Aile & Toplum konusunda 767 cevap paylaştı. Bu çok zor bir durum. Konuşmaktan kaçması da ilginç. Sana şu kadarını söyleyebilirim. Kesinlikle desteğe ihtiyacı var. 6 ay bir insan ilişkiye girmeden duramaz. Ben bu yaşımda birkaç gün dayanamıyorum. Hiç bir şekilde sorunu kabullenip, çözüm bulmaya çalışmaması da ilginç. Sen yorum yapan bazı kişilere burada kızmışsın. Ama bu şekilde devam edersen, illa ki bir yerde farklı arayışlara girersin. Yap anlamına gelmesin. Ama başka alternatifler düşünecek noktaya geleceksin. Sen de insansın ve cinsellik bir ihtiyaçtır. Bunu eşinle karşılamak en doğal isteğin. Eş olmanın bir sorumluluğu da bu. Ama eğer eşin yapmıyorsa, ne kadar dayanabilirsin? Hadi şimdi yapmadın. "Asla yapmam." diyorsun. Bu çok uzun sürmez. Sağda solda gördüklerin seni etkileyecek. Biri sana değse etkileneceksin. Kendi kendini tatmin etmek de bir yere kadar. Ya sonra? Ne kadar sürecek? Anladığım kadarıyla artık senden tahrik de olmuyor. Ama bu durumu sineye çekme. Sürekli söyle. Bir noktada direnci kırılacaktır. Yoksa ikiniz için de işler iyi gitmeyecek.
08 Yorumla
Soran1 yılÇok teşekkür ederim ama ben defalarca kez söyledimm
Soran1 yılBilmiyorum her yolu denedim
Soran1 yılDefalarca söyledim erteleyip duruyor
Soran1 yılBenim yakın çevremde kimse yok anlatabileceğim
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılBu şekilde ömür geçmez. Hayatın zevk ve nimetlerini yararlanmak gerek. Bu konuda kaderimizi birleştirebiliriz. Her kalbin, bedenin ve beynin ilgiye, iltifata, sevgiye ve cinselliğe ihtiyaçı var. Bunu arama, bulma ve giderme en doğal hakkındır. Benim gibi güvenilir, sadık, ketum, merhameti, şefkatli, olgun, arzulu ve tecrübeli erkek sana çok iyi gelecektir.
00 Yorumla
1 yılablacim ya duzgunce konusucaksin neden soyle boyle diye. eger konusmussan ve ise yaramamissa bir daha bu konuyu acmayacaksin ve kendine odaklanacaksin. normalden farkli ol mesela suslen puslen onun isten gelme saatinde, eve gelsin yemek yiyin oturun ama hic seks konusunu acma. o konusmuyorsa sen de konusma hatta. ama bunu yaparken cok bakimli gözükmeye calis ki "bunu senin icin yapmiyorum" demek istedigini anlasin. belki zamanla o sana yaklasir
01 Yorumla
Soran1 yılTeşekkürler sağolun
1 yılHayatında değilse de aklında başka biri olabilir mi? Yorumlarda size yürüyenlere de midem bulandı ayrıca bunu söylemeden geçemeyeceğim. Eşinize bunun sorumluluğu olduğunu söyleyin. Ne için evlenmiş? Çift terapisine gitmeyi önerin. Bakımlı olun ve kendinize güvenin. Kendinizle ilgilenin. Yeni kıyafetler alın, iç giyim tarzınıza da dikkat edin. Ona cephe almayın ama çok samimi de davranmayın. Kendi tıpış tıpış gelecektir. Hayırlısı olsun...
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
İlişkilerde bu tür durumlar oldukça can sıkıcı olabilir, seni çok iyi anlıyorum. 🫂 Belki eşin iş stresi, günlük yoğunluk ya da bazı duygusal sıkıntılar yaşıyor olabilir. İlk adım olarak, ona sakince ama açıkça nasıl hissettiğini anlatmanı öneririm. Kalbinden geçenleri paylaş, ama suçlayıcı bir dilden kaçın. 💞 İlgisizliğinin sebeplerini anlamaya çalış ve birlikte bir çözüm aramayı teklif et.
