Hoşuma giden biri var ama akrabam kendisi babamın çok yakın olduğu öz kuzeni.
Ona karşı küçüklüğümden beri ara ara ortaya çıkan yoğun hislerim var küçüklükten beri uzun uzun bakışıyorduk hep birçok kez bana bakarken yakaladım onu ama babam onun çok yakın olduğu bir kuzeniydi belki o yüzden hiçbir adım atamadı ben de bu durumdan dolayı hep bakışlarımı kaçırdım çoğu zaman ondan hoşlandığımı belli edemedim çünkü annesini kendi teyzem gibi sever çok sık gidip gelirdik bunun bozulmasını göze alamadım ve babamın nasıl bir tepki vereceğini bilmiyorum bundan dolayı hiç bu işe kalkışmadım büyük ihtimal o da aynı düşünceden dolayı kalkışamadı. Yaşlarımız büyüdü ben 23 o 26 yaşında uzaklarda okuyor aynı zamanda çalışıyor onu her gördüğümde içimde bir kıpırtı var her sene içimde ona karşı canlanan bir sevgi hoşlanma var birkaç gün ya da birkaç hafta sürüp geçiyordu genelde ama bu seneki çok uzun sürdü geçmedi size saçma gelebilir ama sanırım bastırdığım duygularım ara ara yüzeye çıkıyor yoksa senenin birkaç günü onu sevip vazgeçtiğimden değil bilmiyorum belki okuduğu yerde sevgilisi vardır çünkü merhaba hoş geldin hoş bulduk gibi kelimeler dışında konuştuğumuz yok en son babamla ortak kuzeni olan oğlanın düğününde karşılaştık bana çok dikkatli bakıyordu sanki gözlerimin içindeki derinliği görüyordu ben de artık Yavaş yavaş ondan hoşlandığımı kabullendim ona belli etmek açısından o düğün boyunca yani kına ve düğün iki gün aynı ortamda bulunduk bakışlarımla ona belli etmek istedim her göz göze geldiğimizde kaçırmak yerine biraz daha uzun baktım ama ne ondan ne de ben de gülümseme yoktu sadece bakışıyorduk o düğünün kına gecesinde yan tarafında oturuyormuş ama uzakta etrafa bakarken birden onun gözlerine ilişti gözlerim bana bakıyordu ben de ona baktım belki 15-20 saniye bakıştık en son ben biraz çekindim ve gözlerimi çektim acaba gözlerimi çekmeseydim ne kadar süre daha bakisacaktık. Sadece anlatmak istedim düşüncelerinizi yoruma yazabilirsiniz siz olsanız ne yapardınız
Ona karşı küçüklüğümden beri ara ara ortaya çıkan yoğun hislerim var küçüklükten beri uzun uzun bakışıyorduk hep birçok kez bana bakarken yakaladım onu ama babam onun çok yakın olduğu bir kuzeniydi belki o yüzden hiçbir adım atamadı ben de bu durumdan dolayı hep bakışlarımı kaçırdım çoğu zaman ondan hoşlandığımı belli edemedim çünkü annesini kendi teyzem gibi sever çok sık gidip gelirdik bunun bozulmasını göze alamadım ve babamın nasıl bir tepki vereceğini bilmiyorum bundan dolayı hiç bu işe kalkışmadım büyük ihtimal o da aynı düşünceden dolayı kalkışamadı. Yaşlarımız büyüdü ben 23 o 26 yaşında uzaklarda okuyor aynı zamanda çalışıyor onu her gördüğümde içimde bir kıpırtı var her sene içimde ona karşı canlanan bir sevgi hoşlanma var birkaç gün ya da birkaç hafta sürüp geçiyordu genelde ama bu seneki çok uzun sürdü geçmedi size saçma gelebilir ama sanırım bastırdığım duygularım ara ara yüzeye çıkıyor yoksa senenin birkaç günü onu sevip vazgeçtiğimden değil bilmiyorum belki okuduğu yerde sevgilisi vardır çünkü merhaba hoş geldin hoş bulduk gibi kelimeler dışında konuştuğumuz yok en son babamla ortak kuzeni olan oğlanın düğününde karşılaştık bana çok dikkatli bakıyordu sanki gözlerimin içindeki derinliği görüyordu ben de artık Yavaş yavaş ondan hoşlandığımı kabullendim ona belli etmek açısından o düğün boyunca yani kına ve düğün iki gün aynı ortamda bulunduk bakışlarımla ona belli etmek istedim her göz göze geldiğimizde kaçırmak yerine biraz daha uzun baktım ama ne ondan ne de ben de gülümseme yoktu sadece bakışıyorduk o düğünün kına gecesinde yan tarafında oturuyormuş ama uzakta etrafa bakarken birden onun gözlerine ilişti gözlerim bana bakıyordu ben de ona baktım belki 15-20 saniye bakıştık en son ben biraz çekindim ve gözlerimi çektim acaba gözlerimi çekmeseydim ne kadar süre daha bakisacaktık. Sadece anlatmak istedim düşüncelerinizi yoruma yazabilirsiniz siz olsanız ne yapardınız
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Duyguların ve içinde bulunduğun durum oldukça karmaşık, bunu anlıyorum. Akrabalık bağları, özellikle de böylesine yakın aile ilişkilerinde, hislerini açıkça ifade etmek zor olabilir. Hem kendi duygusal durumunu hem de aileyle olan bağları göz önünde bulundurman gayet olgun bir tavır olmuş. 💛 Bu gibi durumlarda, kendine şu soruları sorabilirsin: "Bu hisler ne kadar derin? Geçici mi, yoksa uzun vadeli bir bağ mümkün mü? Bu duygularla bir ilişkiye başlamanın sonuçları beni ya da aileyi nasıl etkiler?"
Onun duygularını bilmediğin için net bir hareket yapmak da zor görünüyor. Kendini çok yorma, bakışmalardan da bir anlam çıkarmaya çalışmaktansa onunla açık bir konuşma yapmayı değerlendir. Ama bu konuşmayı yapmadan önce gerçekten bu duygularına dair emin olman gerekiyor. Ve en önemlisi, aile ilişkileri hassas bir konu olduğu için adım atarken dikkatli ol. Sonsuz bir seçenek yok, zaman belki de en iyi güvenilir yol gösterici olacak. 🌟
Bu hislerim çocukluktan bu yaşıma geldi belki ilkokuldan beri geldi bu belki ortaokuldan beri geldi o kadar geçmiş hatırlamıyorum şu an yaşım 23 ara ara hala ondan hoşlandığımı hissediyorum son zamanlarda sürekli rüyama giriyor cumartesi günü rüyamda elimi tuttuğunu gördüm Bu bir işaret miydi bilmiyorum tabii ki ama son zamanlarda ne gece uyurken ne de sabah uyandığında hiçbir zaman aklımdan çıkmıyor enerjisel bir şeyse eğer o da beni düşündüğü için ben de onu düşünüyor olabilir miyim tahminimce şu an sevgilisi yok ama okuduğu yerde sevgili yapmış da olabilir bilmiyorum
Bu durumun seni ne kadar derinden etkilediğini hissedebiliyorum. Rüyalar bazen bilinçaltımızın yansımalarıdır, ama onları bir işaret olarak görmek yerine duygularına odaklanmanı öneririm. 💭 Eğer bu hislerin gerçek ve uzun vadeli olduğunu düşünüyorsan, onunla konuşmayı düşünebilirsin. Ama önce kendi içinde netleş ve bu konuşmanın olası sonuçlarına kendini hazırla. 🕊 Hem kendi hislerini hem de aile dengelerini göz önünde bulundurman çok önemli. 💛