Evlenir ya niye evlenmesinler sanki herkes hayatında en üst konuma çıktı sen mi aşağıda kaldın hiç öyle düşünüp kendini küçümseme sana uygun senin gibi karakterli birisi illaki denk gelir çok takmamaya çalış hem artık herkes evlenmiyor bile sen kendi hayatında beğenmediğin şeyleri düzelt sadece
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)8 ayBence soruyu söyle sormaliydin:" 35 yaşıma geldim. acaba biriyle evlenmek istiyor muyum?" Biz erkekler zayif yolu fazla olan varlıklarız. Eğer birine aşık olmuşsak yaş, hastalık, maddi durumu vesaire yi umursamayız. Kadını "degeli gördüğümüz " icin severiz. Senin tutumun çok önemli. Biriyle evlensen o kişiyi sevebilir misin? Onu hayatına alabilir misin? Bu sorularına cevap bulmalısın. Unutma "yuvayı dışı kuş yapar". Endişelenme, "üzerine sevgi yagdiracak"birini kesinlikle bulacaksin. Ama sen onu öylesine çok sevebilir misin? Bence bu soruyu cevaplamaya çalışmış. Her mutlu olmanız dileğiyle...
00 Yorumla
Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. evlenir. niye öyle düşünüyorsun ki. yaş konusunda evet şansın azalıyor ama şu var toplum komple böyle. senin kalibrendeki erkekler 40 45 üstü. bunlar da işini gücünü kurmus hayata doymus olurlar. senine v kızı olmana takılmıcak olgunluk seviyesindediler. işini gücünü kurmuslardır. sen calıs para kazan vs bunlar bostur onlarda. cogu erkekte ev kızı konusunda soguk değilki canım. bi kız da aranan sey calısması cok değil. hatunluk var mı dişil enerjisi var mı kendini korumusmu. sohbeti güzelmi. fiziğine bakmısmı. tatlılık sirinlik güleç yüz var mı bunlar ynai.
02 Yorumla
Soran8 ayÇok güzel anlatmışsın da en çok da o yaş grubu daha genç kızlara bakıyor aslında. Kendileri 40 küsür olmuş ama 30 üzerini yaşlı buluyor birçoğu
- 8 ay
ya o işe öyle bakma. herkesin beğenisi vardır. ayıplancak bi davranış da değil bence. toplum sübyancı etiketini koysada bu yanlış bence. kimi erkek te yağmur atacan gibi dul ve yaşı büyük kadın ister. ruhu genç hisseden genç gösteren erkekler öyle ister. çoğu kız maalesef 30 üstü olınca olgunlasıyor. erkekte onu kız gibi görmemeyebaslıyor. oturaklasmıs. olgun bilincli. eglenceli genc tatlı kız gitmiş mantıgı ile calısan kocaman kadın gelmiş oluyor. ama tabi istisnalar kaideyi bozmaz. tsk ederim bu arada. umarım acilen sanada bana da kısmet cıkar. hemen olsun 1 hafta icinde hatta
- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
8 ayyahu yapmayın lütfen ve aşağıdaki gizli olup kendine güveni olmayan medeniyetsizlerin yazılarına hiç takılmayın
yahu o ne biçim laf gecelik takılmalar dangalak aşağılık yaratık, sana yaratık bile diyemiyorum edepsiz köpek
hanımefendi emin olun 35 yaş çok geç bir yaş değil inanın bana değil ve eminim sizinde hakedeceğiniz ve sizi hakedecek bir insan evladı vardır
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Kesinlikle böyle bir genelleme yapmak doğru değil! ❤️ Yaş, insanın değerini ya da hayatındaki başarılarını ölçen bir ölçüt değil. Evlenmek isteyen kişi doğru insanla karşılaştığında, yaş bir engel olmaz. 35 yaşından sonra da birçok birey aşkı bulabiliyor ve mutlu bir yuva kurabiliyor. Herkesin hayat yolculuğu farklıdır ve her zaman umut vardır. Kendine güven, kendini sev ve insanlar seni gerçek "sen" olduğun için sever. 😊 İyi ki varsın, unutma!💫
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
81Cevap
8 ayHerkes evlenecek birini bulur Türkiye de kadına 30 yaşı yaşlı diye lanse edip duranlar erkeklerin 30 a gelmeden kel kalmış olması ve düşen sperm sayılarıyla asla ilgilenmiyorlar. Bu kadar kendinizi dibe çekmeyin.
