Yaa orası belli ama tatil ayrı evde güzel vakit geçirmek ayrı. Evde her zaman vakit geçirirsin ama maksat tatilse o zaman seni de bu konuda şırmartmalı değil mi?
Ya aslında iptal etmek istiyorum ama adimi cikarirsa diye korkuyorum mesajlari falan yayip arkadaslarima atarsa falan mesela instagramdan hesabim acik cunku
Neden bunu yapsın? Eğer srfsz değilse yapmaz bence mesajları yayıp ne yapabilir ki mesajda hadi olsun olsun cinsel içerikli mesajlar. Bu kimi bağlar? Sen onun karakterinden emin değilsen bilemem ama
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
kişinin kendi tercihi tanımıyorsanız etmeyin
Neden evime geleceksin ve bu benim için nasıl tatipil olucak sorusunu sorabilirsin.
Yaa orası belli ama tatil ayrı evde güzel vakit geçirmek ayrı. Evde her zaman vakit geçirirsin ama maksat tatilse o zaman seni de bu konuda şırmartmalı değil mi?
ancak ciddi düşünüyorsan olur
ciddi olmayan kimseye adresini felan verme
Başak burcu herhalde 😬 bence sana değer vermiyo.
Ay fakirler uzak olsun ya
Puahahah niye
Çünkü istediğimiz bir şeyi elde edemiyorlar yazık ya
Sen çok zengin ya
Tam olarak ne istiyorsun mesela
Hakli benceee evde daha guzel vakit gecirilirr
o fakir değil f*ck :D :D
Otel parasıda ayarlarsın be kardeşim 🤣🤣
Valla ya bu kadar fakir oldugunu bilmiyordum zaten maas gununu bekliyorum kac gundur maas aldigi halde boyle diyor
😂😂😂
Hele bir de fiziğin falan güzelse, borç dert bulur seni o otele kesin sokardım yani 😅
Ne alaka lan bende eve davet ediyorum ev rahat
Knk ben kadinim ya ilk gorusme bu rahatsiz ederse sonra diye korkuyorum
Onun evi musait olsa giderdim ama cocuk otele pahali diyor
otelli sıkıntılı buluyor olabilir
Cok pahali diyor
O parayla aylik erzak aliriz dedi :((
Şok oldum
yoh arık onu dediyse cimrilik var zevk alıcagın işe öyle denirmi yaa 😅
Harbiden ya libidosuz mudur nedir 😂😂 bide bana diyor ki daha once eskorta gittim bana gelince otele para vermiyor bu ne sacmalik 😂uyuz oldum valla
uzakdur libidomu ben olsam bu şekilde sorgulatmam asla 😅 aptal ya o jojuk 😅
görüşlerim kalkmış 🙄
Hangisi kalkti fark edemedim ama ben kaldirmadim
haaa kalkmamış yüklememiş tel ben seni nasıl bulucam tabib atmak istiyorum
Yok anasının ami 😂😂
Noldu
Bı günlük bı otel çok ta bisey değil evine geleyim demekte ne bilim ya
Evet off cok sacma bir aylik erzak alinir o parayla diyo hic boyle dusunmek aklimin ucundan gecmezdi 😂
Degisik bir bakis acisi sok oldum yahi 😂
Olmaz o ilişki bence
Ahh ahhh ben olsam en lüksü ayarladım
Biz konuşalim ben otel ayarlarım
Nereli
Kayseri'li falan derse kendimi atarım burdan aşağı sjjsej 😂 sakın lütfen
Degil hahahahahah soyleyemem o kadarini zaten bu soruyu gorurse anlar direk kim oldugumu hahahaj
Heraldee
Sen cimrisine denk geldin kısaca ama biz o parayla mangal yaparız falan sjsjjs 😂 😂
Ya aslında iptal etmek istiyorum ama adimi cikarirsa diye korkuyorum mesajlari falan yayip arkadaslarima atarsa falan mesela instagramdan hesabim acik cunku
Neden bunu yapsın? Eğer srfsz değilse yapmaz bence mesajları yayıp ne yapabilir ki mesajda hadi olsun olsun cinsel içerikli mesajlar. Bu kimi bağlar? Sen onun karakterinden emin değilsen bilemem ama