Lütfen okur musunuz bu durumda siz olsanız ne yapardınız lütfen mantıklı cevaplar verin?

Hoşuma giden biri var ama akrabam kendisi babamın çok yakın olduğu öz kuzeni.
Ona karşı küçüklüğümden beri ara ara ortaya çıkan yoğun hislerim var küçüklükten beri uzun uzun bakışıyorduk hep birçok kez bana bakarken yakaladım onu ama babam onun çok yakın olduğu bir kuzeniydi belki o yüzden hiçbir adım atamadı ben de bu durumdan dolayı hep bakışlarımı kaçırdım çoğu zaman ondan hoşlandığımı belli edemedim çünkü annesini kendi teyzem gibi sever çok sık gidip gelirdik bunun bozulmasını göze alamadım ve babamın nasıl bir tepki vereceğini bilmiyorum bundan dolayı hiç bu işe kalkışmadım büyük ihtimal o da aynı düşünceden dolayı kalkışamadı. Yaşlarımız büyüdü ben 23 o 26 yaşında uzaklarda okuyor aynı zamanda çalışıyor onu her gördüğümde içimde bir kıpırtı var her sene içimde ona karşı canlanan bir sevgi hoşlanma var birkaç gün ya da birkaç hafta sürüp geçiyordu genelde ama bu seneki çok uzun sürdü geçmedi size saçma gelebilir ama sanırım bastırdığım duygularım ara ara yüzeye çıkıyor yoksa senenin birkaç günü onu sevip vazgeçtiğimden değil bilmiyorum belki okuduğu yerde sevgilisi vardır çünkü merhaba hoş geldin hoş bulduk gibi kelimeler dışında konuştuğumuz yok en son babamla ortak kuzeni olan oğlanın düğününde karşılaştık bana çok dikkatli bakıyordu sanki gözlerimin içindeki derinliği görüyordu ben de artık Yavaş yavaş ondan hoşlandığımı kabullendim ona belli etmek açısından o düğün boyunca yani kına ve düğün iki gün aynı ortamda bulunduk bakışlarımla ona belli etmek istedim her göz göze geldiğimizde kaçırmak yerine biraz daha uzun baktım ama ne ondan ne de ben de gülümseme yoktu sadece bakışıyorduk o düğünün kına gecesinde yan tarafında oturuyormuş ama uzakta etrafa bakarken birden onun gözlerine ilişti gözlerim bana bakıyordu ben de ona baktım belki 15-20 saniye bakıştık en son ben biraz çekindim ve gözlerimi çektim acaba gözlerimi çekmeseydim ne kadar süre daha bakisacaktık. Sadece anlatmak istedim düşüncelerinizi yoruma yazabilirsiniz siz olsanız ne yapardınız
Lütfen okur musunuz bu durumda siz olsanız ne yapardınız lütfen mantıklı cevaplar verin?