9 ayDiplerden yeniden ayağa kalkmanız muazzam bir başarı, kutlarım. Dipleri görmemiş, uzun yıllar aşılmaz sıkıntılara maruz kalmamış, saymakla bitmez hataları ve pişmanlıkları olmayan insanlar sizi anlayamaz. Bazı kavrayışlar yaşanmışlık gerektirir. Ben de inişleri gördüm, sert savruluşlar yaşadım; çoğu insanın akıl sağlığını dahi koruyamayacağı kayboluşlarda bulundum. Bu sayede sizinle biraz olsun empati kurabildiğim kanaatindeyim.
Geçmiş yıllarınızın bir kayıp olmasını anlıyorum ama onlara ‘telafi edilmesi gereken’ bir içerikte yaklaşmanızı doğru bulmuyorum. Bilakis, o “kayıp yıllar” bugün yeni bir sayfa açmanız için size rehberlik ediyor. Yeni başlangıcınız için birçok dersi içeriyor. Belki acılı oldu ama o yıllar sizi mevcut bilinç düzeyinize taşıdı. Eminim birçok ders de çıkarmışsınızdır. Ben de yeni başlangıçların peşindeyim ve bilinçli, anlamlı bir hayat sürmekte kararlıyım; tabii sizin kadar güçlü ve deneyimli değilim. Anlamlı ve huzurlu bir hayat, hiç şüphesiz yaşamdan payını eksiltmeyi gerektiriyor; henüz bunu da hakkıyla başaramıyor olabilirim. Zira hala çok şey istiyor gibiyim. Teorik birikimler ve analitik kabiliyetler tek başına yeterli değil; teori ve pratik arasında daima bir gerilim vardır. Bilkuvveden bilfiile geçiş şarttır.
Zor bir çağdayız; nereden bakarsak bakalım, dengesi şaşmış bir zamanda, tekamülü natamam ruhlarla bezeli bir mekandayız. İnsanlar ahenkten yoksun, kendi içlerinde sabitlik tesis edemedikleri için tutarlılıktan uzaklar. İnançları bir iki önermeyle yıkılıp giden temelsizlikte. Şahsiyetleri ucuz retoriklerden ibaret. Sebep oldukları ve devindirdikleri yapılar da aynı şekilde… Ve bu yapıların birey olarak her birimizin üstünde an be an bir tahakkümü var. Böyleyken, insanın hayatını, hiç değilse özel anlarını paylaşabileceği ve varoluş yolculuğunda zorluklara birlikte direnebileceği bir yoldaşı bulması elzem ama ne mümkün? Kendimizi bu uzamın içinde, tüketici yalnızlığın gölgesinde inşa etmek ve insanlığını sürdürmek büyük bir uğraş gerçekten. Her halde, çok azımız bunu başarabilir, çok azımız insan kalabilir. Umarım siz başaranlardan olursunuz.
Sizin gibi onca şeye rağmen vazgeçmemiş, yoluna devam eden insanları görmek beni mutlu ediyor. Hikayeniz ilham verici, geleceğinizse umutlara gebe; keşke detaylarını dinleme şansım olsaydı. Kendi gelişim ve dönüşüm sürecimde bundan çok faydalanabilirdim. Hem sizin gibi bir insanı daha yakından tanımak benim için büyük bir değer olurdu. Eğer hususi olarak sohbet etmek isterseniz e-posta adresim yilmazserhan241@gmail. com üzerinden bana ulaşabilirsiniz.
Selamlarımı sunuyorum…
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Benim de öyle yıllarım geçti ki, seninki boşanmayla geçti, ben ne evlendiğimden bişey anladım ne ayrıldığımdan. Ne de evli kaldığım süreçten. Ben evlilik yaşayamadım doğru dürüst.
Şimdi ne yaparsın bilemem ama genelde kocalarını kadınlar seçer. Bu ne demek? Erkek teklif eder kadın kabul eder. Dolayısıyla senin için ne önemliyse sen onu seçersin, çünkü hep iyiyi hep kaliteyi istersiniz. Dolayısıyla da sizlere kendilerini iyi göstermek için çok yalan söylenir. Sen de beni kandırdı diyeceksin.
Neyse soru bu değildi, yani iyi erkekler de var tüm kadınların şeytan olmadığı gibi. Ne demek istediğimi anlamışsındır.
