Kapıya tanımadığımız bir adam geldi yardım eden tanıdıkları varmış durumu olmayan aile arıyormuş?

Bugün kapıyı tanımadığımız bir adam çaldı. Annem açtı kapıyı burada Suriyeli aile varmış buralarda oturuyormuş dedi. Yardım edecekmiş tanıdıkları akrabaları onlara annemde burada öyle birileri yok aşağı mahalle de var dedi. Uzun süre konuştu gitmedi annemle annem bizim ihtiyacımız var bize yapabilirsiniz dedi. Muhtara gidin sorun bizi ve başka ihtiyacı olanlara da muhtardan yardımınızı yapın dedi. Adam anneme eşi sordu. Kaç çocuğu olduğunu benim eğitim durumumu sordu. Kızın çalışır mı merkezde günlüğü 1500 e evlere temizlik işi var dedi. Evde kızlarınla mı yaşıyorsun dedi. Çocukların okuldan kaçta geldiğini sordu. İçeriye girmek istedi. Bizlede konuşmak istedi annemde ev müsait değil dedi. Bir süre böyle konuştuktan sonra yan komşularla da konuşuyum dedi gitti. Ardından baktığımızda ortadan kaybolmuştu. Bu adamın amacı düşüncesi nedir sizce

Kapıya tanımadığımız bir adam geldi yardım eden tanıdıkları varmış durumu olmayan aile arıyormuş?