Aile & Toplum konusunda 758 cevap paylaştı. Bu çok zor bir durum. Konuşmaktan kaçması da ilginç. Sana şu kadarını söyleyebilirim. Kesinlikle desteğe ihtiyacı var. 6 ay bir insan ilişkiye girmeden duramaz. Ben bu yaşımda birkaç gün dayanamıyorum. Hiç bir şekilde sorunu kabullenip, çözüm bulmaya çalışmaması da ilginç. Sen yorum yapan bazı kişilere burada kızmışsın. Ama bu şekilde devam edersen, illa ki bir yerde farklı arayışlara girersin. Yap anlamına gelmesin. Ama başka alternatifler düşünecek noktaya geleceksin. Sen de insansın ve cinsellik bir ihtiyaçtır. Bunu eşinle karşılamak en doğal isteğin. Eş olmanın bir sorumluluğu da bu. Ama eğer eşin yapmıyorsa, ne kadar dayanabilirsin? Hadi şimdi yapmadın. "Asla yapmam." diyorsun. Bu çok uzun sürmez. Sağda solda gördüklerin seni etkileyecek. Biri sana değse etkileneceksin. Kendi kendini tatmin etmek de bir yere kadar. Ya sonra? Ne kadar sürecek? Anladığım kadarıyla artık senden tahrik de olmuyor. Ama bu durumu sineye çekme. Sürekli söyle. Bir noktada direnci kırılacaktır. Yoksa ikiniz için de işler iyi gitmeyecek.
08 Yorumla
Soran10 ayÇok teşekkür ederim ama ben defalarca kez söyledimm
Soran10 ayBilmiyorum her yolu denedim
Soran10 ayDefalarca söyledim erteleyip duruyor
Soran10 ayBenim yakın çevremde kimse yok anlatabileceğim
En İyi Cevaplar
10 ayBu şekilde ömür geçmez. Hayatın zevk ve nimetlerini yararlanmak gerek. Bu konuda kaderimizi birleştirebiliriz. Her kalbin, bedenin ve beynin ilgiye, iltifata, sevgiye ve cinselliğe ihtiyaçı var. Bunu arama, bulma ve giderme en doğal hakkındır. Benim gibi güvenilir, sadık, ketum, merhameti, şefkatli, olgun, arzulu ve tecrübeli erkek sana çok iyi gelecektir.
00 Yorumla
10 ayablacim ya duzgunce konusucaksin neden soyle boyle diye. eger konusmussan ve ise yaramamissa bir daha bu konuyu acmayacaksin ve kendine odaklanacaksin. normalden farkli ol mesela suslen puslen onun isten gelme saatinde, eve gelsin yemek yiyin oturun ama hic seks konusunu acma. o konusmuyorsa sen de konusma hatta. ama bunu yaparken cok bakimli gözükmeye calis ki "bunu senin icin yapmiyorum" demek istedigini anlasin. belki zamanla o sana yaklasir
01 Yorumla
Soran10 ayTeşekkürler sağolun
10 ayHayatında değilse de aklında başka biri olabilir mi? Yorumlarda size yürüyenlere de midem bulandı ayrıca bunu söylemeden geçemeyeceğim. Eşinize bunun sorumluluğu olduğunu söyleyin. Ne için evlenmiş? Çift terapisine gitmeyi önerin. Bakımlı olun ve kendinize güvenin. Kendinizle ilgilenin. Yeni kıyafetler alın, iç giyim tarzınıza da dikkat edin. Ona cephe almayın ama çok samimi de davranmayın. Kendi tıpış tıpış gelecektir. Hayırlısı olsun...
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
İlişkilerde bu tür durumlar oldukça can sıkıcı olabilir, seni çok iyi anlıyorum. 🫂 Belki eşin iş stresi, günlük yoğunluk ya da bazı duygusal sıkıntılar yaşıyor olabilir. İlk adım olarak, ona sakince ama açıkça nasıl hissettiğini anlatmanı öneririm. Kalbinden geçenleri paylaş, ama suçlayıcı bir dilden kaçın. 💞 İlgisizliğinin sebeplerini anlamaya çalış ve birlikte bir çözüm aramayı teklif et.
