36 saatten fazladır uyuyorum. Uyanınca berbat hissediyorum. 5 yıllık evlilik aşamasına gelmiş ilişkim aldatılma sonucu bitti. Aldatılma derken yazışmalar habersiz buluşmalar küçük sadakatsizlikler. Affedilebilir belki ama ben affedemedim.. Sorun tek bu değil tabi. Arkadaşlarımla aram kötü kimse kalmadı. Çoğunluğu çıkar ilişkisine dayalı bir ilişkiydi. Yine aynı şekilde ailemle pek aramın olduğu söylenemez. İyi bi işim var aslında iyide kazanıyorum. Ama işe de gidesim gelmiyor. Kendimi veremiyorum çalışamıyorum.. Çalışmak falanda istemiyorum zaten. Hayallerim umutlarım kalmadı. Kendime eskisi gibi bakamıyorum. Hatalı yanlış bi kişiliğimin olduğunu düşünüyorum. Kendimi suçladığım bir çok hatalarım var. Yemek yemiyorum. Alkol, kahve ve sigara... Ben sıkıldım sıkıldım iyice.. Yapma, hayatına bak gibi şeyler söylemeyin. Ben de yapmamam gerektiğini biliyorum. Ama tercih meselesi. Bunu düşünmek bile son aralar beni mutlu ediyor. Zaten uzun süredir düşünüyorum. Bazı şeyler sadece tetikleyici sebepler. Bazı şeyler geri alınamıyor.
Seni yaratana bu şekilde mi sitem ediyorsun bak bende yaptım ama hayattayım ve keşke yapmasaydım değmezlerdi kendi bedenime zarar verdim emin ol ki Allah sabredenlerle beraberdir bir tığ bile Allahın izni olmadan kopamıyor bir zaman sonra belki de bakacaksın ki her şey geçmiş herkes senin etrafında dönüyor ama toparlanman gerekiyor işine evine kendine bakmak için alkol sigara bir yere kadar senin sağlığın bir ömre kadar yeniden aşık olur yeniden çevre kurarsın yeterki sen kirlenmeyesin ailemi hangimizin ailesi arkasında durmuşki hangimizin derdi yok ki biz kendimizi törpülüyoruz senin böyle yapman aileni yaralamaz eski eşini yaralamaz arkadaş çevreni yaralamaz sadece sen ve günahlarını yaralar diğerleride ardından bir helva kavurur gider.
İntahar edenlere cennet yolu acık olsaydı samimiyetimle söylüyorum dünya çocuklara ve hayvanlara kalırdı. Kimse yaşlılık dönemine erişemezdi. İntahar affı olmayan bir hata. Bir süre tatile çıkmayı denemelisin. Başka şehirler zihnini olumlu yönde etkileyebilir. Geçmiş olsun.
Ölüm kurtuluş değilki inancını bilmiyorum ama orada hesap ağır olur öyle telefonu sessize alıpta tenha yerlerde kafa dağıtma olmaz iyide kötüde olsa hayat yaşamaya değer
Şu an duygularının ne kadar yoğun ve ağır olduğunu hissedebiliyorum. Hayat sana birçok taraftan yüklenmiş gibi geliyor olabilir, bu da umutsuz hissetmeni çok doğal hale getiriyor. Ama sen, bu kadar doluyken ve karışık hissederken bile hislerini kelimelere dökebilmişsin. Bu, içinde güçlü ve hayatta kalmayı isteyen bir taraf olduğunu gösteriyor. 🌱
Aldatılmak, yalnızlık, beklentilerin yıkılması gibi hislerin altından kalkmak kolay değil, biliyorum. Ama bunları paylaşman, çözüm yolunda önemli bir adım. Lütfen yalnız olmadığını unutma. Sana destek olabilecek bir terapist bulmayı düşünmek işe yarayabilir. İçinden çıkılmaz gelen birçok şey zamanla, doğru destekle toparlanabilir. Sen değerlisin ve hikayen burada bitmeyi hak etmiyor. 💙
Biraz temiz hava almak, günü küçük bir şeyle başlatmak (kahvaltı, kısa bir yürüyüş gibi) belki de düşündüğün kadar imkansız olmayabilir. Sana iyi gelecek şeyleri denemek için hâlâ bir şansın olduğunu hatırla. 🙏