Onca kafe varken daha ilk buluşmada evine kahveye çağıran parası olmadığı için mi, cimri olduğu için mi, yoksa çok misafirperver olduğu için mi çağırıyor?
Amaç nedir?

Onca kafe varken daha ilk buluşmada evine kahveye çağıran parası olmadığı için mi, cimri olduğu için mi, yoksa çok misafirperver olduğu için mi çağırıyor?
Amaç nedir?
Selamlar, :)
Bu bence kişiye göre değişiyor yani aslında parası olduğu veya olmadığı için değil. yani bir kişiyi tanımadan hemen yargılamak doğru olmuyor. bazıları gerçekten parası olmadığı için bazıları ise gerçekten de evde bir şeyler yapmak için davet ediyor yani belki bir şeyler yaşarız umudu ile. bu yüzden net bir şey söyleyemem ama genel olarak. erkekler parası yokken zaten sevgili yapmaz aslında yapmaz değil daha doğrusu yapamaz. çünkü günümüzde kızlar parasız erkek sevmiyor doğal olarak. bu yüzden de parası olmayan erkeğin sevgili yapacağını sanmıyorum. bunun dışında gerçekten o an belki parası yoktur ama o zaman da buluşmak istemeyebilir. ama çok özlediği için en azından eve davet etmiş olabilir söylediğim gibi bu kişiye göre değişiyor... her şeyin gönlünüzce olması dileği ile...
Selam gadası 🙃
Parası olmayan insan sevgili yapmaz. Çünkü insan sevdiği insanı cafe ya da başka yerlere götürmesi gerekir. Evine davet etmesi sevdiği için değil olur ya birşeyler yaşanabilir mi diye davetler olabiliyor. Ha herkes için aynı durum geçerli değildir. Kimi insan kalabalık yerlerde rahat edemediği için evinde olmayı ister. Kimi insanda aşırı kıskanç olduğu için sevgilisinin göz önünde olmasını istemediği için evine davet eder. Bu durum çok farklılıklar gösterebilir. Aslına bakarsak kişinin niyetine anlamak için evine gitmek mantıklı olacaktır.
Kırmızı başlıklı kız kurda sormuş peki kulakların neden bukadar büyük, seni daha iyi duyabilmek için demiş kurt. Peki burnun neden bu kadar uzun seni daha iyi koklayabilmek için demiş kurt. Peki ağzın neden bu kadar büyük, seni daha iyi yiyebilmek için demiş kurt.
Soru da kırmızı başlıklı kızın kurda sorduğu sorular gibi. Cevap sizi daha iyi yiyebilmek için.
İlk buluşmada eve davet edemez. Hoş bir yaklaşım olduğunu düşünmüyorum.
Cevap
48Cevap
Genelde cinsel isteklerini karşılayacağı en iyi ortamı o olarak görüyor. Ailesi varken davet etmesi de güven tazeleme durumudur. Erkekler taşı sıksa suyu çıkar değimi nedeniyle parasızlık çekmez. elbette lüks semtte bulunuyorsa ve oradaki caffelere bu kadar para vermek istemiyor olabilir. bir paket kahve ile doya doya kahve içebilirsiniz daha rahat ortamda tabi ki niyet de önemli.
Parada etken ama en buyuk etken cinsellik haa parasi ve arabasi olan icin sorun degil arabayi kenara ceker catir cutur s.. kerr kizi ona yer zaman farketmez zaten parasi olmayan icinse hersey sorun cinselligi bile dusunemez kiza para yediremiyor haa kiz verirse orasi ayri
Sevgililigin %100 u seks iliskisidir zaten
Parası olmayan erkeğin sevgili yapacağını sanmıyorum. Sevgili olmak bana göre lüks, erkekler için daha lüks bence çünkü en basit bir buluşmaya gitsen bile ulaşım maliyeti çok yüksek, oturup 1 çay bir kurabiye, kek yesen en az 80-100 liralık olursun yani bence seni eve davet etmesindeki niyet cinsellik için zemin hazırlamak seni yatağa atmak
Misafirperver seni kucağında ağırlamak istiyor ayy pardon evinde 😂😂😂
Ne kadar kötü niyetlisin. Erkekleri neden anlamıyorsunuz.
Anladığımız için bu yorum
Hayır efendim. Erkekler masum varlıklardır. Sizin bu mesnetsiz ithamlarınıza razı gelmeyecez.
Erkeğe şiddete hayır...
Masum mu yok artık 😅 şiddet değil gerçekler sadece
Hayır efendim sizin gerçek dediğiniz. Haksızlıktır... Biz bunu kabullenmiyoruz...
Etmeyin bu olanları yaptıklarınızı değiştirmez kendin oku burada mavilerin yazdıklarını
O mavi fake kadın hesaplarıdır. Feminist lobisinin tuzakları bunlar
Hı hı hepsi de öyledir
Sende zaten Gandalfın yandaşısın...
Türkiye de kadın ol sapıklarla kaç yaşında denk geldiğini gör
Türkiye de erkek ol. Kaç yaşından itibaren hayat seni zorluyor gör...
Hiç bir zorunuz yok bir kadın sokakta tek zor yürüyor çoğu şehir de
Biz tek yürüyemiyoruz. Toplumun baskısı ve haksız sorumluluğu üstümüzde.