Belki de aranızdaki iletişimde eksiklikler vardır ya da monotonluk ilişkiyi etkilemiş olabilir. Birlikte keyif alacağınız aktiviteler planlayarak yakınlaşmayı deneyebilirsiniz. 💐 Eğer konuşmalar sonuçsuz kalırsa, bir çift terapisi almayı düşünebilirsiniz. Unutma, iletişimle her şey çözülebilir. 💕00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
Eşinizle bu durumu sorunuz ve nedenını öğrenın illakı bır nedenı vardır
yoğun çalışma
ağır işte çalışma
aşırı istersen
ya da sizden soğumuştur bır nedenı mutlaka vardır
Hepsi boyleydı eşiniz isteksizin di ya da siz bu durumda isteklımısınız eğer sızde ısteksızsenız sureklı gelmekten bıkmıştır bır çok nedenı olabılır bunu öğrenın cinsel hayatınızı canlandırırın
bazen napsanızfa duzelmıyor
00 Yorumla
1 yıldeğişikmiş kendine bakım filan yap öyle cık karşısına biraz iltifat filan eğer hiç ılımlı değilse cinsellik olarak hiç yaklaşmayacaksa niye evlenmiş önce kırmadan dökmeden iltifat ederek bu konuyu konuşun
02 Yorumla
Soran1 yılZaten normalimde bakımlı ve temiz bir insanım kıyafet yemek konusunda oldukça titizlenirim evde temiz
- 1 yıl
evt eşin hiçmi yaklaşmıyor yani bu konuda sana
- Aile & Toplum konusunda 332 cevap paylaştı.
1 yılSakin bir anınızda birer kahve yapıp bu düşüncelerini onunla paylaşabilirsin.. Bir sorun olup olmadığını sorarsın sonuçta evlisiniz birlikte çözebilirsiniz
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 390 cevap paylaştı.
1 yılKocan umduğunu bulamamış. Bu sorun senden kaynaklı değil ondan kaynaklı. Fazla beklenti içine girmiş.
01 Yorumla
Soran1 yılAnladım ama bunun yöntemi boşanma olabilirdi
Gizli Üye(36-45)1 yılCanım benimde bir arkadaşım var , eşi ona geçenlerde çok kokuyorsun demiş 🫤 birde ikinci çocuk istiyordu … ben içimden dedim esi begenmyior artık çünkü spora falan gidiyormuş orada görüye tabi fıstık gibi hatunları 😒🫤 aci ama gerçek …
01 Yorumla
Soran1 yılO tarz bir sorunum yok ki
Gizli Üye(25-29)1 yılBence seni aldatıyordur oyüzdendir. ya da senden gerçekten hoşlanmıyor. Sevmiyor yani. bence git telefonunu karıştır bir halt yiyorsa orada gizli ara bul.
03 Yorumla
Cevap sahibi1 yılTelefonda birley bulamazsan sabah işe gittikten sonra hazırlan peşine takıl bütün gün ne yapıyo işten çıkınca yapıyo takip et bakalım ne haltlar karıştırıyo
Soran1 yılTakip edebileceğim bir işte çalışmıyor kendisi şöför maalesef telefonunu o uyurken kontrol ediyorum ama hiçbir şey bulamadım mesajlar play store sosyal medya hesapları google arama geçmişi kaç tane mail hesabı var hepsine baktım hiçbir şey yok
Cevap sahibi1 yılSatın aldıgı şeylere bak , büyük ihtimalle çok yorgun o yüzden sana yaklaşmıyor. Gece hazırlan şov yap ~😂😂😂
- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılŞaka demi ya yatakta kaçınılırmı ya ben olsun seni yatağa gömerdim
08 Yorumla
Soran1 yıl34 yaşında olduğunuzu görüyorum muhakkak evlisinizdir o zaman siz neden buradasınız
- 1 yıl
Evli değilim evlenmem ben
Soran1 yılİsabet olur sonra millete salça olmaktan evinle ilgilenmezdin
- 1 yıl
öyle düşünmem işte evli olsam kendi özel hayatım olurdu
Soran1 yılAnladım
- 1 yıl
Dertleşmek isterdim seninle 😞
Soran1 yıl@UfukAlabay teşekkür ederim
- 1 yıl
Rica ederim yazabilirsin
- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılNezamdnri bu durumda aldatıyor olabilir mi konuştunuz mu hiç bu konu hakinda sorun mu var falan diye
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kendine baktığını düşünüyorum. Çeşitli kıyafetler deneyebilirsin
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılAldatma vaktin gelmişte geçiyor bile, hiç tereddüt etmeden aldat
00 Yorumla
1 yılBunu konuştun mu o ne diyor bence olay bi yerde kopmuş
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 305 cevap paylaştı.
