Bu evden nasıl kurtulurum?

Aşırı geçimsiz bir ailede yaşıyorum. Sürekli kavga gürültü huzursuzluk kime kimseye tahammül edemiyor. Uyku bile uyunmuyor sürekli gürültülü bir ev. 23 yaşındayım kpss ye girdim 7 aydır evdeyim atama bekliyorum Anne babam sürekli bana yükleniyor en ufak bir şeyde senin yaşıtların evlendi işe girdi sen bir şey beceremedin sana verdiğimiz emekler haram olsun tarzı şeyler söylüyorlar. Sürekli hakaret laf sokma yediğim lokmaları bile sayiyolar ekmek elden su gölden tarzı söylemler ile.. ikisinde de nefret ediyorum kendini geliştirmemiş okumamış yobaz eğitimsiz insanlar. Bu dediklerimden dolayi beni yargılamayın Yaşayan anlar beni.

Annemin psikolojisi bozuk zaten sürekli ona buna şiddet gösteriyor geçen tartıştık bıcak ile saldırdı bana saçlarımı yoldu. Elinden zor aldılar beni. Bazen umudumu kaybedip canıma kıyamayı düşünüyorum.. neden ben.. neden böyle bir ailede şiddetle kavgayla büyüdüm.. üstelikte bu yaşa geldim hâlâ değişen bir şey yok. lütfen bana bir çıkış yolu gösterin.. kafayı yemek üzereyim..😔

Bu evden nasıl kurtulurum?