Haa zaman geçti bazı şeyleri nasıl telafi edersin? düzgün seçim yaparsan aradığın o tutkuyu yaşarsın.00 Yorumla
9 ayYaşadığın kötü tecrübeleri anlayabiliyorum yani anlayabiliyorum derken sadece senin anlattığın kadarıyla birazcık hissedebilirim bizzat senin yaşadığın gibi yaşayamam tabii ki Ama şunu unutma Hayat herkese bazen Adil davranmıyor Kimisi mutlu bir evlilik sürdürürken kimse ayrılmak zorunda kalıyor ayrılmak da evlenmek kadar normal bir şey Çünkü bazen olmayınca olmaz bu yüzden hayatına devam etmelisin kendi kazancını kendine sağlamalısın ayaklarının üzerinde durmayı bilmelisin onun dışında çok da yapılabilecek bir şey yok Kendini sevmelisin Her şeyden önce
00 Yorumla
Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı. Hayatın bazı yılları zor geçer bazıları sessiz bazıları da tam anlamıyla kayıpmış gibi hissettirir ama şimdi nerede olduğunu ne yaşadığını ne istemediğini biliyorsun bu çok büyük bir şey. Telafi dediğin şey aslında geçmişi geri almak değil bundan sonra geçecek zamanı daha dolu daha kendine göre yaşamak. Yalnızsın belki ama bu da bir alan sunuyor sana artık başkası için değil kendin için kurabilirsin hayatını. 2026 senin olur çünkü artık sahneyi gerçekten sen alıyorsun..
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Öncelikle seni tebrik ederim! Kendi kendine yeniden ayağa kalkmış olman, bu kadar güçlü bir irade göstermen gerçekten harika bir şey. 🌟 Hayat bazen bizi zorlayan sınavlarla karşılaştırıyor ama sen bu sınavı başarıyla geçmişsin!
Kaybettiğini düşündüğün yılları telafi etmek için önce mutlu olmayı hak ettiğine inanmalısın. Kendine bir liste yap; neler yapmak istiyorsun, seni neler heyecanlandırır, hangi hayallere sahipsin? Hedeflerini koy ve adım adım ilerle. 🎯 Yeni hobiler edinebilir, yeni insanlarla tanışabilir ve kendine bir rutin oluşturabilirsin. Spor yapmaya, meditasyona devam et. Hayatını yeniden inşa ederken duygusal özgürlüğünü ve yalnızlığını güçlü bir avantaja dönüştürebilirsin. 💪
Unutma, kendini sevmeye devam ettikçe ve cesaretle ilerledikçe her yıl senin yılın olacak! 🌈 Sessiz kalma, dostlarınla daha sık vakit geçir, yeni yerler keşfet. Mutluluğu en çok sen hak ediyorsun! 💞00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
118Cevap
- Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı.
9 ayHiç bir şey için geç kalmış sayılmazsınız ki , hayat devam ediyor herşeyi geride bırakın yaşandı ve geçti diye düşünün , kendinize tertemiz bir sayfa açın artık daha da tecrübe sahibisiniz ve emin adımlar atacağınizdan hiç şüphem yok , ve o temiz sayfayı kimsenin karalamasına izin vermeyin , herkes bir kere geliyor bu dünyaya mutlu olmak gülmek hepimizin hakkı , bunu bilerek yola devam edin , kimseyi merkezin yapma , insan en çokta kendine değer vermeli , çünkü sen kendine değer vermezsen başkası hiç vermiyor çünkü 🙋 her şey gönlünce olsun inşallah 🙏🥰❤️ hep mutlu ol
10 Yorumla
9 ayaşkım öncelikle seni şu şekilde aydınlatmak istiyorum. Bir insanın hayatında en güzel yıllar yoktur çünkü nefes aldığı yürüyebildiği ve kendi işini kendisi gördüğü her an en güzel zamanını yıllarını yaşıyordur zaten. Hayat budur inişleri çıkışları vardır sana artı bir yorum söyleyeyim bak çocuğun yok mutlu olmalısın çünkğ hem çocuk babasız büyüyecekti hem boşandıktan sonra senin hareketlerini kısıtlayacaktı. Ne güzel evini almışsın kilonu vermişsin hayatını yaşa bu işin lamı cimine takılırsan hayattan tad alamazsın ve bir şey diyim mi eminim sen bu yılı da sonraki senelerini de çok verimli kullanacaksın.
