AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
122Cevap
Bence şu an en güzel yaşın annemden biliyorum 39 yasinda Şu an 8 yıl önce boşandığı
Şimdi anı doya doya yasa zevklerini yaşa durmadan hiç dusunmeden
Niyetin nedir , evlilik mi , ilişki mi , daha faklı bir düşünce mi?
Atlatırsın nerede yaşıyorsun büyük bir şehir mi
Birlikte telefi edebiliriz ve çok daha güzel yıllar olabilir
Genç bir erkek bulun, size dünyaları yaşatsın nası fikir🤣🤣
evlenmiş boşanmış birine dönüp bakmam bile :)
Bak diyen mi var oe
@miyasli profile bakınca takılmalık kadın gibisin kocan neden ayrıldı anlıyorum mezata çıkarmışsın kendini hayırlı işler sana
Çalış kazan biriktir ye iç Gez. Aynısını yapıyorum 😊
En güzel yıllar bence jakrsina seni seven çıkın ca ben evlenmedim gitti yıllar bir sekilde gidiyo
aaa ben de boşandım benzer şeyler yaşadım yeni toparlandım, her hafta konser etkinlik spor ne varsa gidiyorum işten vakit kaldıkça. Bulunduğun şehre ve sevdiğin şeylere bağlı olarak yapacağın şey değişir.
Aynı şehirde isek tanışabiliriz. Mesleğin nedir bu arada
Neden taniscam
Turşusunu kur o zaman kokoş
Hayranım şu kibir budalası dalyapRak hallerinize.
Kendinizi ölümsüz zanneden andaval sürüsü
Sen ne kadar iğrenç birisin
Terbiyesiz
Yavrum ölümlü olduğunu tekrar hatırlatayım uçma yavrum uçma. Geberiversen 3 aya kalmaz kimse hatırlamayacak seni
Evlen derim.
Hatta yas ilerlemeden 1 cocuk yaparsiniz
Eş yok ki olsa hemen
Boşandı başka boşanmış birini bulursun, öylede çok. ya da seni gördükten sonra boşanacak.
geçip giden zamana odaklanmazsan artık yeniden doğmuş gibisin gezebildiğin kadar gez yiyebildiğin kadar ye nerde eksik kaldıysan ne için ukten olduysa hepsini yapmanı öneririm unutma hala hayattasın ve hala güzelsin
Hayat her zaman güzeldir, her yaş güzeldir. Yıllarımı kaybettim diye değil kendi ayaklarım üzerinde durmayı başardım diye bak olaya. Boşa gitmemiş yılların, güçlü bir kadın çıkmış ortaya.. tebrik ederim.
Hayatınıza bakın bence zevk almaya bakın tadını çıkartın artık bazı şeyleri umursamayın acı çektiğiniz şeyleri geride bırakıp sevdiğiniz zevk aldığınız ne varsa onları yapın bence bu arada çok güçlü birisiniz tebrik ederim
Yapamadıklarını yaparak yaşa takılmadan anın tadını çıkartarak
Güzel bir erkek arkadaş yap ve hayatın keyfini çıkar
Bence hala en güzel yaşındasın. 35 yaş sonrası kadınların sahibi olmak çok farklı bir his
En güzel yıl bu yıl düşüncesini gercekten benimsersen bence başarırsın
Kendine zaman ayır. Zamanı kendinle geçirdikce göreceksin farkı
Kafa dengi biri ile kafaları çekmek en güzel şey bana göre
Çok geçmiş olsun. Hayat süprizlerle dolu bazen üzülüp bazen sevinir mutlu oluruz. Önemli olan kendi kendinin kıymetini bilip hayatı yaşamak. Kesinlikle kendinden vazgeçme
Benimle evlenirsen gerçekten çok mutlu ve huzurlu bir hayatın olur buna emin ol
Bence telafi etmeye başlamışsın bile, herşeyin en güzeli en hayırlısı senin olsun🌸
Bende 37 yaşındayım. Tecrübe ve aklın birleştiği ne istediğini bilen güzel bir yaş. Hayatı dolu dolu yaşa, saygılar
Sorun yok gel benimle o işe hasret kalmış bir erkekle yani benimle evlen bak nasil telafi ediyoruz hunharca 🤭😈
Abla olaya farklı taraftan bak önünde ortalama verilere bakarsak bı 40 i geçkin yıl var onları verimli geçirmeye bak sen.
Aynısını yaşayan biri olarak zaman herşeyin ilacı
Yaşa bu kadar takılma hayatını yaşa istediğin gibi
Yapmak istediğin ne varsa yap ve hayatı fazla kasma
Sabırlı ol acele insana hata yaptırıt
Yaşamaya devam et gönlünce
Önündeki yola bakarak
Geriye bakma asla hala çok gençsin
Yanılıyor muyum ana
Seni mutlu edecek Z prenses gibi hissettirecek gerçek erkekler bularak... Usanmadin mı yanlız olmaktan...
Sırf böyle hata yapmaktan korktuğum için evlenmedim evlenirken çok dikkat edin dostlar
Maddi sıkıntın yoksa git gez dolaş arkadaş edin onlarla gez
Yorumlar çok içler acısı hemen hemen herkes aynı kader ben neden bu kadar çok üzüldüm bu duruma ya
Kim sevinmişki
Kalanini güzel gecirmenin yollarina bak bundan sonra her yıla eyri bir ani katmak icin yol al.
Gezerek daha önce yapmak isteyipde yapamadığın şeyleri yaparak özgürlüğün tadını çıkar
27 yaşındayım, evlilik vs hayalim yok. Düzgün karakterli ve eğlenceli bir ilişkim, sevgilim olsun yeterli. Kafa dengi isek anlasırız çok iyi. Şans verirsen tanışalım
Umarım telafi edersiniz. Ben 13 yıldır edemedim
geçmiş olsun inş iyi olur senin için ben hiç evlenmedim hiç kız arkadaşımda evlilik nasıl bir duygu
Karşılıklı iyi olunursa güzel bir duydu
hiç bulamadım işi gücü yerinde olan bir insanım yakınsa yurt dışına gidicem temelli
gelirim iyi ama bulamadım
Sevdiğin şeyleri yap ruhunu tedavi et
Kendine iyi bak
abla amcamla evlensene
Yapamadığın şeyleri yap
Sevmeyi sevilmeyi seven ilgili bir erkek bularak
Bende bekar yaşadım ama güzel bir hayat yaşamadım
İyi bir işin varsa daha neyi dert ediyorsun?
Çocuk niye istemedin
Belkide olmamıştır
Aynı bende de durum öyle neden boşandın sen
Bir süre yalnız kal ve kendini dinle
Kafana hiçbirşeyi takma yaşamana bak
Nedenki eşini çokmu seviyordun
Sıkma canını çok ta önemseme dünyayı
Boşanalı ne kadar oldu?
A pardon, 6 yıl geçmiş. Rejenere olmak için gayet yeterli bir süre. Keyfince hayatını yaşamaya bak derim.
Telafi gibi düşünme, bugünden itibaren ve sonrası için en azından mümkün koşullarda, dilediğin gibi yaşamaya çalış. Ben öyle yapıyorum.
Hangi şehirde yaşıyorsun
Bunu kendine sor
Pasif gelirin var artık (nafaka) hayatını yaşa
İyi bir işim var yazmış, nafakaya ihtiyacımı var
Günümüzde parada pulda gözüm yok diyende işi olanda boşanır boşanmaz avukatı kapılarında sıra bekliyor. Senden tek ricam boşanma davalarını kontrol et sonra gel abicim
Nasıl istiyorsan öyle yaşayarak