1 yılGünahını almayayım ama senden kaçıyorsa başka tarafa gittiği vardır
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılRobie williams soyle demis evlenince secin bittigini herkes bilir.
01 Yorumla
Soran1 yılGüzel söz teşekkür ederim
1 yılAranızdaki soguklugun sebebi nedir? Konuşmaya calıştın mı
02 Yorumla
Soran1 yılSürekli yorgun olduğunu işinin çok olduğunu falan ileri sürüyor
- 1 yıl
Başkası olabilir mi
1 yılSenden soğumuş demek ki. Belkide hayatında başka biri vardır
04 Yorumla
Soran1 yılOlabilir teşekkür ederim
- 1 yıl
Anlatmak istersen dinlerim
Soran1 yılAnlayılacak bir şey yok sağolun
- 1 yıl
Tamam
1 yılNe yapacagin apaçık ortada öyle bir insana değer bile verme dönme ardına
10 YorumlaPeki en son ne zaman birlikte oldunuz? Kilo almış olabilir misin
00 Yorumla
1 yılVur ensesine
11 Yorumla
Soran1 yıl:))
- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılHadi ya topmu yoksa
04 Yorumla- 1 yıl
Konusmayi denedinmi onunla
Soran1 yılSanmıyorum ama sürekli bahanesi var
- 1 yıl
Ciddi olqmazsin
- 1 yıl
Ne yani kari koca gibi iliski yasamiyormusunuz
1 yılSeni istemeyeni sen hiççç isteme
01 Yorumla
Soran1 yılAyrılma konusunda sürekli tartışma kavga çıkartıyor
Duş al, kilo ver, dişlerini fırçala Sıdıka
07 Yorumla
Soran1 yılYapmadığımı nereden biliyorsunuz
Soran1 yılSanırım çirkinim sağolun
Soran1 yılKarşınızdakini tanımıyorsunuz ne güzel sallıyorsunuz
Soran1 yılGerçekler şu ki rabbim yaratmış begrnmiyorsa almayacaktı temizlik konusuna gelincede gayet bakımlı temiz bir insanım evimde öyle
- Aile & Toplum konusunda 313 cevap paylaştı.
1 yılValla konuşman gerekiyor
00 Yorumla
1 yılBoşanmak için ne bekliyorsun anlamıyorum
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,3b cevap paylaştı.
u 1 yılAl karşına sorun ne diye sor
00 Yorumla
1 yılBırak kaçsın sende kaç
00 Yorumla
1 yılBakımlımısın veya fiziğin nasıl
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 318 cevap paylaştı.
1 yılFizik olarak nasilsin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılEşin ile konuştun mu bu durumu neden diye?
011 Yorumla
Soran1 yılDefalarca konuştum sürekli yorgunum diyor
Cevap sahibi1 yılSürekli yorgunlukla olmaz bu belki sertleşme problemleri vardır ona ciddi bir konuşma yap ihtiyacın olduğunu dile getir sorun varsa doktora gitmesini.
Soran1 yılBakın herşeyi söyledim konuştum sürekli mazeret uyduruyor gün içinde arıyorum akşam vakit geçirelim diye bir bakıyorum eve misafir getiriyor zorla
Cevap sahibi1 yılPeki kadınların hisleri güçlüdür sen ne hissediyorsun burada? Eşin neden bu halde yani ne kadar zamandır ilişkiye girmiyorsunuz bilmiyorum ama.
Soran1 yılYaklaşık 6 aydır bu şekilde bir keresinde internetten biriyle aldatmıştı beni ama karşı karşıya gelmediler kadında evliydi affettim sonra
Cevap sahibi1 yılEşin hala bir şeyler yaşıyor olabilir mi? Çünkü söylemene rağmen kalkıp misafir getirmeler v. s. çok bariz bir durum. 6 aydır da ilişkiye girmedin mi sen?
Soran1 yılBir 2 defa sanırım olmuştur bakın temiz bir insanım ben bakım yaparım sürekli sevdiğini söylüyor her konuda yardımcı ama dediğim gibi
Cevap sahibi1 yılÖncelikle kendini çirkin, bakımsız v. s. düşünmekten vazgeç erkek sistemi öyle bir şey değil. Uzun süre ilişkiye girmeyen erkeğin libido tavan yapar ve gözü öyle şeyler aramaz. Sizin durumda ya eşin iktidarsız artık ya da başka şekilde bunu hallediyor.