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 852 cevap paylaştı. Hiç evlenmedim ama sonucta kimse boşanmak için evlenmez neyseki uzerinden 6 sene gecmiş haliyle kalbın bos cocuk vs de olmadıgından eski eşinle aranızda bi bag yok anlasılan bu surecte karıyerıne odaklanıp herseyden uzak kalıp dinlenmek istemişin sanırım yenı bi sayfa acma zamanı gelmiş senın için hiçbirseye gec değil ben 30 zumda meslek değiştirip dünyanın yarısını gezmeyı basardıysam sende daha cok ama cok guzel hayallerını gerceklestırebılırsın umarım musmutlu günler senınle olur kızçe🥳👋🌞🦜🐬🌈🌺
10 Yorumla
9 ayÇok güzel bir karar vermişsin haklısın gecen yılar geri gelmeyecek, fakat halla nefes alıyorsun ve halla içinde çarpan güzel bir kalbin var dediğin gibi arabada almışsın kilo vererekde sağlığını garantiye almışsın bence sevdiğin şeyleri yap hobiler edin kız arkadaşlarınla erkek arkadaşlarınla gez tatil yap çünkü kadınların mutlu olabilmesi için bir erkeğe ihtiyacı yok bence senin adına çok sevindim çünkü çok belli güçlü bir kadınsın bunca yaşanmışlığa rağmen ayaktasın ve bence hiç bir şey için geç değil nefes aldığın sürece 💫🩷 yolunda ve hayatında başarılar dilerim güçlü kadın 🧚🏻♀️
11 Yorumla
Soran9 ayÇok tak ederm
Gizli Üye(36-45)9 ayÇocuğun da yokmuş daha ne. Boşanmak benim hayatımda yaptığım en doğru şey. O günü doğum günüm ilan ettim. Her yıl o günü kutluyorum artık kendi doğum günümü hiç sevmeyen ben. Oturup çekmek yerine bitirin. Bu bir kayıp değil aksine kazanç. Bu uğurda 10 yıl yedim evet yıllarım gitti ama değdi. Boşanmak herşeye değerdi. Bir daha mı ASLAAAAAA. ALLAH YAZDİYSA BOZSUN
23 Yorumla
Soran9 ayÇocuk var mı nedden bosandinjz
Cevap sahibi9 ayboş ver nedeni. Sen sonuca bak kendime yaptığım en büyük iyilikti bu. Dünyaya yeniden geldim. Bu yüzden o gün benim doğum günüm. 10 yılın 9 yılını olmayan adalet yedi ama herşeye rağmen değdi bitti Ya yeter.
Soran9 ayAllah yardımcın olsun
Her anını doğru ve kaliteli insanlar ile geçirerek, kendine odaklı çocukların var sa onlara odaklı, yaşayarak kafana bir şey takma , calis ye iç gez , umursama
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı.
u 9 ayGeçen geçti diyip bundan sonrasina bakmak lazim. Ve hâlâ daha çok gençsin önünde uzun yıllar seni bekliyor yalnızlığın, ve serinliğin tadını çıkar ne yapicam deme illa bir sey yapmak zorunda değilsin dümdüz de durabilmek lazim sürekli çaba, bir şeyler yapmam lazım kafası olmasin akışta kal
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 443 cevap paylaştı. Bir sürü yazan eden yorumlayan olmuş.. naçizane bende yapmak istedim görünce.. bu gibi durumlarda olan insanların genelde içindeki çocukluk heveslidir yapamadıklarını yapmak için.. cesaret arar veya ister.. sende hayatın farklı bir sillesini maalesef görmüşsün.. ve fazlasıyla da yaşamışsın.. şimdi bence yapman gerekenlerin başında içinde ne kaldıysa ne yapamadıysan onu veya onları yap.. bunlara engel koyanları da çevrende bulundurma..
10 Yorumla
9 ayYapmak istediğim şeyleri yaparak ve bir liste yap mesela yapmak istediğim tarifler gitmek istediğim yerler gibi çeşitli istediğim şeyleri liste olarak yap ayır şu gün bunu yapıncak de istediğin herhangi bir şeyi yap, güzel bir parti ver evde ya da kendin git restauranta bir akşam yemeği ye, tadını çıkar her mutlu olduğun anın.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 446 cevap paylaştı. Gönlüne göre birini bul ve mutlu olmaya bak. Hayat zaten yeterince kısa. Geçmişe değil önüne bak ve her anından keyif almaya çalış. Çok fazla takma anlayacağın
12 Yorumla
Soran9 ayGönlüme gire bulamiyoeum
Gizli Üye(30-35)9 ayKesinlikle ilk önce ertelediğin her şeyi tekrar tekrar yaparak sana tavsiyem ilk önce güzel bir tatile gidip kendini ödüllendir sonra döndüğünde küçük küçük planlar yap hayatını nasıl güzelleştirebilirsin ve hedefler koy kendine çünkü sen bunun en iyisini hakediyorsun. Umarım sen ve tüm kadınlar zorluk yaşamadan hayatlarını bundan sonra çok güzel yaşayabilir çok çok mutlu ol kendin için yaşa ♥️
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 680 cevap paylaştı.