😂toplum baskısı kadınlarda erkek ne Yapsa yanına kar kalıyor
İşte öyle sanıyorsunuz ama öyle değil
Gayrete öyle
Gayrete mi? Evet erkeklerin gayreti önemli tabi
Kimisi parası olmadığında veya cimri olduğundan dolayı eve davet ediyor olabilir. Ben olsam kesinlikle eve çağırmazdım; ama en sevdiğim uygun fiyatlı bir kafeye davet ederdim. Tek sıkıntısı karşı cinsin mekanı beğenip beğenmeyeceği muamma...
Hadi benim eve gidelim demek de.. bu erkekler yürek yemiş olmalı.. yani kaybetme korkusu olmayan erkek böyle bir teklifle gelir..
İlk buluşmada eve çağırmak terbiyesizlikten başka bir şey değildir. Parası yoksa ilk buluşmayı gerçekleştirmesin, ertelesin.
kızı evine getiriyor, bulaşıkları yıkattırıyor, sonra kıyafetlerini ütülettiriyor, üstüne birde yemek yaptırıyor. bence bunun için..)
😀 belki kendi daha güzel kahve yapıyor iyi düşünmek lazım şimdi
Eskiden pul koleksiyonu vardı onun modası geçti
Nasıl da masumsun ya sen erkeklerle takılma kıyarlar sana
Yok genellikle işgüzarlıktan dolayı eve davet ederler, kafeye gidecek parası olmayan evde ne ikram edecek.
Evet beş parasız olduklarından ayrı evde yaşayıp sizi çağırıyorlar
Bu benim eski flört🤣🤣🤣 Gayette zengindi oysa ki😂
o niye?
nece bu? ben niye hiç bişi anlamıyorum 🤔
ne saçmalıyorsun sen yaa? vicdanım rahatsaymış kim olduğunu sanıyorsunda vicdanıma laf etme haddini buluyorsun kendin de? Haddini bil ve yorumumdan uzaklaş.
@t4yFun40 aynen dediğin gibi sana zerre söz düşmez, 3 kişi olarak ne düşeceğini belirtmeme gerek yok hadi yallah
Amaçlarının sadece evde gerçekleştirebilecekleri için eve davet ediyorlar.
Sevişmek için çağırır ne için çağırsın başka
Güncel olarak bir sevgililik maliyeti aylık 4.000 liraymıs. Bence herkes evde takılsın.🙂
Parayla alakası yok farkli beklentileri olduğu için
Hayır evde seni daha sevmek için eve çağırıyor niyet kötü kollamak lazım.. tü
Fingirdeşmek için bence. Yoksa ilk buluşmada evde ne yapıcan ki
Hayr dışarda samimi olamadklari icn evde herturlu samimi davranabiliolar kimse gormedg icn
Bunu diyen bi kız kandırılmaya yatağa atılmaya çok müsait saf bi kızdır
Eve davet etmek içinde samimiyet lazım, ilk buluşmada gidende bunu söyleyende net sıkıntılıdır
😂😂😂😂sesli guldum belkide ailesi memlekettedir yemek yaptirmak icin😅😅
O da olabilir de çok da farketmez evmiş dışarsı imiş
Hayır, cinsellik istediği için evine davet ediyor. O yüzden öyle erkeklerden uzak dur
Baş başa vakit geçirmek istiyordur bunu anlamak bukadar zor mu bacım
Trol soru mu? Başbaşa kalıp bişeyler yaşayabilmek için eve çağırıyor tabiki. Başka neden olacak?
Türk milleti misafirperverdir.. Başka neden olacak..
Selam eğer gerçekten seviyorsa onunla yalnız vakit geçirmek isteyecektir ama genel anlamda tabiki art niyetliler kullanmak için çağırırlar bence
kafede sana üflemeli çalgı çalmayı öğretemez🤷♂️sebep bu..
Hayır canım hemen yakınlık kurmak istediği için hemen eve çağırmak doğru bir şey değil, senin gitmen de doğru bir şey değil.
yalnız kalmak istiyordur
3 türlüsü de olabilir hanımefendi, kadın bunları düşünmelidir.
Evini göstermek istemiş olabilir 😅😅😅
her şey fakirlikten hep eski dostum
Hamaratlığını sergilemek için
Aptal kız sen bu kafayla YAŞIYONMU ölde kurtul ya Parası yoksa arkana bakmadan kaciyon anladinmi.
Onların maksatı başka djfjh
o olay biraz daha farklı gibi
Niyeti kötü oldğu icin
Ev ortamında daha rahat olur diye
Parası olmayanın evi nasıl oluyor
Bu tür soruları ciddi sormuş olamazsınız..
Hayır kudurdukları için
* geçer tadına bakarsin
Çok masum bindusunce bu hayata göre sjsjjs
Kafede yapamayacağı şeyleri yapabilmek için.
netflix boşa para veriyormuşuz gibi hissediyoruz
İlk buluşmada eve çağrılmaz, eve gidilmez
Pul koleksiyonu vardır.
aynen kanka, çok safsın
İlk bulusmada eve cagrilmaz oha yani
Aynen çok misafirperver olduğu için eve çağırıyor
Velev ki öyle, ne değişecek?
Cinsellik düşündüğü için çağırıyor
Hayır daha çok başka amaçlar için çağırıyor :D
😀😀
Anlaması cokmu zor
alakası yok bence ev daha rahat zaten