"Aile apartmanına gelin gitmek; Kim için savaştığınızı bilmediğiniz bir cephede askere gitmek gibidir."

"Aile apartmanına gelin gitmek; Kim için savaştığınızı bilmediğiniz bir cephede askere gitmek gibidir."
Evli olduğum zamanlar.. Annemin oturduğu aprtmands ev boşaldı.. Dedik oraya taşınalım.. Annem kendi istememişti.. Eviniz bakınız ayrı olsun mümkünse mesafeli olsun diye.. Kesinlikle olmaz.. Her turlu sorun çıkar :))
Hiç mi iyi yönleri yok :))
Valla aile anlayışlı vs işe belki.. Hamamlar klan halinde aynı sitede yaşıyor.. Onlar baya mutlu.. Gelinlere bqskq eve gir desek gitmezler.. Ama benim halamlar nev-i şahsına Münir insalar.. Yemekleri yapar ama kızım yapma derler.. Çocuklar biz bakarız siz disqri çıkın derler.. Hasta olsqn bakarlar.. Böyle buluyorsan olur :))
Nerdee bizde o şans. Bize gele gele sürahi nine tipli kaynanalar gelir😐
Sana kaynana gelme ihtimali.. Benim C. Başkanı seçilme ihtimalinden düşük gibi geliyor bana :))
O kadar umutsuz vakamıyım djfjf
Valla sen kendin öyle diyordun.. Ayrıca beim bqskq seçilme olasılığını neden hemen göz ardı ettin :))
Sen siyasete atılmazsın çünkü :))
Nqsil verdim bu vibe acaba.. Bqnq göre parti yok sqdece.. Biraz kendi ideolijili geri atıp girecem bu gisisle.. Dunumyanin en güzel mesleği :))
Sen deniz insanısın. Napcan karayı😏
Ever doğdu ya ne işim var karada.. Ama tekne parasını çıkarana kadar 1 ay milletvelligi yapsam yeter.. 1 ayda tekne parasını çözeriz :))
Aday ol sana verelim fjfjf
giriş katındaki tehlikeliymiş akraba beladır ne kadar uzaksanız o kadar iyi enişte baldıza asılır teyze yeğene amca komşuya komşu babaya anne kayınçoya sonra hepsi kayınço ya nerede çokluk orada boşluk
Bencede. O kadar huzurluyum ki akrabalardan uzak olduğum için😌
düğününü de gör.
Töbe de :/
demem
Ama :/
manalı konuşmaya gerek yok bu şart
Kim karar veriyor 🙄
senin iyiliğini isteyenler
Benim iyiliğimi isteyenler yalnızlığın şifa olduğunu bilirler🙄
bir yere kadar sonra depresyona bağlı hastalıklar gelir.
İleriye dönük bazı planlarım var. yalnız kalmayacağım ;)
aferin.
Yok yaw, o kadar akraba olmaya gerek yok.
Hem" çocuk yapın" derler, hem de "yukarı ses geliyor uyuyamıyoruz "derler 😀
Bencede yüz göz olmaya gerek yok :|
Ama benim anladığım şey şu:
Türkiye de çoğu aile hala geniş aile düzeninde yaşıyor.
" Aileyiz" adı altında aşk, tutku vs bastırılıyor. Garip ne diyim...
3. Sayfa haberlerindeki sapkınlıklar da cabası...
Gerenk yok efenim cidden...
Aile söz konusu olunca bizim toplumda genelde sınır, kişisel alan falan filan pek kalmaz. Farketmeyiz bile bunu çoğu zaman tükenmeden.
Uzak olup özlemeyi ve özlenmeyi tercih ederim 🙂
Bencede ne kadar uzak, o zaman iyi :))
Aile apartmanında yaşamak zorlu bir karar. Aile sıcaklığı güzel olmasına rağmen, sınırların ve bireysel alanların yok sayılması sağlıksız durumlara yol açabilir. Üstelik, herkesin beklentisi birbirinden farklı olabiliyor. Eğer sınır koymakta zorlanıyorsan ya da özel alanına müdahale edileceğini düşünüyorsan bu düzen seni yıpratabilir. Ama doğru iletişimle herkesin rahat ettiği bir denge kurulursa, güzel bir dayanışma ortamı da oluşabilir. Bu konuda dikkatli ve gerçekçi davranmanda fayda var. 😊
Bence en mantıklısı evlenmemek🙄
Cevap
28Cevap
eşim isterse yaşarım tabi ki de
Hayır ayrı olmak daha iyi olur gadası
Allah korusun. Bir yerden sonra huzur kaçırır. Sürekli müdahale edecekler. Hani her şeyin bir cicim ay'ı var ya bu da öyle iş 😃
:))
Ailem olmadığı için kafam rahat. Hatunum nerede isterse orada yaşarız. Ama bir şey eksik 😀
Dur tahmin edeyim, hatun mu😏
Bol şans
40 yaş yalnızlığı diye bişey var. Umarım o hastalığa yakalanmazsınız.
