim
Soran8 ayTeşekkür ederim aile insanın seçemediği bir şey ama bir türlü silemediği de bir şey
İyi akşamlar
Limuzin falan tamam da, banyo terliği sıkıntı
04 Yorumla
Soran8 ayWhat are u doinggg
Soran8 ayİçeri terlikler içeri
8 ayPara para para
00 Yorumlatürkiyede parası çok olan erkek bu.
00 Yorumla
8 ayDürüst adil ve cesur biri.
00 YorumlaKarakterli olsun yeterli cidden
00 Yorumla
8 ayÇok şey istiyorsun sende 😂😂😂
00 Yorumla
8 ayHayaller paris gerçekler…. 🤣🤣
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Öğrenmemiz gereken çok şey var
00 YorumlaSylus olması yoksa hayır ✨️💅✨️
07 Yorumla- 8 ay
@ILoveGOJO
Sadece 1.80 üzeri, normalin aşırı derecede üzerinde yakışıklı ve aşırı derecede zengin erkeğe evet dersiniz. Böyle olmayan erkekleri direkt reddedersiniz. - 8 ay
@ILoveGOJO
Lafa gelince kadın erkek eşittir kadınlar erkeklere muhtaç değildir dersiniz ama ilişkiye gelince erkek dediğin en az 1.80 olacak kadını koruyup kollayacak kadına güven verecek, yakışıklı zengin olacak dersiniz. Hani kadın erkek eşitti kadınlar erkeklere muhtaç değildi. Fosssss. Tatlısu Feministleri. - 8 ay
@ILoveGOJO
İşinize gelince feminist gelmeyince ataerkilsiniz işte.
Geçimi ve fazlasını sağlayabilecek olmalı
00 Yorumla
8 aySadık şeffaflık ve karakteri oturmus
02 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
8 ayAbla salonuda balkona katsın mı?😂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayLimuzini olmasa da bir range roverı olsun
021 Yorumla- 8 ay
he mk
Cevap sahibi8 ay@Ibracan2112 evet mk yoksa olmaz
- 8 ay
Senin neyin var, sen ne veriyorsun evliliğe?
- 8 ay
Bir erkek seni neden eş olarak seçmeli?
- 8 ay
Senın range roverın var mı varsa okey istemek hakkında zaten zengin olan bır kız bu kadar görgüsüzlük yapmaz Allah'ın fakiri range rover görsen bınmeyı bırak kapıda takılır düşersin oturayım diye evde karnını zor dö yürüyorsun muhtemelen senle sevgili olacak erkegın ben aklına tüküreyim
- 8 ay
sarişin platin 1.60 boy yoksa olmaz :)
Cevap sahibi8 aytamam sakin olun ve burada yazılan her haltı ciddiye almayın
- 8 ay
Dahası bu tür kızların bir kısmı erkeğin anası ölmüş olsun diye bakar.
Cevap sahibi8 ay@Lazjoker ben herkezi reddediyorum direkt
Cevap sahibi8 ay@xgökkuşağıx ölmüş olmasını değil adamın ana kuzusu olmayanı makbuldür.
- 8 ay
Ana kuzusunun anlamını açar mısın? Zira siz kadınların çoğu kayınvalide düşmanı olduğunuz için özellikle soruyorum bu soruyu.
- 8 ay
İlaveten sen anasından direktif alan ana kuzusu bir kız veya babasının sözünden çıkmayan baba kuzusu bir kız olabilir misin?
- 8 ay
Zira senin gibi bu tür range rover isteyen kadınların çoğu kayınvalide düşmanı oluyor. Bunu da ana kuzusu erkek gibi zavallı türde nitelemeleri araya sokarak kendinizi haklı göstermeye çalışırsınız.
- 8 ay
lan ne oluyor mk nedir kavaga ediyorsunuz
Cevap sahibi8 ay@Ibracan2112 ben etmiyorum kendi kedine ediyor
- 8 ay
NE LİMuzinmiş djawodaj
- 8 ay
Sana laf söyledim.
- 8 ay
😊😊😊
8 ayKarakteri yoksa napıyım ben limuzini😂
21 Yorumla- 8 ay
👏👏
Aile & Toplum konusunda 904 cevap paylaştı. Villayı napcaz peki?
02 Yorumla
Soran8 ayKonak istiyorum ben
8 ayOrtak noktalarin olacak anlayisli merhametli
11 Yorumla- 8 ay
Peki
10 Yorumla
8 ayNeden hep erkeğe para olarak bakılıyor?
10 Yorumla
8 ayHafif feminen bir enerjisi varsa.
00 YorumlaFabrikatör
00 Yorumla
8 aylimuzin bende olsa 3 karı yaparım
00 Yorumla
8 aySaf erkek 😊
00 Yorumla
8 ay26 cm diz genişliği
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayEfendi akıllı ♥️
00 Yorumla