Bosandiktan sonra bi erkek hemen bi kizla eve gittiginde o kizla gercekten ozel bag hissedermi kendinden 6/7 yas kucuk?

Aile baskısı ve birçok sıkıntı yüzünden boşanma kararı alındı. Aslında eşim sürekli yazıp duruyordu, düzeltmek istiyordu ama ailesi de ona baskı yapıyordu: “Giden birini nasıl tekrar kabul edeceksin?” diye. Fakat ortada gitmek zorunda kalan bir kadın vardı. Gitmek istemiyordu ama şiddet ve aile baskısına dayanamayarak ayrılmak zorunda kaldı.

Aslında bu gidiş, onun akıllanması ve aynı hataları tekrar yapmaması için bir fırsattı. Boşanmadan bir hafta önce, yapmayacakları hataları konuşuyorlardı. Ama bir hafta sonra babasının baskısıyla boşanmayı kabul etti. Erkek tarafı, “anlaşmalı boşanalım” dedi. Yine de bir hafta düşünme süresi vardı. O süre içinde erkek tekrar yazdı: “Seni gerçekten sevmiştim ama elimden bir şey gelmiyor” diye. Sonra boşandılar.

Boşandıktan 3-4 gün sonra erkek, kendinden 6-7 yaş küçük bir kızla evdeydi. O gün de birbirlerini sosyal medyada takip etmeye başladılar. Aralarındaki durumu tam olarak öğrenemedim. Ama merak ediyorum: Bir erkek böyle bir durumda neden böyle bir şey yapar? Gerçekten eve getirdiği kızı sevdi mi? Çünkü takipleşiyorlar. Eğer sadece günübirlik bir şey olsaydı, belki birbirlerini takip etmezlerdi. Ayrıca o kızla beraber bana fotoğraf ve video attılar, kızın hesabından.

Bu durumda kafama takılan şu: O erkek bunu neden yaptı? Gerçekten o kızı sevdiği için mi, yoksa boşanma sürecinde zaten var mıydı? Eğer öyleyse, benimle neden düzeltmeye çalıştı, neden konuştu, neden buluşmak istedi?

Güncellemeler
9 ay
Kizla 4 gun bosandiktan sonra ayni evdeydi ailesi surekli baski kuruyordu gideni nasil tekrar kabul edeceksin diyip onu aldattigimi iddaa ediyorlardi surekli ama bu yeni kizla nasil hemen eve gittiler yeni tanistiysalar gunu birlik desek niye kizla takiplesmeye basladi instadan madem o kiz vardi bosanmadan once niye duzelmesini istedi evliliginin
Bosandiktan sonra bi erkek hemen bi kizla eve gittiginde o kizla gercekten ozel bag hissedermi kendinden 6/7 yas kucuk?