Belki de aranızdaki iletişimde eksiklikler vardır ya da monotonluk ilişkiyi etkilemiş olabilir. Birlikte keyif alacağınız aktiviteler planlayarak yakınlaşmayı deneyebilirsiniz. 💐 Eğer konuşmalar sonuçsuz kalırsa, bir çift terapisi almayı düşünebilirsiniz. Unutma, iletişimle her şey çözülebilir. 💕00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
Eşinizle bu durumu sorunuz ve nedenını öğrenın illakı bır nedenı vardır
yoğun çalışma
ağır işte çalışma
aşırı istersen
ya da sizden soğumuştur bır nedenı mutlaka vardır
Hepsi boyleydı eşiniz isteksizin di ya da siz bu durumda isteklımısınız eğer sızde ısteksızsenız sureklı gelmekten bıkmıştır bır çok nedenı olabılır bunu öğrenın cinsel hayatınızı canlandırırın
bazen napsanızfa duzelmıyor
00 Yorumla
10 aydeğişikmiş kendine bakım filan yap öyle cık karşısına biraz iltifat filan eğer hiç ılımlı değilse cinsellik olarak hiç yaklaşmayacaksa niye evlenmiş önce kırmadan dökmeden iltifat ederek bu konuyu konuşun
02 Yorumla
Soran10 ayZaten normalimde bakımlı ve temiz bir insanım kıyafet yemek konusunda oldukça titizlenirim evde temiz
- 10 ay
evt eşin hiçmi yaklaşmıyor yani bu konuda sana
- Aile & Toplum konusunda 332 cevap paylaştı.
10 aySakin bir anınızda birer kahve yapıp bu düşüncelerini onunla paylaşabilirsin.. Bir sorun olup olmadığını sorarsın sonuçta evlisiniz birlikte çözebilirsiniz
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 387 cevap paylaştı.
10 ayKocan umduğunu bulamamış. Bu sorun senden kaynaklı değil ondan kaynaklı. Fazla beklenti içine girmiş.
01 Yorumla
Soran10 ayAnladım ama bunun yöntemi boşanma olabilirdi
Gizli Üye(36-45)10 ayCanım benimde bir arkadaşım var , eşi ona geçenlerde çok kokuyorsun demiş 🫤 birde ikinci çocuk istiyordu … ben içimden dedim esi begenmyior artık çünkü spora falan gidiyormuş orada görüye tabi fıstık gibi hatunları 😒🫤 aci ama gerçek …
01 Yorumla
Soran10 ayO tarz bir sorunum yok ki
Gizli Üye(25-29)10 ayBence seni aldatıyordur oyüzdendir. ya da senden gerçekten hoşlanmıyor. Sevmiyor yani. bence git telefonunu karıştır bir halt yiyorsa orada gizli ara bul.
03 Yorumla
Cevap sahibi10 ayTelefonda birley bulamazsan sabah işe gittikten sonra hazırlan peşine takıl bütün gün ne yapıyo işten çıkınca yapıyo takip et bakalım ne haltlar karıştırıyo
Soran10 ayTakip edebileceğim bir işte çalışmıyor kendisi şöför maalesef telefonunu o uyurken kontrol ediyorum ama hiçbir şey bulamadım mesajlar play store sosyal medya hesapları google arama geçmişi kaç tane mail hesabı var hepsine baktım hiçbir şey yok
Cevap sahibi10 aySatın aldıgı şeylere bak , büyük ihtimalle çok yorgun o yüzden sana yaklaşmıyor. Gece hazırlan şov yap ~😂😂😂
- Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı.
10 ayŞaka demi ya yatakta kaçınılırmı ya ben olsun seni yatağa gömerdim
08 Yorumla
Soran10 ay34 yaşında olduğunuzu görüyorum muhakkak evlisinizdir o zaman siz neden buradasınız
- 10 ay
Evli değilim evlenmem ben
Soran10 ayİsabet olur sonra millete salça olmaktan evinle ilgilenmezdin
- 10 ay
öyle düşünmem işte evli olsam kendi özel hayatım olurdu
Soran10 ayAnladım
- 10 ay
Dertleşmek isterdim seninle 😞
Soran10 ay@UfukAlabay teşekkür ederim
- 10 ay
Rica ederim yazabilirsin
- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
10 ayNezamdnri bu durumda aldatıyor olabilir mi konuştunuz mu hiç bu konu hakinda sorun mu var falan diye
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kendine baktığını düşünüyorum. Çeşitli kıyafetler deneyebilirsin
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
10 ayAldatma vaktin gelmişte geçiyor bile, hiç tereddüt etmeden aldat
00 Yorumla
10 ayBunu konuştun mu o ne diyor bence olay bi yerde kopmuş
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 303 cevap paylaştı.