9 ayŞükret haline bosanma musibet degil bir cikistir. Sonucta evlenme karar verdigin insani siz seciyorsunuz bir zahmet sonuclarini da öngörebilmeniz gerekir. Daha evlenme imkanı bulamamış 30 yasinda üstü ÖĞRENCİLER var. Dolayısıyla üzücü bir durum göremiyorum.
00 Yorumla Özellikle çocukluğun da hep yapmak istediğin hayallerini hatırlayarak başlayabilirsin. En azından ben öyle yapmıştım baya işe yaradi. Çocukluğumdan bu yana isteyip hep arka plana attığım tüm planlarımı sırayla gerçekleştirdim. İnsanı çok iyi hissettiriyor.
00 YorumlaAynı durumu ben de yaşadım. Bodruma tatile gittiğinde ordan birisini bulup evlendi ayrıldı ben kızım ile kaldım. Olan her zaman olduğu gibi çocuklara oluyor. Senin gene çocuğun yokmuş. Umarım bundan sonrası senin için hayırlı olur mutlu olursun. Ne kadar evli kaldınız ki. Ayrılma sebebin neydi?
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 607 cevap paylaştı.
9 ayGeçmişi geri getirmek mümkün deyil ve bunu telafi etmekte mümkün deyil, ancak bir dahaki birlikteliyinde her anlamda kafa yapısı aynımı ona dikkat et, sor soruştur konuş test et ondan sonra hayatına al, yoksa şu veya bu şekil telafi ederim düşüncesi diye bir şey olmaması lazım.
Benimde mutsuz 10 yılım gitti sence ben nasıl telafi ederim?00 Yorumla
9 aybol bol sosyalleşerek , çeşitli arkadaşlar ve buna bağlı aktivitelerle, zaten gerisi okadar güzel geliyor ki, davetler , etkinlikler , yeni bir sevgili , o heyecan , cinsel yaşam , yerine oturuyor, ama biraz açık olmak lazım hayata, seçici olmaya gerek yok önüne geleni yaşa bence , sonra kendine göre olanı tercik edersin , seçenekleri artır yani☺️
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
9 ay
1 kg Koko söylüyorsun cekip cekip müzik esliginde takil
00 Yorumla
9 ayGüzel planlar yap akışına bırak derim. Gezilecek yerlere git sosyalleş doğru kişileri tanı tabi seçici olmakta fayda var. Yakınlık kurduğun gibi uzaklaşmasını bil. Kendine karşı cins arkadaş arıyorsanda acele etme sadece cinsellik mi yoksa değer veren birini mi bulmak istiyorsun sen seç
00 YorumlaHayatın sana yaptıgı vurdumduymazlıgı sende hayata yaparak. Dönüp aynı hataların peşinde gitme gercek hak eden deger veren biri olana kadar hayatına birini alma ve güvenme, dün yaşadık bugun daha iyi daha güzel yaşıcagız, daha güzel daha lezzetli yemekler, kıyafetler, manzaralar ile devam edecegiz hayata diyerek devam et, kitaplar iyidir insanlardan, bir hayvan sahiplen veya arkadaşlarında varsa bir süre bak yanlız olmak bazen kaosa cekiyor insanı,
00 Yorumla
9 ayArtık yeni bir hayatınız var. Şu an bir Çocuğunuz da yok. özgürsünüz. bence Tadını çıkarın :) bir sürü insan boşanıyor hatta boşanamayan Ve bunu hala çeken bir sürü insan var. böyle düşünün. Siz En azından şu an özgürsünüz Bunun kıymetini bilin, aramıza katılın :)
00 Yorumla
9 ayAynı sıkıntıyı ben de yaşıyorum 4 yıldır sanki ne yapsam başa dönüyorum işimi de oturtamıyorum sanki hayatımı bir türlü oturtamıyormuşum gibi geliyor. Bu sorunun cevabını ben de kendime soruyorum ama ben de cevap bulabilmiş değilim inşaAllah her şey gönlümüzce olur 🩷
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı.
