Sizce kim hakli ayrilik sebebimizde?

Dun ablasinin dugun oncesi evde eglence varmis oraya gittik. ama ablasi kuzenleri tek bi odada kizkizalar beni takmadilar. ben de bozuldum ciktim oradan disarida annemi aradim kafam dagilsin diye. sevgilim geldi. anlatinca sen cocukluk yapiyorsun su an abartiyorsun kimsenin sana kasti yok dedi. bi gir 10 dk dedigin gibiyse git tamam ama yoksa otur dedi. gittim ayniydi ciktim. sen tum ilgi sende olsun istiyorsun ondan boyle yapiyorsun dedi. kac defa laf attim cevap verip geri kendi aralarina donduler dedim. kovdular sanki dedi. dedim bi de kovsalardi. kovmadiklari icin iyi mi davranmis oluyorlar? Abartiyorsun yapti. eve birakirken beni agliyordum. ona ragmen aglama dedi ama baska hicbir sey yapmadi dondu arkasina gitti. bugun ablasinin dugunu var sabah uyandigimda 11 de kuafore gitceksiniz ablamgille dedi. beni tinlamayan insanlaela ne isim var ben gelmem dedim sen bilirsin dedi kapadi sadece. ilerleyen surecte iste bana sen bilirsin diyorsun gonlumu almak yerine beni oylece birakiyorsun kirginim dedim. baktim gonlumu almaya calismiyor. rest cektim buraya gelip gonlumu almayacaksan (evimiz 5 dk uzaklikta) ben de dugune de gelmicem dedim. yine sen bilirsin musait degilim dedi. ben de verdigin deger ortada diyip ayrildim.

5 dk konusup sakinlestirmeye calissa olmadi telefondaj denese yine tamamdim ama sen bilirsin diyip durdu. benim de bi gururum var. diyor ki boyle bi gunde gelmemeyi secenek olarak tutmamaliydin.. e kimse bir yerine takmasin sen bilirsin yapsin ben de daha israrla geleyim mi

Sizce kim hakli ayrilik sebebimizde?