3 yıllık evlilik sonunda ayrıldık?

Ben çok zeki biriyim çok kültürlü eğitimli işinde başarılı üretici geliştirici kağıtlardan oluşan belge diploma raflardan taşan kitaplar gerçi hepsini öğrencilere bağışladım... şimdi kader mi desem şaşırdım mı tuzağa mı girdim tam tersi çok cahil ortalama biri ile evlendim üstelik bu maldan çocukta yaptım. Bir tane kız.

Biraz otoriter biriyim fakat çokta duygusalım maneviyata daha çok düşkünüm. Buna aşık olmasamda sevgi saygımı ilgimi sadakatini eksik etmedim.

Herşeye rağmen yoğun tempoda işimden eve geldiğimde hiç konuşmayan sohbet falan etmeyen mal bir yüzle karşılaşırdım. Ben evlenirken sohbet edeceğim konuşacağım muhabbet edeceğim düşüncesi içinde idim.

24 saat aile üyeleri ile wp gruplarında sohbet muhabbet. Akıl hocası anne ve teyzesi...

Yemeği suyu geçtim o da yok ne bir yemek yapmasını biliyor ne de titiz biri. Kendi bokunda yaşar öyle yani. Gece geç yatar sabah kalkmaz demez bunu yolcu edeyim. Çocuk sabah erken uyanıyor bağırıyor 1-2 yaşındaki kıza sus diyor uyutmadın diyor ulan cocuk aç kalk bişey ver süt ver gıda ver. İşe gitmeden hem ben bişeyler verirdim.

Dert çok işte şimdi ayrıldık ama çocuğumu cok özlüyorum bir saat bile uzaklasamam.

3 yıllık evlilik sonunda ayrıldık?