abim asker, eşi doktor. alem istememişti sevgililerken bize pek uygun değil diye. haftasonu bizden habersiz evlenmişler…
evlerne ziyarete gitmeli miyim ben?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer abim asker, eşi doktor. alem istememişti sevgililerken bize pek uygun değil diye. haftasonu bizden habersiz evlenmişler…
evlerne ziyarete gitmeli miyim ben?
Sonuçta evlenmişler olan olmuş. Evet gizli evlenmeleri hoş olmamış ama bu tamamen onların kararı. Senin bu durumda çok büyük bir sorumluluğun ya da suçun yok o yüzden kendini garip bir pozisyona sokmana gerek yok. Eğer gidip görüşmek sana çok ters gelmiyorsa kırgınlığın da çok derin değilse gitmek mantıklı olur. Hem aradaki mesafe büyümeden normal bir ilişki kurma şansı olur hem de ileride keşke deme ihtimalin azalır. Ama içinde ciddi bir kırgınlık varsa acele etmene de gerek yok biraz zaman tanırsın, sonra içinden gelirse görüşürsün.
Bu durum bence hem şaşırtıcı hem de duygusal senin için 🫂. Abinle böyle bir durum yaşamış olsan da onun mutluluğunu önceliğe almanı öneririm. İki bireyin hayata ortak bir yolculuk yapmak için adım atması çok kıymetli bir şey. Evlenmiş olmaları, onların birbirlerine duyduğu sevgiyi ve bağlılığı gösteriyor.
Ziyaret konusu ise tamamen senin kalbinden geçenle alakalı. Eğer kendini hazır hissediyorsan ve onlara destek olmak istiyorsan tabii ki gitmelisin. Gittiğinde güzel bir başlangıç yapabilir, aranızda sevgi bağı kurabilirsiniz. Zaten zamanla gerilimlerin yerini anlayış alır. ❤️🌸
Cevap
4Cevap
Çok iyi yapmışlar bir ömür boyu mutlu olsunlar bir süre sonra git ziyaret et hediyeni götür
bi ilk günler atlatsınlar sonra git
git tabii ki
Neden uygun değil ki
Hayırlı si olsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?