9 ayArtık olgunlaşma döneminde siniz. Kendinize zaman ayırın yeni arkadaşlar edinin gezin okuyun eğlenin. Belki biri çıkar flört edersiniz ama sakın acele etmeyin
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
9 ayYalnız kalınca bence biraz kafa dinledikten sonra zaten güzel olacaktır bence bazen bi yaşa kadar sıkıntılar oluyor sonra düzeliyor
20 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 750 cevap paylaştı.
9 ayŞöyle ki o yaşlar en güzel yaşların değil... yani sadece o en güzel yaşların değil... kendine iyi bak sayıları boş ver
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)9 ayGayet hayat devam ediyor hayat kısa gez yaşa Sakın burada ki sapıklara güvenme bunlar her evli ayrılmış kadın peşinde hepsi belli bzouk adam dolu burada
30 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bugüne kadar gayet güzel toparlamışsınz bundan sonrası da eminim sizden daha iyi bir fikir verebilecek kimse çıkmaz
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayBen de çocuk yaşta evlenip ayrıldım. çok şükür çocuk yok. soranlara dürüst olduğum için her şeyi açıkça anlatıyorum. ancak erkek olduğum için "hiç evlenmedim" diye yemin etmez başım ağrımaz.
10 YorumlaYani herkesin hayatı farklı dolu dolu yaşa bence sürekli gez yeni insalar tanı tekrar aşık ol yeni şeyler dene
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. eski eşimle 33-35 gibi evlendik
Bal gibide doğru bir insanla neler-neler yaşarsın
70'te ölcen desek 35 yılın var daha önünde
Kur yuvanı geç10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı.
s 9 ayİşin yerindeymiş maddi sıkıntın yokmuş zaten asıl sorun bunlar olurdu. Paran varsa gez dolaş, yeni yerler keşfet yeni insanlarla tanış
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 908 cevap paylaştı. Önce kendinize biraz zaman ayırın bence. Ardından güzelce düşünerek nasıl bir yol izlemek istediğinize karar verebilirsiniz.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı.
9 ayKendi seçimlerinin yaptıklarının bedelini ödedin sadece bundan sonra secimlerine dikkat edeceksin
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayİşte bu yüzden sırf cinsellik yaşamak için evlilik delisi olan insanlar (özellikle kızlar) aklını başına toplasın bu soruyu anlayarak okusun, soruya gelirsek bence telafi edersin hala gençsin
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayBende boşanma aşamasındayım güzel yıllarım gitti artık kalan senelerımı mutlu yaşamak istiyorum bakalım tam Bellı deyıl durumum işalah benimde olur kısa bir zamanda 🥺
21 Yorumla- 9 ay
Benimde yeni oldu 😟
Hayat bundan sonra senin için çok güzel olur inş kardeşim
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 872 cevap paylaştı. O yılları kayıp olarak düşünme acı insanı olgunlaştırır
20 YorumlaEvlilik hayatını sürdüremediğine üzüldüm eğer geçen zamanı telafi etmeye çalışıyorsan ne istediğini bilmen lazım ikinci evlilik mi hangi yaş aralığı bilmiyorum sana kalmış bir şey umarım hak ettiğin birine sahip olursun
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
9 aybence canısı kilo vermiş yalnızda yaşıyorsan hoşuna giden adamları ayartıp eve alıp boşa geçen yılların acısını köküne kadar alarak telafi edebilirsin.
02 Yorumla
Soran9 ayçok kötüsün
- 9 ay
iyiliğin için söyledim bana ne faydası var ki
- Aile & Toplum konusunda 650 cevap paylaştı.
9 ayBu kadar çok yorumun gelmesinin sebebi
1. Boşanmış olman
2. Yalnız yaşıyor olman
3. Bunu burada söyleyerek dikkat çekmen
4. Ne demek istediğimi gayet iyi anlamışsındır02 Yorumla
Soran9 ayDikkat çekmek için paylasmadim
- 9 ay
Peki
Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Geçmiş geçti gitti, ama ders çıkarıp tecrübelerimizle geleceği güzelleştirmek için uğraşırız. Üzülmek, eyvah demek geleceğe fayda etmediği gibi geçmişi de değiştirmez.