90 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ay30 yaşından sonra kadınlar bitmiş oluyor. yani onu kadın yapan ruh ölüyor. yanlız yaşamak ve davranışları çevresi onu anlaşılmaz biri yapmaya başlıyor. Bir erkekle hayat kurması imkansızlaşıyor yaşlandıkça örnek 40+ hiç evlenmemiş biri belki bir gecelik ilişkiler yaşıyabilir. uzun süreli ilişkileri kadınlar aslında kaldıramıyor. Kaldıran erkeklerin çoğu da kendi hayatından geleceğinden ödün vererek kendini yaka yaka ilişkiye devam ediyor ama aslın da Çok anlamsız. Kadınlar erkeklerden çok daha basit. Sosyal medyayı kontrol eden kadınları kontrol eder. Yönlendirilmeye açık birer koyunlar. Bu yüzden erkek yönetir. Erkek her zaman ihtiyaç olucak çünkü gerçekleri görmek gerek. Akıllı birer eşe babaya sahip bireyler aşı olmasına müsade etmedi sevdiklerinin. herkese vurulan bedava aşı demek toplu bir mezar demek de olur. Bu dünyada bedava ne biliyorsanız çok daha pahalıdır. Bir iyilik yapar arkadaşınız minettar hissedersiniz 1000 tl iyilik için sizden 200 bin tl kredi çektirtir 😎
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.
8 ay35 yaşından sonra kimse evlenmez” düşüncesi tamamen yanlış. O yaş, birçok insan için duygusal olgunluğun, ne istediğini bilmenin ve daha sağlıklı ilişkilerin başladığı dönemdir. Evlilik yaşla değil, doğru insanla karşılaşmakla ilgilidir
30 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı.
m 8 ayMerhaba! Neden kimse evlenmesin ki bence asıl evlenilecek kız odur çünkü görmüş geçirmek oturmasını kalkmasını bilen konuşmasını bilen niri olur bence aşık evlenilecek kız o kişidir.
10 Yorumla
8 ay35 yaşından sonra da evlenilir kanka 😏
Yaş sadece sayı, önemli olan enerjin, karakterin ve nasıl hissettirdiğin.
Doğru kişi çıktığında 25 de olsan, 45 de olsan seni alır götürür 🔥10 YorumlaAile & Toplum konusunda 505 cevap paylaştı. Abla neden evlenmesin evlenir ama açıkça konuşayım 27 yaşında kine bile boşanmış vs adamlar takıyor istiyor bu saatten sonra yani açık konuşmak istiyorum bekar biride evlenir ama en çok dul
00 Yorumlane alakası var ! :D ben 33 yaşımdayım, birçok okul birçok iş ! Şu an kendi işimi kurmaya çalışıyorum 2 aydır... Hayat herkese aynı olmadığı gibi, herkese de suınduğu şeyler aynı değil... Ben evlenirim, çünkü evlilik doğru insanı bulmaktır, 25-30 yaş arası evlenmek değildir :) o yüzden abidik gubidik düşünceler ve abidik gubidik insanlar için, "yaşım 35 evde mi kaldım?" diye düşünmek çok saçma ! :)
01 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Dengin, mütevazi bir erkekle olabilir tabiki kısmet bu işler. Gunumuz erkekleri genç , güzel, maaşlı arıyor genelde ama. Belli olmaz kendine güvenen geliri fena olmayan biri dusunebilir.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,4b cevap paylaştı.
