17 yaşı çünkü işim, okulum, arkadaşlarım ve sevgilim vardı şimdi ise hicbirseyim yok
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
hiç bir yaşı özlemiyorum
On sekiz iyiydi; hayat ilerledikçe çark dönüyor, maalesef kiminin geleceği, kiminin nevri dönüyor.
Benimde 17 iyiydi
En güzel yaş oooo düşünmeye gerek olmayan freee yaş
Benim için 17 yaş en güzel yaş 27 yaş hiç iyi yaş değil
37 ben ölüyım
Ben sadece çocukluk yıllarımdaki masum arkadaşlıklarımı ve oyunlarimi özlüyorum..
Ben 17 yaşındayken bu yazdıklarının hiçbiri bende yoktu 35 yaşındayım hâlâ yok
Benden daha beterleri varmış ben çok fazla erken yaşayıp tam yasiycagim yıllarda geriledim
Ben daha hiçbir şey yaşayamadım gençliğimi de hiç yaşayamadım sadece çocukken hayatım şimdikine göre daha güzeldi
Senin yaşadığın yer niye öyle Ankaralı kimi tanisam ayni
Yaşadığım yerle ne alakası var bilmiyorum ama belki de ben yaşamayı beceremedim ergenlik ve gençlik dönemlerinde hiçbir şey yaşayamadım mutlu olamadım sadece çocukluk dönemim azda olsa güzeldi
Çok alakası var kimle konuşsam öyle Ankaralılarla mutsuz ve eve kapanıp
Ankara 'ya yaşayıp da benim gibi olan başka biri var mıdır bilmiyorum
Ankara 'da
Var bir sürü
Ama benim yaşımda hâlâ böyle olan var mıdır bilmiyorum
Hep oldugum Yas cunku evden dısar cıkmıyorum monoton bı hayat yasıyorum olması gerektıgı gıbı
Yetişkinlik öyle maalesef
Ama herkes dısarda arıyor ama aslında evin gibisi yok 😂
Sen yaşı özlemiyorsun sevgilini özlüyorsun
Hayır sevgilimi özlemiyorum o o zamanki hayat şartlarımi özlüyorum
Ayrıca ozamanlar parada alıyordum
Neden çalismiyorsun peki
Torpil yuzunden mezun olduğum işi yapamıyorum lise mezunlarını alıyorlar
O işi yapma sende parani kazanabileceğin başka iş yap mesela bu evde oturmanin bir bahanesi olamaz
Sevmediğim işi yapmak için mi okudum ayrıca başka işleri denedim yine mutluluk vermiyor sevmediğin işi yapmak özgürlük ve mutluluk vermez
Para kazanamamktan iyidir ama. Anne baba hayatta mi?
Hayata ve para kazanmak için ilaki çalışmak şart değil e-ticaret ve online işler var o şekilde de para kazanıp ayağın üstünde durabilirsin ama bunlar mutluluk verici işler değil insanı en çok mutlu eden şey sevdiğin işleri yapmaktır sevdiğin insanlarla birlikte olmaktır
Annd baba hayatta mi?
Annem ve babam sağ ne oldu ki?
Allah uzun ömürler versin. Baba bir çocuk babası ölünce büyür daha büyümenin vakti var anlaşılan.
Şimdi kaç yaşındasın
27 çünkü evden çıkmayan asosyal oldum
Ozledigim bir yas araligi henuz yok.
Her şey daha güzel olacak merak etme
Bir an önce büyümek istemiyorsun demek
En güzel yaşlarımdayım
Yaşayamadığım çocukluğumu..
Neden arkadaşın yok
Sence 27 yaşında herkesin düzenli hayatı olduğu için olabilir mi cogusu evlendi ve ilçeyi terketiler ondan olabilir mi?
Evet olabilir bende benzer durumdayım yaş 28 yalnızım ve düzenli bir hayatım maalesef ki yok
Gençliğimiz gidiyor devlet sağolsun liyakat alımlı iş alımı yapmayıp torpilileri ise aldığı sürece insanlar mutlu olamiycak ve asosyal hayat yaşayıp ondan sonra neden gençler evlenmiyor oluyor
Öyle ama bu konuda elimizden gelen çok bir şey yok o yüzden olduğu kadar hayata tutunup güçlü durmak gerekiyor umutlarını heveslerini yok etmelerine izin verme
Yurtdışına çıkmayı düşünüyorum Türkiye'den bir cacık olmaz umudum kesildi
simdi yas kac ne olduki
27 yaşındayım evden çıkmayan asosyal birisi oldum
hmmm zor biraz asosyallik
Malaesef
saglik olsunnn
Şu an en güzel yas bence
Benim için değil
Neden. Yasınız kaç?
27 yaşındayım okul yok arkadaslik yok sevgili yok iş yok evden çıkmıyorum mezun olduğum mesleği yapamıyorum
kadın ıcın gercekten zor oluyor canım. aslında işin olunca gelen ozguvenle ve çevreyle diğer hepsi cozulüyor.. ne mezun oldunuz ve Şu an sektor nedir acaba. Belki fıkır alısverısı olur sizin ıçin, sorguluyor gıbi dusunmeyin lütfen.
Okul öncesi öğretmenliği mezunuyum ve küçük ilçede yaşıyorum
yazabılırsn ıstrrsen bıraz sohbet ederız. evden yapılabılen bır ıs var paylasmak isterm
16 17 ne güzeldi
17 yaşımı
0-13 arası🥹
lise
17 iyi
16 yaşımı özlüyorum