Sizce kız kardeşim bilerek mi yaptı bunu?

Benim 5 senelik erkek arkadaşım benimle nişanlanmak istemişti ben sadece çekirdek aileme haber verdim henüz tam netleştirmemiştik kendi aramızda sadece sevgilim ailemin onayını istedi haber verdim aileme ve uyardım onları sakın kimseye söylemeyin şimdiden diye kız kardeşim ise gitti benim neredeyse kan düşmanı olduğum halamın kızlarına haber verdi benim bu sevincimi kqza yapmıştim halamın kızları geçmiş olsun bile demedi kız kardeşim gidip onlara söyledi beni bu denli sevmeyen insanlara halamın büyük kızı köyde birilerine söylemiş benim nişanlanacağimi ve bu haber ne hikmetse bizim akrabalardan sevgilimin annesine kadar gitmiş sevgilim bana dedi neden bütün köye duyurdun ne gerek vardi şimdiden kızdı bana benimde zoruma gitti ben söylemedim dedim kız kardeşimde halamın kızlarına söylediğini gizledi benden 2 sene boyunca geçen öğrendim bunu biz sevgilimle çok büyük kavga ettik buna rağmen kız kardeşim demedi ben halamın kızlarına söyledim diye kardeşimin yüzünden ayrıldık sizce bilerek mi yaptı bana?
Sizce kız kardeşim bilerek mi yaptı bunu?