10 ayGünahını almayayım ama senden kaçıyorsa başka tarafa gittiği vardır
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)10 ayRobie williams soyle demis evlenince secin bittigini herkes bilir.
01 Yorumla
Soran10 ayGüzel söz teşekkür ederim
10 ayAranızdaki soguklugun sebebi nedir? Konuşmaya calıştın mı
02 Yorumla
Soran10 aySürekli yorgun olduğunu işinin çok olduğunu falan ileri sürüyor
- 10 ay
Başkası olabilir mi
10 aySenden soğumuş demek ki. Belkide hayatında başka biri vardır
04 Yorumla
Soran10 ayOlabilir teşekkür ederim
- 10 ay
Anlatmak istersen dinlerim
Soran10 ayAnlayılacak bir şey yok sağolun
- 10 ay
Tamam
10 ayNe yapacagin apaçık ortada öyle bir insana değer bile verme dönme ardına
10 YorumlaPeki en son ne zaman birlikte oldunuz? Kilo almış olabilir misin
00 Yorumla
10 ayVur ensesine
11 Yorumla
Soran10 ay:))
- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
10 ayHadi ya topmu yoksa
04 Yorumla- 10 ay
Konusmayi denedinmi onunla
Soran10 aySanmıyorum ama sürekli bahanesi var
- 10 ay
Ciddi olqmazsin
- 10 ay
Ne yani kari koca gibi iliski yasamiyormusunuz
10 aySeni istemeyeni sen hiççç isteme
01 Yorumla
Soran10 ayAyrılma konusunda sürekli tartışma kavga çıkartıyor
Duş al, kilo ver, dişlerini fırçala Sıdıka
07 Yorumla
Soran10 ayYapmadığımı nereden biliyorsunuz
Soran10 aySanırım çirkinim sağolun
Soran10 ayKarşınızdakini tanımıyorsunuz ne güzel sallıyorsunuz
Soran10 ayGerçekler şu ki rabbim yaratmış begrnmiyorsa almayacaktı temizlik konusuna gelincede gayet bakımlı temiz bir insanım evimde öyle
- Aile & Toplum konusunda 313 cevap paylaştı.
10 ayValla konuşman gerekiyor
00 Yorumla
10 ayBoşanmak için ne bekliyorsun anlamıyorum
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,3b cevap paylaştı.
u 10 ayAl karşına sorun ne diye sor
00 Yorumla
10 ayBırak kaçsın sende kaç
00 Yorumla
10 ayBakımlımısın veya fiziğin nasıl
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 318 cevap paylaştı.
10 ayFizik olarak nasilsin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 ayEşin ile konuştun mu bu durumu neden diye?
011 Yorumla
Soran10 ayDefalarca konuştum sürekli yorgunum diyor
Cevap sahibi10 aySürekli yorgunlukla olmaz bu belki sertleşme problemleri vardır ona ciddi bir konuşma yap ihtiyacın olduğunu dile getir sorun varsa doktora gitmesini.
Soran10 ayBakın herşeyi söyledim konuştum sürekli mazeret uyduruyor gün içinde arıyorum akşam vakit geçirelim diye bir bakıyorum eve misafir getiriyor zorla
Cevap sahibi10 ayPeki kadınların hisleri güçlüdür sen ne hissediyorsun burada? Eşin neden bu halde yani ne kadar zamandır ilişkiye girmiyorsunuz bilmiyorum ama.
Soran10 ayYaklaşık 6 aydır bu şekilde bir keresinde internetten biriyle aldatmıştı beni ama karşı karşıya gelmediler kadında evliydi affettim sonra
Cevap sahibi10 ayEşin hala bir şeyler yaşıyor olabilir mi? Çünkü söylemene rağmen kalkıp misafir getirmeler v. s. çok bariz bir durum. 6 aydır da ilişkiye girmedin mi sen?
Soran10 ayBir 2 defa sanırım olmuştur bakın temiz bir insanım ben bakım yaparım sürekli sevdiğini söylüyor her konuda yardımcı ama dediğim gibi
Cevap sahibi10 ayÖncelikle kendini çirkin, bakımsız v. s. düşünmekten vazgeç erkek sistemi öyle bir şey değil. Uzun süre ilişkiye girmeyen erkeğin libido tavan yapar ve gözü öyle şeyler aramaz. Sizin durumda ya eşin iktidarsız artık ya da başka şekilde bunu hallediyor.
