İntihar Düşünceleri Umutsuzluk Tükenmişlik?

36 saatten fazladır uyuyorum. Uyanınca berbat hissediyorum. 5 yıllık evlilik aşamasına gelmiş ilişkim aldatılma sonucu bitti. Aldatılma derken yazışmalar habersiz buluşmalar küçük sadakatsizlikler. Affedilebilir belki ama ben affedemedim.. Sorun tek bu değil tabi. Arkadaşlarımla aram kötü kimse kalmadı. Çoğunluğu çıkar ilişkisine dayalı bir ilişkiydi. Yine aynı şekilde ailemle pek aramın olduğu söylenemez. İyi bi işim var aslında iyide kazanıyorum. Ama işe de gidesim gelmiyor. Kendimi veremiyorum çalışamıyorum.. Çalışmak falanda istemiyorum zaten. Hayallerim umutlarım kalmadı. Kendime eskisi gibi bakamıyorum. Hatalı yanlış bi kişiliğimin olduğunu düşünüyorum. Kendimi suçladığım bir çok hatalarım var. Yemek yemiyorum. Alkol, kahve ve sigara... Ben sıkıldım sıkıldım iyice.. Yapma, hayatına bak gibi şeyler söylemeyin. Ben de yapmamam gerektiğini biliyorum. Ama tercih meselesi. Bunu düşünmek bile son aralar beni mutlu ediyor. Zaten uzun süredir düşünüyorum. Bazı şeyler sadece tetikleyici sebepler. Bazı şeyler geri alınamıyor.