Soran1 yılBakın ben gururlu bir insanım bayan arkadaşımda yok öyle kimseyle bu tarz konuları konuşmam ama artık bu durum ağrıma gidiyor 2 haftadır sürekli konuşuyorum yanına bile yaklatırmıyor bende insanım ağrıma gidiyor bu durum
Cevap sahibi1 yılSeni çok iyi anlıyorum ama suçu kendine yöneltme burada suçlu eşin bir sorunu varsa anlatır sonuç arar ya da senden destek ister ama nadir de olsa ilişkiye girdiğinizde sorun yaşıyor musunuz? Sertliğini kaybetme erken gelme gibi?
Soran1 yılHayır yok o tarz şeyler
Gizli Üye(36-45)1 yılO zaman niye eşsiniz sordun mu
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılkaç yıllık evlilik bu
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılNe kadarlık evlisiniz?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılÇok mu kilolusun acaba beğenmiyor mu seni
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılEşinde var bi güzel kardeşim :)
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılSen de gitme, o gelince de sen isteme
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı.
1 yılİlgisini çekmiyorsunuz hanımefendi
00 Yorumla
1 yılAyrılman gerekiyor bacım basit
11 Yorumla
Soran1 yılEşimi çok seviyorum ama bu bana artık eziyet gibi geliyor
- Aile & Toplum konusunda 5,9b cevap paylaştı.
1 yılKaçıncı yılınız
06 Yorumla
Soran1 yıl6 yıl oldu
- 1 yıl
Zaman zaman hepimiz bu duyguyu yaşıyoruz. Çocuk var mı?
Soran1 yılHayır çocuk olmadı ama ben ara ara hep bu sorunu yaşadım
- 1 yıl
Bunun sebebi sence cinsel isteksizlik mi?
Soran1 yılSanmıyorum böyle olduğunu çünkü bugün güzelce konuşmaya çalıştım ailenin evine git dedi sen gitmezsen ben giderim dedi
- 1 yıl
Bir sebep olmalı. Sen bunu daha anşayamadın mi
1 yılTemiz ol
05 Yorumla
Soran1 yılZaten temiz bir insanım
- 1 yıl
O zaman gel taktik vereyim
Soran1 yılYazın buradan
- 1 yıl
Siliyor sistem
Soran1 yılAnladım gerek yok teşekkür ederim
Döv çarp ağzının ortasına 2 tane
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 737 cevap paylaştı. Boşa
00 Yorumla
1 yılboş ver onu ben varım
00 Yorumla
1 yılEvliliğin nasıl
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı. kaç senedir ewliisnz
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bakimsizmisin
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 477 cevap paylaştı. boşan.
00 YorumlaBoşan
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılSende birini bul
00 Yorumla
1 yılBakımsız misij
00 Yorumla
1 yılBosanman gerek
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 856 cevap paylaştı.
1 yılSenin işin. or
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 10,1b cevap paylaştı.
1 yılEşine bu durumu sor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKonuştun mu hiç
05 Yorumla
Soran1 yılDefalarca hemde eşimi seviyorum ama bu hali beni öldürecek işkence gibi
Cevap sahibi1 yılDertleşmek ister misin
Cevap sahibi1 yılÇünkü bu sana işkence, psikolojik olarakta
Soran1 yılTeşekkürler sağolun
Cevap sahibi1 yılCiddiyim, iyi geleceğine eminim
Gizli Üye(30-35)1 yılBoşan
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBoşan bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yıl3. Kisi😈😂
00 Yorumla
1 yılAldat
010 Yorumla
Soran1 yılBu kişilik ve karakter meselesi maalesef sizin söylediğiniz şeyi ben kendime yakıştıramam
- 1 yıl
Baska caren yok ya
Soran1 yılTek çare size göre bu olabilir aama bana göre değil
- 1 yıl
Kapalimisin
Soran1 yılHayır değilim
- 1 yıl
Istegin olmuyormu
Soran1 yılYukarıda yazdım sizde okudunuz değil mi beyfendi
- 1 yıl
Okudum evet istekli oldugunda ne yapiyorsun
Soran1 yılHalay çekip beştaş oynuyorum