Allah bütün kızlarımızı bu beladan korusun amin 🤲🤲
Aminn jffjf
Gerçekten çekilmiyor hayır bize gelin gelen de kalmasın ciddiyim
Kesinlikle
Kayınvalidem ve görümcem ile yaşarım ya mecbur kalsam aynı evde de yaşarım harika insanlar
Şanslısınız
Gerçekten öyle
Ben istemem. Ne savaşmaya gerek var ne de askerliğe lüzûm. :)
Dimi hocam :))
Bir insanın hayatında yapacağı en büyük hatadır.
Kesinlikle
Ben aile apartmanonda dogup buyumjs biriyom. Amcamlar halamlar babaanemler ic ice buyuduk ve annem hic anlasamiyor aile apartmaninda dislaniyormus gibiyim bu yuzden. Babamla da hic huzurlari olmadi keske aile apartmaninda yasamasaydim
Keşke. Ama işte bazen imkanlar neyse onu yaşıyoruz.
maalesef. Sırf annemden dolayı ben bile dıslandım. Annem hic sevmedi babamin tarafini amca cocuklarimla bile arası hic iyi olmadı mesela. Kendi amca cocuklarim hala kizim bu durumdan dolayi benden uzaklasti mesela koskoca aile apartmaninda herkes kardes ghbi buyurken ben yalnizdim
Umarım taşınmışsınızdır :)
Hayır. 24 yasindayim ve hala aile apartmanindayim ama artik yalnızlıgı da cok önemsemiyorum herkes buyudu amcamin kizlari daha liseyi bile okumadan evlenmisti zaten ama benim evlenen iki amcmin kizi ve halaamin oglu yine ayni apartmanda esleri ve cocuklariyla birlikte. Digerinin evi yakin her gun bizim apartmanda cocuklari birlikte Halamin kizi gıda okudu mezun olunca is buldu isine yakin yerde ev tuttular simdi arkadasiyla birlikte bende reklamcilik okudum bu sene mezun oldum henuz simdi is arasindayim
Ne deyim hakkında hayırlısı😪
Asla istemem çok sıkıntı ne onun ailesi ne kendi ailem
Yok istemezdim cok karışan görüşen olur pek hayatima karışmasıni sevmem
Kesinlikle olmaz. Ama İstanbul'da aile apattmanında yaşayanlar var.
Benim için farketmez evimin içi huzurlu olsun yeter
Kesinlikle aile apartman bile değil yine yılan gibiler eviniz de yakın olmasın hatta başka şehirde yaşayın
Hayır tabi ki
Bireysellik çok önemli ilk zamanlarda
Kesinlikle hayır, tanrı herkesi bundan korusun o derece ahhahaha
Evlenmeyeceğim için bisey diyemem
Bendensin jkkj
Hayır hiç işim olmaz jdhkj
Ne çok ortak yön kjckj
Oğoo hayırlı olsun😏
Noldu🙄
Olmadı valla olsa haberin olur🙄
Yav hee😏
İstemem. sokakta yaşarım daha iyi 🤣
İyi düşün dhfj
Doğru diyorsun
Düşündüm vee
Ölmek daha mantıklı 🤣
😏
Neden o kalleş😂😂
İç güveysi gelmiş djfjf
Ne yapalım gelmeseymiş dgjk
Ne kadar uzak ı kadar iyi bence 😀
Biz köşe bucak uzak dururuz..
Hayır herkesten ne kadar uzak o kadar iyi
Hayırr istemem
İşim olmaz dhd
Müstakil isterdim böyle bahçesi olan
Büyük konuşmamak gerekiyor sanmıyorum ama
Hayır kesinlikle istemezdim evlenecek olsaydım
en sevmediğim şey akrabalarlada istemem
Kalabalık aileyi severim
Hayır ya aileden ne kadar uzak o kadar iyi
Allah yazdıysa bozsun
Hepsi delikanlı, biri kalleş 😅
Ben almasam 😅
Olmaz alacaksınız :))
Neden 😅
Öyle çünkü :))
Ahahah. Ödül var mı?
Kaynana dırdırı :))
Ahahaha 😂😂 asla tahammül edemem ki
Peki siz bilirsiniz:))
Çok kibarsın :)
Öyleyimdir:))
Onu hissediyoruz tabi :)) çok naiflik var
:))
😊
Hayır asla
Şimdi aile evini çocuğunun üstüne yaptığı zaman çocuk evlenince çocuk ailesini evden kovuyor ev benim diyor bu tiplerde var.
Hayırlı evlat herkese nasip olmaz işte
Olabilir neden olmasın
Asla
Aslaaa
Hayır.
İstemem
Hayır, istemezdim.
Yok ya istemem.
Yaşamayn
😅😅
İstemem
Hayır asla