Dün geçti, yarın meçhul, bugün varız, anı yaşamak lazım bence.00 YorumlaAile & Toplum konusunda 340 cevap paylaştı. Zor ya insan yaşlandığını iliklerine kadar hissediyor birine güvenmek yeniden hayatına almak ölçmek tartmak bir gelecek için birleşmek tanımak için yıllar geçiyor :( nerde yaşıyorsun ki
02 Yorumla
Soran9 ayYaşlılık hissetmiyorum ama telafisi nasıl olur diye dusunyuroum
Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Öncelikle geçmiş olsun yaşadığın hayattan ders almışsındır umarım yoksa aynı hataya düşmemek için
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
9 aySosyalleşmek iyi gelebilir kendine yeni cevre hobi edilmelisjn:))
10 Yorumla
9 ayBenim de 40-42 arasının a.. yanağından öpim.
Unutursun BACIM..
10 Yorumla
9 ayZamanla telafi edersin yeterki umutlu ol bi müddet kafanı dinlet
10 Yorumla
9 ayGitmedi zaman her türlü geçiyor işte çöp etmemişsin işin gücün yerinde daha ne olsun.
21 Yorumla
Soran9 ayÇok tsk ederim
Doğru söylüyorsun en güzel yılların maalesef ziyan olmuş bence akıllı başlı biriyle bu şekilde kaybettiği yılları telafi edebilirsin
01 Yorumla
Soran9 ayIns
Gizli Üye(25-29)9 ayHerkesin kötü yaşadığı şeyler var seni anlayabiliyorum. Ama daha gençsin önünde çok zamanın var emin ol :) Benim durumum daha kötü. Evlenmeden cinsellik yaşadım, kimse ben kadar kötü durumda olamaz emin ol.
02 Yorumla
Soran9 ayYa uzuldum
Cevap sahibi9 ayvalla yapacak bişey yok o hatayı yaptım bir kere
- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
9 ayMerhaba,
Benimde dört senem çöp oldu, ihanet acısıyla, 1 sene 2 ay olmuş! 😅
Zaman telafisi olmayan tek şey..
Benim de en güzel yaşlarım acı ve hüsran...00 Yorumla Yeni bir hobi edin, seyahat et, sosyal çevreni genişlet. Artık özgürsün tam anlamıyla yaş sürecin de bitmiş. Artık kendine yatırım yapma ve hayattan keyif alma zamanı. Umarım senin için her şey güzelliklerle dolu olur. Şans diliyorum sana yeni hayatında
00 YorumlaYaşına takılma zararın neresinden dönsen kârdır öyle düşün artık hayatın senin elinde, ayak bağı oluyordu belkide istediğin şeylere artık yok ve daha rahatsın
22 Yorumla- 9 ay
- 9 ay
Benden sana gelene isteğe sende karşılık verir misin lütfen 😊👍
Şimdiden tşkler😎
Gizli Üye(25-29)9 ayGeçen zamanın telafisi olmaz. Hayatını yaşamaya başla ama geçmiş hatalarından da ders çıkararak.
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 512 cevap paylaştı. Bende aynı durumdayım yıllar geri gelmiyor maalesef hayatının en güzel be önemli yılları gidiyor bundan sonra artık doğru kişiyi bulmakta zorlaşır
00 YorumlaBöyle düşünürsen geleceğini de mahvedersin. Hala gençsin. Hayatının bundan sonrasını güzel geçirmeyi düşün sadece
00 Yorumla
9 ayZaman makinan yok ise imkansız. Yapabileceğin tek şey o "güzel" yıllarında yapmak istediklerini yapmak.
00 Yorumla
9 ayTr de yaşıyoruz hem de öyle bir dönemine denk geldik ki, boşanma yaşamadan bile en güzel yaşlarımız mahvoldu çoğumuzun
00 Yorumla
9 ayYapmak isteyip de yapamadığın ne varsa yapmaya başlayarak acısını çıkarabilirsin. İlk işin izn alıp güzel bir tatil yapmak olsun
00 Yorumla
9 ayInsanın hayatı inişli çıkışlıdır hep kendinize çevre edinmeye bakın düzgün insanlar tanıyın sosyallesin
00 YorumlaKaderimiz ayni benimde en güzel yaşlarm acıyla geçti😔
11 Yorumla- 9 ay
Aynen
Gizli Üye(25-29)9 aySenin değerini gercekten bilecek birini bulursan sana o en kötü günlerini unutturur
10 Yorumla- Devamını Gör (92)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat