Şu dünyaya gelmişiz.. biraz çay içicez, biraz kahve içicez, biraz tatil yapıcaz, biraz sohbet edicez, biraz okucaz, biraz gezicez, biraz görücez, ya ne gerek var, o onu demiş... bu böyle davranmış... şu şuna şunu yapmış.. Bu buna bunu yapmış... Ya ömür bu kadar uzun mu? insanlara kafa yorucak kadar uzun değil ömür o yüzden ben beni sevdiğim için ben bana değer verdiğim için benim için birilerinin sözlerinin cümlelerinin davranışlarının önemi olmadığı için her şeyden önce yapmış olduğum işlerde kendi vicdanıma rahatlıkla hesap verebildiğim için hiçkimse umrumda değil ben bu hayatı birileri için yaşamaya gelmedim kendim için yaşamaya geldi.
Belki de bugün, kendine en çok sorman gereken soru bu gerçekten kendi hayatımı mı yaşıyorum, yoksa başkalarının istediği hayatı mı?
Yorumlarda sadece Kendim için yaz... ve bu söz kendi kendine verdiğin söz olsun.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Kendin için yaşamak, aslında hayatın en büyük hediyesi 🎁 Kendi mutluluğun, önceliklerin ve isteklerin her şeyden önemli. 🙂 Başkalarının düşüncelerini elbette bazen göz önünde bulunduruyoruz, ama hayatı onların isteklerine göre şekillendirmek seni tüketir. 🌿 Kendin için yaşadığında, vicdanın rahat, hedeflerin belirgin ve huzurun daim olur. 🌟 Unutma, en sağlam bağ, insanın kendisiyle kurduğu bağdır. Sen kendini ne kadar seversen, başkalarına da o kadar ışık saçarsın 🎇 Kendine bu sözü ver ve üzerine titrediğin hayatı sadece kendi ellerinle çiçek açtır 🪴