İnsanlar özellikle hemcinslerim çok acımasız tehlikeli?

Eskiden burada bir soru okumuştum kızın birisi pişkin pişkin övünerek anlatıyordu uzun yıllardır küçüklükten beri tanıdığı bir arkadaşı varmış onun çok aşık olduğu sevdiği yıllarca uğuruna çabalayıp acı çektiği erkek varmış ve bu erkeği tanıyor aynı ortamdalar her neyse bu erkek kızı küçümseyerek reddediyormuş arkadaşım diye onunla dertleşip ona acısını anlatıyormuş güvendiğinden her neyse bu erkekte bu kıza bakıyormuş kızda diyordu ki bende beğeniyorum hoşlanıyorum arkadaşımı beğenmediğinden defalarca kez reddetti ben güzel olduğumdan bana çok defa yaklaştı arkadaşım için yüz vermedim ama artık bende hoşlanıyorum sizce ne yapmalıyım ve arkadaşım için reddettmek istemiyorum demiş yorumlar desen ayrı içler acısıydı herkes destek olmuş arkadaşını boş ver mutlu olacağını seç arkadaşın için reddettmek zorunda değilsin arkadaşın ezikmiş boş ver yemeyenin malını yerler diye gülen mi dersin işte insanlar böyle ve ben keşke doğmasaydım diyorum sadece siz ne düşünüyorsunuz ben mi abartıyorum

Güncellemeler
9 ay
Erkeklerden nefret ediyorum erkek için köpek gibi savaşan her şeyi yapan hemcinslerimden de
İnsanlar özellikle hemcinslerim çok acımasız tehlikeli?