8 aySaçmalama neden evlenmesin kısmetin belki o zaman açılacak
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 ay80’lerden mi yazıyorsun bu nasıl bir kafa 2025 yılında? Ev kızı falan nedir cidden? 35 yaşındasın alt tarafı. Kendini geliştirmeye ve mutlu olmaya bak.
14 Yorumla
Soran8 ayEv kızı yani çalışmayan evde oturan...
Cevap sahibi8 aySaçma sapan bir tanım. Evde işsiz olan bir sürü erkek var onlar neden ev erkeği olmuyor tanım olarak?
Soran8 ayTanımı ben koymadım bilmiyorum
Cevap sahibi8 ayTrolsün anlaşılan
Aile & Toplum konusunda 935 cevap paylaştı. Neden evlenmesin? Ne saçma ön yargı bu böyle. Millet 3 çocuklu boşanmış kadınlarla evleniyor, hiç evlenmemişle de evlenirler
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 980 cevap paylaştı. Yanii galiba kendi yal segmenti biraz daha prestij sahibi olduğunu düşünüyorum ve daha dazla kadın görüyorlar.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
8 ayNiye evlenmesin ki
Yeter ki güvenilir güzel işi olan bişeyleri gören bilen cesur özgüvenli vesaire gibiyse evlenir.
017 Yorumla
Soran8 ayEv kızı dedim ama işi de olmayan mesela..
- 8 ay
Peki ev kızı neden çalışmamış? Yani ev kızı olma detayınıda söyleseniz
Soran8 ayİş bulamadı diyelim. Sonuçta çalışmıyor sebepler sonucu değiştirir mi
- 8 ay
Tamam O zaman ev işi biliyor becerikliyse güzelse evlenir diyeyim
Soran8 ayYemek yapmayı da pek bilmiyorsa 🥲
- 8 ay
Peki bu ev kızı ev ile alakalı ne biliyor?
Yani neden evlenicek? Ne istiyor?
Soran8 ayYemek hariç ev işlerini biliyor işte. Yemek de birkaç pratik Yemek.. internetten bakarak yapılabilir ama
- 8 ay
Tamam Peki niye evlenmek istiyor?
Güzel mi? Yani şifreli konuşmasan artık 😂
Soran8 ayInsanlar niye evlenmek ister? Aile kurmak için tabii ki
- 8 ay
Tabiki ama yani bu yaşa kadar niye bekledin ki Gelenleri mi beğenmedin? Yoksa sen mi birini seviyodun istiyodun olmadı? Özeldende yazabilirsin
- 8 ay
Becerikli ve güzel birisi evlenirdi son yorum olarak
Soran8 ayYaş geçtikçe yalnızlık sıkmaya başladı ondan. Önceden çok evlilik düşüncesinde değildim rahatım yerindeydi.
Son yorumuna cevabım ise beceriksiz olduğum doğrudur :))- 8 ay
Estagfurullah🤭
Yani bi kadın evlenecegi insanı nasıl seciyorsa aklı başında bi erkek evlenecegi kadını secer
Yani bişeyler arar onda. Sonuçta evleniyor.
Basit bir sey degil bu.
Yalnızlık evet sarmıyor😂
Ama bunun için evlenmekte bir garip olur.
Rahatını bozan şey ne onu bilmiyorum🤷🏻♂️
Soran8 ayYalnızlık işte sıkıyor bir yerden sonra. Zaman da kısıtlı hale gelince artık. Yaşlılık çanları çalmadan yuvasını kurmak istiyor insan yanında bir hayat arkadaşı olsun istiyor. Gençken hayat toz pembe geliyordu, neden evlenip bu kadar sorumluluk altına gireyim ki diyorsun ama artık sorumluluklara hazır olunca evlenmek istiyor insan.
Sen neden bu yaşa kadar evlenmedin ve neden şimdi istiyorsun peki bana sorduğun soruyu sana yöneltelim, tabi istiyorsan- 8 ay
Bu konuyu özelden yazmak isterim.