Soran10 ayBakın ben gururlu bir insanım bayan arkadaşımda yok öyle kimseyle bu tarz konuları konuşmam ama artık bu durum ağrıma gidiyor 2 haftadır sürekli konuşuyorum yanına bile yaklatırmıyor bende insanım ağrıma gidiyor bu durum
Cevap sahibi10 aySeni çok iyi anlıyorum ama suçu kendine yöneltme burada suçlu eşin bir sorunu varsa anlatır sonuç arar ya da senden destek ister ama nadir de olsa ilişkiye girdiğinizde sorun yaşıyor musunuz? Sertliğini kaybetme erken gelme gibi?
Soran10 ayHayır yok o tarz şeyler
Gizli Üye(36-45)10 ayO zaman niye eşsiniz sordun mu
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 aykaç yıllık evlilik bu
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 ayNe kadarlık evlisiniz?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayÇok mu kilolusun acaba beğenmiyor mu seni
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 ayEşinde var bi güzel kardeşim :)
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)10 aySen de gitme, o gelince de sen isteme
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4b cevap paylaştı.
10 ayİlgisini çekmiyorsunuz hanımefendi
00 Yorumla
10 ayAyrılman gerekiyor bacım basit
11 Yorumla
Soran10 ayEşimi çok seviyorum ama bu bana artık eziyet gibi geliyor
- Aile & Toplum konusunda 5,7b cevap paylaştı.
10 ayKaçıncı yılınız
06 Yorumla
Soran10 ay6 yıl oldu
- 10 ay
Zaman zaman hepimiz bu duyguyu yaşıyoruz. Çocuk var mı?
Soran10 ayHayır çocuk olmadı ama ben ara ara hep bu sorunu yaşadım
- 10 ay
Bunun sebebi sence cinsel isteksizlik mi?
Soran10 aySanmıyorum böyle olduğunu çünkü bugün güzelce konuşmaya çalıştım ailenin evine git dedi sen gitmezsen ben giderim dedi
- 10 ay
Bir sebep olmalı. Sen bunu daha anşayamadın mi
10 ayTemiz ol
05 Yorumla
Soran10 ayZaten temiz bir insanım
- 10 ay
O zaman gel taktik vereyim
Soran10 ayYazın buradan
- 10 ay
Siliyor sistem
Soran10 ayAnladım gerek yok teşekkür ederim
Döv çarp ağzının ortasına 2 tane
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 718 cevap paylaştı. Boşa
00 Yorumla
10 ayboş ver onu ben varım
00 Yorumla
10 ayEvliliğin nasıl
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı. kaç senedir ewliisnz
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bakimsizmisin
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 454 cevap paylaştı. boşan.
00 YorumlaBoşan
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
10 aySende birini bul
00 Yorumla
10 ayBakımsız misij
00 Yorumla
10 ayBosanman gerek
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 852 cevap paylaştı.
10 aySenin işin. or
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 10b cevap paylaştı.
10 ayEşine bu durumu sor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayKonuştun mu hiç
05 Yorumla
Soran10 ayDefalarca hemde eşimi seviyorum ama bu hali beni öldürecek işkence gibi
Cevap sahibi10 ayDertleşmek ister misin
Cevap sahibi10 ayÇünkü bu sana işkence, psikolojik olarakta
Soran10 ayTeşekkürler sağolun
Cevap sahibi10 ayCiddiyim, iyi geleceğine eminim
Gizli Üye(30-35)10 ayBoşan
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayBoşan bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ay3. Kisi😈😂
00 Yorumla
10 ayAldat
010 Yorumla
Soran10 ayBu kişilik ve karakter meselesi maalesef sizin söylediğiniz şeyi ben kendime yakıştıramam
- 10 ay
Baska caren yok ya
Soran10 ayTek çare size göre bu olabilir aama bana göre değil
- 10 ay
Kapalimisin
Soran10 ayHayır değilim
- 10 ay
Istegin olmuyormu
Soran10 ayYukarıda yazdım sizde okudunuz değil mi beyfendi
- 10 ay
Okudum evet istekli oldugunda ne yapiyorsun
Soran10 ayHalay çekip beştaş oynuyorum