Modern dünyanın bizden çaldığı en büyük değer zamanımızmış?

1 Haftadır köyde kalıyorum. giderken yanıma biraz kitap aldım, bu sabah kalktım kahvaltımı yaptım, üstümü giydim üstümü giyerken hiç ama hiç bir yere geç kalıyorum hissi yaşamadım. Üstümü giydiğim gibi 3 5 tane beslediğimiz tavuğa yem verdim daha sonrasında ise bahçede bulunan domates, taze, fasulye, patlıcan gibi bitkilerin altını çapaladım, suladım baktım ki işlerim bitiyor bahçemiz de bulunan ağacın altına geçtim kendime de bir türk kahvesi yaptım tüpte sonra oturdum tüm gün kitap okudum zamanın nasıl geçtiğini anlamamışım, zaten bir haftadır telefonumda her şeyim kapalı akşam üstü canım sıkıldı bisikletime bindim köyün biraz uzağında bulunan gölete gittim baya da bir balık tuttum nerden baksanız 1 hafta balık tutmam artık :) derin dondurucuya attım bir kısmını şimdi ise yiyeceğim kadarını fırına bırakıp bunu yazıyorum akşamda büyük ihtimalle bahçe de ateş yakıp kenarında otururum gerçekten modern dünya bizden zamanımızı daha sonrasında ise sağlığımızı çalıyormuş bunu anladım 1 haftadır işe gitme derdim yok, haberler umrum da değil, bir şeyler yetiştiriyorum ve yiyorum kitap okuyorum kendimi geliştiriyorum, arada bir köyün okuluna giden çocuklarla sohbet ediyoruz :D

Modern dünyanın bizden çaldığı en büyük değer zamanımızmış?