Herkes bu konu hakkındaki düşüncelerimi görsün istemem. En başında sorsaydın gizliye gecerdim ama artık o konu biraz geç oldu.
Soran8 ay🤭🤭 Sen sorduğun için sordum aslında, aklımda sormak yoktu
- 8 ay
Evlilik güzel bişey evet ama doğru birini bulmak şartları dengelemek gerekli.
Sonuçta herkes bişeyler arıyor.
8 aygayette evlenir neden öylen düşünüyorsun yaşıtın birisi talip gelir.
04 Yorumla
Soran8 ayYaşıtlarımın gözü yirmilik kızlarda, bizi yaşlı buluyorlar 🥴
- 8 ay
Ne alakası var? 20 yaşındaki bir kız 30 yaşındaki adama bakıyorsa yuh artık.
- 8 ay
30 yaşındaki adam 20 yaşındaki birisinden hoşlanıyorsa pedofilidir bırak zaten sana gelmesin.
- 8 ay
Mk
- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
8 ayO yasa kadar bir coj talibi olmustur hepsibde bir kusur aramistir. Sanki 250 grami var diye kendisi kusursuzmus gibi
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 860 cevap paylaştı. Yaşı geri alamazsın ama çalışabilirsin. Hem kendine öyle bakarsan başkaları hayli hayli bakar
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)8 ayMantıklı düşünen erkek evlenmez çünkü çocuğu olmayabilir olsa da doğurduğu zaman vücudunun düzelmesi zorlaşır ama o yaştaki kadınlar kendilerini 20-25 yaşında genç kız biyolojisinde sanıyor.
03 Yorumla
Soran8 ayDoğrudur ama benim 20 yaşında evlenen arkadaşımın yıllardır çocuğu olmuyor, 38 yaşında evlenen kadının şimdi ikinci çocuğu oldu
Cevap sahibi8 ayİstisnalar kaideyi bozmaz. Ben sağlıklı kadınlar için dedim, genel konuştum. Benim annem de beni 39 yaşında doğurmuş, aşırı zorlanmış. Normal doğumla değil, sezaryenle doğursaydı o da sağlığı için iyi olmazdı. 35 yaşından sonra hamilelik riskli.
Cevap sahibi8 ayGenel olarak bakarsan 35 yaş üstü kadının hamile kalma ihtimali çok değil ama doğursa bile doğurması zor oluyor ve vücudunu toparlaması da zorlaşır. Eskiden 35+ kadınların hamile kalması daha kolaydı ama şimdi daha zor çünkü katkı maddeli besinlerden dolayı hamilelik zorlaşıyor. Annemin çöpçatanlık yapmasından biliyorum erkekler 35 yaşından büyük olmasın diyor
8 ayHangi kitapta yazıyor?
Türkçe
Psikoloji
Sosyolji
Din
Coğrafya?
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 308 cevap paylaştı.
8 ayasgari ücretli adama bakarsan o da ev kızına bakar canım
07 Yorumla
Soran8 ayAsgari ücretle ev geçindiremem senin de çalışman lazım der, o bile bakmaz çalışan ister
- 8 ay
Evi kira olmayan öyle geçinenler var ben yapamam da yapanlar var. asgari ücret kazansam 2 iş yapardım. şimdi dd 6-7 gün çalışıyorum ki 2-3 asgari çıksın. ama herkes bizim gibi paraya ihtiyac duymuyor demek ki
Soran8 ayAsgari ücretle kirada geçinmek imkansız zaten
- 8 ay
3 asgari ile de kirada yaşanmaz aile evinde yaşıyorum ki 5 senede ev alayım. evliyken eş çalışmıyorsa 5 asgari kazansan ev alamazsın
- 8 ay
5 asgari kazansan alırsın gayette
- 8 ay
2 asgari kira ve geçinmeye gitse sene 700 bin kenara atacağın para. 0 evler 5-6 milyondan başlıyor. 120 civarı kazanıp eski ev mi alıcaksın? 0 araba alman gerek bir yandan da
- 8 ay
ömrün birikim yapmak için sürünürken geçmiş gitmiş
Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Evlenir evlenmesine de ne beklendiğine bağlı bir durum bu birazda medeni halden ve statüden ziyade…
10 Yorumla
8 ayEvlenir niye evlenmesin ama yaş kriteri erkeğin yüksek olur
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Eski eşim 3 yaş büyük 35 idi, 2 çocuk..
