Bireyselleşmemiş adamla evlenmeyin, ailesinden ve konfor alanından ayrılamayan yeni aile kurabilir mi böyle evlenir misiniz?

Bi kız arkadaşım vardı evlendi çocuk doğdu falan neyse bebek ağlıyormuş ses yapıyormuş diye oğlanın annesi gelmiş evden çocuğun valizini toplamış götürmüş sadece oğlunu alıp:) kız abimi günler sonra aradım dayanamadım artık diyor.. Ya çok gülünç değil mi buuuu 😂
Bi başka kız arkadaşım nişanlandı ve çocukluk aşkı.. Çocuğun annesi kıza sormadan nişan yerini iptal ediyor falan evde yaparım diyo.
Bana gelelim kına gecesi için nişantaşından elbise alıyorum. Bizimkinin de annesi dedi ki kınayı evin damında yapalım 😂 buna benzer bi sürü nedenden bıraktım...(aslında bırakma nedenim her kararı annenin alması ve bizimkinin izlemesi, ve ben sanki yerden bitmişim ailem yokmuş gibi davranılmasıydı. Düşüncelerime isteklerime asla kulak verilmemesi, degersizlik hissi)
Ya ailenize niye bu kadar izin veriyorsunuz?
Bireyselleşmemiş adamla evlenmeyin, ailesinden ve konfor alanından ayrılamayan yeni aile kurabilir mi böyle evlenir misiniz?