Aile & Toplum Huzursuz bir evden nasıl kurtulabilirim? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Çok sıkıldımmm Güncellemeler8 ay Ev düzüyorum sanki konu etiketine bak kimse bakmıyor mu siteye Huzursuz bir evden nasıl kurtulabilirim? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Mukan34 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 8 ay Aile & Toplum konusunda 2,9b cevap paylaştı. Evlenmek, ev alabilecek kadar paran olması , ya da çalışıp kendi para kazanı çalışıp kendi evine çıkacak maddi gücü kazanamak 0 0 Yorumla
KaRa-MaSKe-34 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% 8 ay Aile & Toplum konusunda 404 cevap paylaştı. kendi ayaklarının üzerinde durabildiğin zaman 0 0 Yorumla
BaallBaadeemm Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 97% 8 ay baska bır sehırde ayrı bır ev mesela antalyaya gel D: 0 0 Yorumla
berke726 Takip Et Xper 1 Yaş: 26 8 ay keşke dersini dinlesem emin ol yardımcı olurum ama ön yargılı olma yz bana 0 0 Yorumla
Cooldusunce Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 8 ay Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Aynı ben bende ya 1 0 Yorumla
dadbodsprotokolü Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 100% 8 ay Yağmurdan kaçarken doluya tutulma. 0 0 Yorumla
OR-DION Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 8 ay Aile & Toplum konusunda 500 cevap paylaştı. Ya evleneceksin ya da çalışacaksın şeval 0 0 Yorumla
oziist34 Takip Et Yoda Yaş: 40 8 ay Aile & Toplum konusunda 392 cevap paylaştı. Kendi ayakların üzerinde durmayı başararak 0 0 Yorumla
3Valhalla4 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 8 ay Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. şehir değiştir 0 0 Yorumla
Culdesac Takip Et Master Yaş: 31 8 ay Aile & Toplum konusunda 11,6b cevap paylaştı. Evlenerek 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Evlenmek, ev alabilecek kadar paran olması , ya da çalışıp kendi para kazanı çalışıp kendi evine çıkacak maddi gücü kazanamak
kendi ayaklarının üzerinde durabildiğin zaman
baska bır sehırde ayrı bır ev mesela antalyaya gel D:
keşke dersini dinlesem emin ol yardımcı olurum ama ön yargılı olma yz bana
Aynı ben bende ya
Yağmurdan kaçarken doluya tutulma.
Kendi paranı kazanarak
Ya evleneceksin ya da çalışacaksın şeval
Kendi ayakların üzerinde durmayı başararak
Başka şehirde memur olarak
şehir değiştir
Evlenerek.
Evlenerek