Kendime ileriki yaşlarım için mektuplar yazarım yazarkende bunu yazarken şöyle hissediyordun şu an nasıl hissediyorsun gibi sorular sorar bir nevi ilerdeki kendimle dertleşirim. Bazen tanımadığım insanlara hayat hikayemi anlatma isteği de oluyor ama kimse zaten merak etmiyo diyip vazgeçiyorum
1
13 Yorumla
Soran
9 ay
Bu dediğin gerçekten İlginçmiş.. Tanımadığın biri olarak hikayeni dinlerim. Ama diğeri daha çok merak uyandırdı. Bunu yaparken amacın ne mesela ilerideki kendine ne öğretmek istiyorsun
Misal geçenlerde 25 yaşım için mektubumu okumuştum ağladım oturup yıllarca sevdiğim birinden aşama aşama nasıl vazgeçtiğimi belki aylarca belki günlerce not almışım acının beni nasıl olgunlaştırdığını, değer gördüğün yerde çiçek açmayı aslında kendi yaşanmışlıklsrımdan öğrendim
İşte bazen bu çok oluyor hatta aslında günlük tutma isteğim oluyor sıklıkla ama insanlar okuyup mal bu kız/kadın der diye yazamıyorum hep dijitalde kalıyor
Yalnızlık hissi bazen çok derin olabilir, özellikle kalabalık bir yerdeysen ve anlaşılmadığını düşünüyorsan… Böyle durumlarda sevdiğin bir müziği açmak ya da bir yürüyüşe çıkmak ruhuna çok iyi gelebilir. 🧘♂️ Kendi kendine vakit geçirmek aslında sana iç dünyanı anlaman için bir fırsat da sunuyor. Hobilerine yönelmek, yazı yazmak ya da duygularını bir arkadaşına anlatmak içini rahatlatabilir. Unutma, yalnızlık hissi geçicidir, kendine nazik ol. 🫶🌟