gittigin her yerin sahibi
gittigin her yerde seninle ,yanında olan rızıklandıran
koskoca evreni senin için yaratan bir yaradıcı için yaşanmalı dogru olan da bu
2 dünya için en güzelini yapıp ateşin azabından korunmak
yada kısaca insanların bir yerde artık dünya malı ilgisini cekmiyor alıyorsun yenisi cıkıyor
eskiyor
farklı bir yönden bakmaya calışıyor yaşantısına dünya ya
huzuru madde de aramanın yerine maneviyatta arıyor şahsi kanatim00 Yorumla
En İyi Cevaplar
ALLAH rızasını kazanmak
peygamberimin sevgisini kazanmak
onların taktir edecegi özliyecegi kulu ümmeti olmak için yaşıyorum
onları özledim onlarda beni özlesin diye ugraşıyorum92 Yorumla
Kendim için yaşıyorum tabikide herşey insanı kendisi için yapar..
Anamızın karnından başkalarıyla beraber çıkmadığımız gibi beraberde ölmeyeceğiz.
Başkaları mutluluğumuza ortak olur belki ama kolay kolay kimse üzüntümüze ortak olamaz kendimiz kadar.
Ne edersen kendine yani..12 Yorumla- +1 yıl
bütün seçimleri kendin yaptın yani..ailenin etkisi altında kalmadan öyle mi
senin için olmadığ kesin =)
49 Yorumla- +1 yıl
hadi yaa tüh üzüldüm şimdi :)
- +1 yıl
istifa etmek isteyen çok ama yeni bir iş bulmak imkansız
- +1 yıl
hahah:D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
seceneklere gore kendim ve ailem icin derdim ama C onlarida kapsiyor gibi :D C diyorum ama su secenek olsaydi onu secerdim .
E) Allah 'a kulluk etmek icin
:)50 YorumlaA: Kendim için. Kendim etrafında geliştirdiğim değerlerimle, doğrularım ve yanlışlarımla kendim için yaşıyorum. Kendim için nefes alıyorum ve başkalarına da faydalı olabilmek için önce yatırımı kendime yapabilmeliyim. Kendi için yaşamayı bilmeyen insanın da başkalarına faydası dokunabileceğini sanmıyorum.
05 Yorumla- +1 yıl
Öbür taraf için yaşamalıymışız oMeuAmor :)).
- +1 yıl
Tövbe kız tövbe. Çarpılacağız zinhar. Zinhar mıydı o?
+1 yılSadece ailem için.Bana bir şey olsa herkes bir iki gün üzülür,kimisininki saatler sürer;sonra biter.Bir tek canım ailemin gözyaşları dinmez.Kendim için de yaşadığım söylenemez Allah vermiş canımı iyi şekilde yaşamaya çalışıyorum ailemi mutlu etmeye çalışıyorum.Ölmek yaşamak benim için fark etmez.ama yine de her şeye rağmen tüm sevdiklerimden önce ölmek isterim hep.
02 Yorumla- +1 yıl
Allah'a çok şükür düşmedim fakat tabi ki güveniyorum.Herkes geçici;dost,arkadaş,sevgili..Aile kalıcı,saçının teline zarar gelsin istemezler.Kızarlar evet ama sevdiklerinden..
öncelikle ALLAH izin verdiği için yaşıyorum,ona kulluk etmek için yaratıldık tabii elimden geldiğince bişeyler yapmaya çalışıyorum bunlardan sonrada kendim ve ailem için yaşıyorum..
40 YorumlaGenel olarak kendim için yaşadım ama seçimlerim hep aileme yönelikti.
18 Yorumla- +1 yıl
ozaman ailen için yaşamışsın :d
- +1 yıl
gerçekten çok üzüldüm.. hayallerin ve sen bambaşka yerlerdesiniz
- +1 yıl
Yapıcam ama bunları yapamadım elbet bir gun alıcam sırtıma çantayı atlıcam motora , güvendiğim bir erkekle dünya turuna ama hiç bir maddeye bağımlı kalmadan, yanı lazım olduğu kadar eşya alıp yanıma ve çadırda konaklıcak şekilde. tamamen doğa işte bu benim tercihim olucak ama bunu yapmadan ölürsem gözüm açık gider
- +1 yıl
bu dizi setindeki oyuncu sen misin?