Yuva kurmak hedefin olsun yeterki
10 Yorumla
8 ay60 yaşında insanlar bile evleniyor niye evlenmesinler
10 YorumlaEvlenilir niye evlenilmesin? Tanışmak lazım.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 803 cevap paylaştı. Evlenir. Ama ev kızı istemezler belki, bu durumda biraz çalışman gerekir.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
8 ayBen evlenirim hatta en aradığım kadın modeli
00 Yorumla
8 ayBu işler sevgi, uyum, kısmet işidir. 35 yaşından sonra kimse beğenilmez gibi bir durum yok :)
00 Yorumla
8 ayEvlilik için gayet güzel bir yaş neden evlenmesinler
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 623 cevap paylaştı.
8 ayAçıkçası kendini geçindiremeyen birini ben tercih etmezdim
00 Yorumla
m 8 ay35 yaşından sonra "Kız" değil "Kadın" diye hitap etsek daha uygun olur
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 570 cevap paylaştı.
8 ayAklı olan kişi evlenmez evde kalmasının bir sebebi vardır illa ki
00 Yorumla
8 ayBunlar boş algılar, Nasip diye bir şey var. Her yaşta her şey olabilir ümidini kesme. ❤️
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 842 cevap paylaştı.
8 ay36 yaşında ev erkeğiyim sıra bana gelmez. 😅
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Türkiye de kolay ma doğru düzgün birini bulmak zor.
01 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,8b cevap paylaştı.
8 ayKısmet bu işler. Şu zamana kadad evlendin evlendin bir daha evlenemezsin diyemeyiz
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. kimin ne zaman evleneceği bilinmez kaç yaşından sonra evlenen insanlar oluyor 35 neden evlenmesin ki
02 Yorumla
Soran8 ayHem 35 hem ev kızı. Nerden nasıl bulacak da evlenecek
Gizli Üye(25-29)8 ayTürk erkeğiyle evlenme sakın. Pişman olursun çok. Sana tavsiyem yabancı birini bulman
00 Yorumla
8 ayHerkesin vardır bir alıcısı tamemen kısmet bu işler
10 Yorumla
8 ayNe alakası var ya nasip kısmet işleri bak bende engelliyim o zaman benim hiç umudum yok
10 Yorumla35 yaş büyük bir yaş değil, ayrıca ev kızı olman çoğu erkek için daha iyi bence
00 YorumlaBen olsam evlenirim abla büyük yas kisiler daha iyi bencenriifjd
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 682 cevap paylaştı.
8 ayAslında ev kızıyla evlenilir
12 Yorumla
Soran8 ayŞimdi çalışan istiyor çoğu erkek
- 8 ay
Aklı olan ev kızıyla evlenir saf ve temiz
Gizli Üye(36-45)8 ay30 yaş ve üzeri kız, kriterlerini düşürür ve parayı ilk sıradan çıkarırsa her yaşta erkek bulabilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)8 aySenle aynı kaderi yaşayan bir erkek evlenebilir ama onu da bulman zor gibi çabalaman lazım onun dışında pek mümkün değil bayağı geç kalmışsın.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 364 cevap paylaştı. Ne için evlensin
Ancak dul adam alır
034 Yorumla
Soran8 ayBüyük konuşma bence
Soran8 ayEvlenenler de var üstelik kendinden genç erkekle evlenen bile var. Fikrine saygı duyarım ama büyük konuşmak iyi değildir insanın başına gelir o yüzden söyledim
Soran8 ayBencede ihtimaller düşüyor fakat ancak dul adam alır hükmü doğru değil bana göre. Benim çevremde de 38 yaşında kadın kendinden 7 yaş küçük erkekle evlendi
Soran8 ayŞimdilik çok güzel sürüyor ikinci çocuklarını dünyaya getirdiler
- 8 ay
Gayette sürüyor erkek küçük olunca boşanma olmuyor erkeğin kartlaşmışı boşanmaya çıkıyor
- 8 ay
Yo gözünü açta bak toplumda boşanmalar erkek büyük olunca oluyor
- 8 ay
Küçük karıooo almak için sebep arama kıymet bilmeyip eziyorsunuz kadında boşanıyor görüyorum hep kadın büyük olunca erkek seviyor senin gibiler skni memnun etsin diye küçük küçük kızlara dadanıyor kıymet bilmez sonrada tekmeyi yiyor
- 8 ay
Kadın kendisini seveni sever. Bunuda küçük erkekler yapıyor. Kendine gencecik kadın arıyorsun aklınca ama kadınlar artık küçüklerle evlenip mutlu oluyor
- 8 ay
Seni seveni arıyorsan sende seveceksin bu da 30 üst kadınla mümkün.
- 8 ay
Sana baktığımı kim söyledi?
- 8 ay
Dayı allahını seversen git 30 üstüne bak
- 8 ay
Dayı cevap veremiyorsan tamam yazmak zorunda değilsin
- 8 ay
Amca daha fazla boş yapma
- 8 ay
Dayı büyüklere bakta boşanma. Bir saattir boş yapıyorsun noldu ne istiyor neye cevap vereyim okuduğunu anlamada sıkıntın var herhalde
- 8 ay
Dayı hala okuduğunu anlamıyorsun cevap veremiyorsun
- 8 ay
Anlama kapasiteni geliştir
Soran8 ayYahu neyi paylaşamıyorsunuz ne oluyor 😱
- 8 ay
Ne diyeceğini bilmiyor sıkıştı saçmalıyor
- 8 ay
Mal mal neye neye neye diyip duruyor kafanı çalıştır aq
- 8 ay
Böyle düşün zekalı ıqsüz görmedim nasıl ne ne ne diyor konuşamıyor engelli
- Aile & Toplum konusunda 5,8b cevap paylaştı.
8 ayEvlenir neden evlenmesin yanlis dusunce bence
04 Yorumla
Soran8 ayGenç dururken neden evlensinler
- 8 ay
:)) yas sadece bi sayi dostjum :)
Soran8 aySenin karşında şimdi 25 ve 35 yaşında kadın olsa, 35 olanı ister misin
- 8 ay
Zeki komik eglenceli olan hangisiyse onunla olurjm :) yas cok onemlidegil
Aile & Toplum konusunda 897 cevap paylaştı. Evlenebilir, bir engel yok bence.
02 Yorumla
Soran8 ayDaha genç ve çalışan istiyorlar genelde
Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Ya bı dur alla sen artık herkes bu yaşta evleniyor
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
8 ayVarsa öyle bi kız ben evlenirim
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 891 cevap paylaştı.
8 ayEvlenir de bakire olursa
13 Yorumla- 8 ay
@Kfodlw adam da bakir
Niye evlenmesin ya
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 ayKaramsar olma neden evlenmesin , fabrikada görüyorm 50sinden sonra 2. ciye evlenenler 🙃
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
8 ayKendi çıkıp birini araması lazım.
00 Yorumla Geceler çıksa 17.5 yaş... Daha yolun başı.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayNiye evlenmesinler ki 35 yaş daha genç günümüzde evlilik yaşı 33-35 oldu zaten
00 Yorumla
8 ayneden evlenmesin ki
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
8 ayEvlenir neden böyle düşünüuom
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Halam 38 yaşında 3 evliliğini yaptı
00 Yorumla
8 ayEvlenilir bence
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Evlenir neden evlenmesin ki
00 Yorumla- Devamını Gör (50)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat