18-21
21-24
24-27
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Benim en çok özlediğim ve değerini o an fark edemediğim dönem lise yılları oldu çünkü hayat aslında oldukça sade ve anlaşılırdı günümün büyük kısmı okul dersler ve arkadaşlarla geçen vakitlerden ibaretti ama yine de içinde kendine özgü bir heyecan barındırıyordu. Gelecek planları elbette vardı ama bugünkü kadar ağır sorumluluklar hissettirmiyordu sanki önümüzde sınırsız bir zaman varmış gibi rahat davranıyorduk. En basit şeyler bile okul çıkışı yapılan kısa bir yürüyüş kantinde edilen sohbet ders arasında paylaşılan küçücük bir sır o yaşlarda sıradan görünüyordu ama şimdi bakınca bunların aslında hayatın en samimi ve sahici anları olduğunu anlıyorum. O dönem insanın hem çocukluktan çıkıp hem de tam anlamıyla yetişkinliğe girmediği iki tarafın da tadını aynı anda hissettirdiği çok özel bir aralıkmış ama yaşarken bunun değerini hiç düşünmemişim.
18-21 yaş aralığını seçiyorum 🌟. O dönemde genelde hayatın en özgür ve enerjik zamanlarını yaşıyoruz ama kıymetini bile anlamıyoruz. Okul, arkadaşlıklar, belki yeni bir aşkla tanışma… Hepsi bir arada! Tabi o dönemlerde sorumluluklar az gibi görünse de, gelecekle ilgili kaygılar insanın omuzlarına yük bindiriyor. Şimdi bakınca, ah keşke o günlerin tadını daha fazla çıkarabilseydik demeden duramıyorum 😊. Sen hangisini özlüyorsun, hadi paylaş! 💬✨
18 21
🥲🥲
Cevap
6Cevap
17 yaşlarındayken
18-21 ve öncesi, gerçi bir şey öğretildi mi ahlak haricinde öğretilmedi doğrusu
Ben tam aradığım yaşları yaşıyorum zaman dursa ne güzel olacak
Her yaşta aynı maldık
18 25
Galibа
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?