- +1 yıl
yazık etmişsin kendine..hayallerine
+1 yılhayat bır sınav ve bu sınavı basarıyla gecmek ıcın yasıyoruz anlayacagın
44 Yorumla- +1 yıl
vay be gurbet kuşu demek sen de maneviyata düştün :)
- +1 yıl
kuşlarında duyguları vardır dostum :))
- +1 yıl
doğru yoldasın ..3 günlük dünya için boşuna çabalıyoruz :)
- +1 yıl
oyle tabıı :) sonumuz kara toprak
Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı. fırsatını buldukça kendim için, onun dışındaki zamanlarda kim ve ne için gerekiyorsa onun için...
30 Yorumla- Diğer konusunda 854 cevap paylaştı.
+1 yılAhiret de ki sonsuz hayatimizi belirlemek icin yasiyoruz..buna kisaca sinavda diyebiliriz sonucu ya cennet ya cehennem olucak.. Allah hepimize Cennet'e gitmeyi nasip eder insallah
22 Yorumla- +1 yıl
Amin insallaah.. :)
Helal sana kuzen :-* - +1 yıl
sanada helal olsun kuzencigim :-*
Diğer konusunda 396 cevap paylaştı. Tabiiki de kendim için yaşıyorum.
Ama bazı seçimlerimde ailemin payı olduğunu söyleyebilirim! Belki de hataydı..10 Yorumla
+1 yılNe kadar yaşarsanız yaşayın, kendiniz için, sevgiliniz için, dostlarınız için, yoldan geçen dilenci için... Bir süre sonra manevi yönünüz zayıflamışsa boşa yaşadığınızı hissedip hiç bir şeyden zevk alamamaya başlıyorsunuz...
00 YorumlaDiğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. sevdiklerimin fikirlerine değer veririm ama kendi hayatımı kendim yönlendiririm.
10 Yorumlayaptığımız her şey gereksiz düşününce...ölmek için yaşıyoruz.
25 Yorumlasevdiklerim için çünkü ne kadar kendim için desekde sevdiklerimizden birine birsey olduğunda ölmek istemiyormuyuz ozaman bu kendimiz için değil sevdiklerimiz için yaşadığımızı gösterir örn anne der "ben ölmeden allah sizin acınızı bana yaşatmasın" diye düşünüyorum
00 Yorumla
+1 yılKimin için yaşadığımı bilmiyorum öyle yaşamak için atılmısız dünya ya mal gibi yaşıyorum.. kendim için yasadığımıda hiç sanmıyorum
20 Yorumla- Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılHayat sadece bir sahne rollerimizi oynayıp gideceğiz herşey bu kadar anlamsız.
18 Yorumla- +1 yıl
bu yazıyı bir yerden hatırlıyorum
- +1 yıl
bilmem ben yazıyorum bazen buralara..
- +1 yıl
benim eski profilde yazardı
- +1 yıl
senin eski profilin mi vardı ?
- +1 yıl
evet :ı
- +1 yıl
Kimsin ki ?
- +1 yıl
çooook eskilerden .. tanımassın muhtemelen
- +1 yıl
söylemek istemiyorsan peki..
+1 yılseçimlerimi yaparken allahın rızasını gözeterek yapıyorum ama burda böle bi şık yok bunların hiçbirini kabul etmiyorum dunyalık şeyler bunlar .
10 Yorumlakendim için tabikide.bu sırada yaşanılan ilişkiler, yakınlıklarda kendimi iyi hissettirmek için
arada bi başkaları içinde nefes alıyorum gibi birşey olur aksi.00 Yorumlaİrademi - kisiligimi olumlu, humamist ve saygili bir olcude tutmak icin.
10 YorumlaDiğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ahiret için yaşıyorum .
92 YorumlaSadece kendim için. Bu demek değil ki insanları sevmiyorum. Kendim için yaşarım, istediğim kişileri de bu hayata dahil ederim.
00 Yorumlakendim icin yasiyorum cünkü yasam sana verilmis, evlatlarim icin desemde ben olmasam da onlar bir sekilde hayatin bir ucundan tutarlar, yasamin kiyisinda dolaniyoruz hepimiz sonucta
00 YorumlaDiğer konusunda 845 cevap paylaştı. kendım ıçın yasarken baskalarından da etkılendıgım oluyor
10 Yorumlasevdilerim bana deeyr veren insanalr icin yasiyor ben
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkendime sanıp aslında babamın ve sistemin kuklasıyım.
21 Yorumla- +1 yıl
aynen bende babamın seçimlerini kendi seçimlerim gibi kabullendim
Diğer konusunda 5,1b cevap paylaştı. kendim için, çünkü en fazla yardımı ben kendim iyi olarak verebilirim.
10 Yorumla
+1 yılrockn roll beybe :))
yaşamıyorum şu an hibernate mode on10 YorumlaÖnce can sonra canan yani herkes ilk önce kendi için yaşar sonra sevdikleri için
10 Yorumla
+1 yılBaşta kendim için olmak üzere çok kişi için yaşıyorum
10 YorumlaYaradanıma saygımdan dolayı yaşıyorum .
65 Yorumla- +1 yıl
yapma be tubim okadar kötü mü :/
- +1 yıl
inan çok anlıyorum seni :)
+1 yılKimin için olacak dünya kadınlar üze3rine kurulu olduğu için İlk başta kadın için ondan sonra gelen uçkur ve ondan sonrasıda çocuklarımız için ..
00 Yorumla
+1 yılHayatı sevdiğim için yaşıyorum. acı çeksemde, etrafmda bunca kötülüğü adaletsizliği görsemde, Hayat güzeldir.
00 YorumlaBen bu soruya cevap verdim diye hatırlıyordum.
Kulluk için.23 Yorumla- +1 yıl
bence sen bütün sorulara cevap verdiğini düşünüyorsun
- +1 yıl
çakralarım açık ondandır
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılçok yapmak istediğim ama bir türlü yapamadığım şey, Allah için yaşamak çok istiyorum, bir de şu nefsime hakim olmak
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBoş konular bunlar. Ama boş olduğu sonucuna varmak için önce sormak ve düşünmek gerek tabii. Bu aşamada sana başarılar...
00 Yorumlane yaşaması bu yaşamak mı ...kimse benim için bu hayatta yaşamazki bende kimse için yaşayayım :)
00 Yorumlasimdi kendime sordum. Bunca yil sonra sordum. bi 26 yil sonra da cevap alirim heralde.
00 Yorumlaherşey için 1-2 nedeni yokki domino taşları gibi en son taş düşünce zaten sürede bitiyor
00 Yorumla
+1 yılayda bi künefe yiyebilmek için:) kahrolsun kalori hesabı
01 Yorumla- +1 yıl
aramızda kalsın benimde çikolatalı pastaya platonik bir ilgim var :ı
Diğer konusunda 304 cevap paylaştı. Ölüm gelmediği icin yaşiyorum.
51 YorumlaTabikide seçimleri ben yapıyorum.Kim yapıcak başka ,kaderi değiştirdim.
00 Yorumlakendim için. tek gerçek benim ve bu dünya benim için dönüyor. hatta hatta ben ölürsem herkes ölür.
01 Yorumla- +1 yıl
ahahaha bazen bende öyle düşünmüyor değilim.. figüranmısınız olum siizzz :)))
bence soruyu su sekilde sorsan
sizi yasama baglayan nedir00 YorumlaŞıklarda şu olsa daha iyi olurdu ÖTEKİ DÜNYA için yaşıyorum ...:)))
00 YorumlaKimsenin yerine ölemediğimize göre neden biri için yaşayalım ki ?
00 Yorumlakendım ıcın
çünkü kimse kıymet bilmıyor.21 Yorumla- +1 yıl
yapma böyle :)
güncellemeye cevap: aminnnnnnn :D
21 Yorumla- +1 yıl
:))
+1 yılartık sadece kendim için yaşıyorum kulaklarımı başta ailem olmak üzere tüm dünyaya tıkadım
00 Yorumla
+1 yılAllah a kulluk etmek için tabiki de.
50 YorumlaDiğer konusunda 775 cevap paylaştı. Beni canı gönülden sevenler için.
12 Yorumla- +1 yıl
seni ve canı gönülden sevenler mi?
berhudar oll
Allah için yaşadığımı öğrendim sonunda
71 Yorumlatabikide ilk önce kendim sonra sevdiklerim için
10 Yorumlaher nekadar kendim için göürnsede aslında toplum için.çünkü seçimlerimi toplum yapmakta
00 Yorumlasadece mecbur olduğum için...
20 Yorumlanamusum için yaşıyorum abi :'(
12 Yorumla- +1 yıl
yapma be <:[
Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. ahiret için
94 Yorumla- Diğer konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılAffet ALLAHIM ..
71 Yorumla kendim için ve ibadet için
40 YorumlaAllah'a 'kulluk' etmek için yaşıyorum.
51 YorumlaCevap "B" fakat A'da içinde ^^
00 Yorumla- Devamını Gör (32)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler