Müstakil ev tercihim derim kafam rahat bahçem olur havuz kedim ve köpeğim Onları zaten çok seviyorum canlarım benim 🐈🐕🦺 Öyle Güzel Canlılar ki o bakışları kalbimi Isıtıyor 😊 birde sevdiğim kız yanımda oluncs hayalim de yaşam zaten bu ne güzel olur
Aile apartmanı değil, aile sitesinde büyüdüm. 5 apartman ve 60 daire hepsi eş, dost ve akrabaydı. Asla kalmam. Bunu okuyan birileri varsa, onlar da asla kalmasın.
Hayir çünkü bizim toplumda aile yakinsa her şeyine karisir ve bu da buyuk bir sorun kiz için de erkek için de sorun bence ben daha esinin ailesiyle yasayip da memnun olan tanimadim evlilige çok mudahale oldugunu gördüm acikcasi
kesnlıkle birlikte oturan gelinler huzur bulmuyor çok dertlıler aıle apartmanıda olmaz ben bevlenirsem uzan ilde oturcsm dıyom yoksa gece işe başlarken babam arar şu işyerınde şu makıne sorun cıktı bir bakıver dıye
Benim ailemin apartmaniysa sonuçta ben de o aileden olduğum için otururum ama bir yabancı aile apartmaninda olan kiralık evde vesaire oturmak gerçekten eziyet olur
ben bir kadinla evlenirsem tabikide aile apartmaninda oturmucam 😂😂😂😂ulen olum aile apartmani bana cok ters igrenc boyle mahalle dedikodulari falan ay hic cekemem
Hayır, asla. Öyle bir durumda eşiyle değil ailesiyle evlenmiş oluyorsun bir nevi. Sürekli çat pat eve gelmeler olur, insanın özel hayatı kalmaz. İlerde biri olursa eğer ailesi benden 5 saat uzaklıkta oturmuş olsun😂
Yüzde 90 istemem çünkü bana çoğunlukla çok sıkıcı geliyor evler aynı kutu gibi istediğin gibi rahat olamıyon enteresan değişik kurallar var binalarda ben bizim evde ne güzel sürekli dama çıkıyorum kafam rahat müstakil gibisi yok
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Asla istemezdim. Herkesin evi barkı ayrı olmalı
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Ailem ile yaşamak isterdim çünkü beni bazı aileler gibi bunaltmayacaklarını biliyorum.