Babam beni kovuyor?

Arkadaşlar 28 yaşındayım babamla çok güzel bi ilişkimiz vardı ancak babam annemle evliyken başka bi kadına aşık oldu. Annemle boşanıp o kadınla evlendi bana haber bile vermedi. Kadına evler arabalar alındı kadının önceki evliliğinden olan kızıyla tatile gittiler falan falan. Ben ciddi sağlık sorunları yaşamaya başladım 10 kilo verdim aynı zamanda psikiyatrik tedavi görüyorum. Babamın maddi durumu iyi 250 kişinin çalıştığı fabrikamız var bende orada çalışıyorum. Babam tamamen iptal oldu gece 2de baba çok hastayım ateşim 41 hastaneye götürür müsün diye arıyorum, Parol iç yat sabah gidersin sen falan diyor arabayla kaza yapıyorum sen halledersin diyor. Şimdi de o kadını işe alacağını söyledi. Ben sinir krizi geçiririm o kadını öldürürüm diye yan yana gelmiyorum. Sanıyorum ki işi bırakmam için yapıyor bunları o kadınla aynı yerde kalmayacağımı biliyor.
yani maddi olarak her şeyi geçtim benim babam tek kızına nasıl bunları yapar kendime yediremiyorum.
sizce ne yapmalıyım? Bi yanım git zaten seni orada barındırmayacaklar evini alsın sonrasında sen kendi ayaklarının üstünde dur diyor bi yanım kal kadına mı bırakacaksın meydanı diyor ama böyle de sağlığımdan oluyorum

Babam beni kovuyor?