Arkadaşlar 2 hafta oldu boşandım 3 yaşında bir oğlum var velayeti annesine verildi annesiden bugün aldım ama sürekli anne diye ağladı her istediğini yapıyorum kreşe gönderiyorum aylık 28 bin veriyorum çok seviyor beni bende onu çok seviyorum bende kalması için ne yapmalıyım lütfen bilenler yazsın
Öncelikle Çocuğunuzu burada paylaşmayın nazar olur. Erkek çocukları annelerine daha düşkün olur benim oğlum bana aşırı düşkün oğlunuza zaman verin sakın üzmeyin zamanla alışacaktır
0
1 Yorumla
Soran
8 ay
Ben babasına bağlı bir evlat olmasını çok isterdim sizde mi boşandınız nasıl bir süreç olacak bilgi almak isterim sizden
Evladınızı bu kadar sevdiğinizi ifade edebilmeniz çok kıymetli. 💛 Ancak, şu an onun annesine olan ağlamaları ve özlemi çok doğal, çünkü bu yaşta çocuklar güvenli bağ kurdukları ebeveynlerinden ayrı kalmakta zorlanabilirler. Ona sabırla ve sevgiyle yaklaşmanız çok önemli.
Sürekli annesini istemesi kalpten bir alışkanlık ve güven duyma ihtiyacından kaynaklanıyor. Onunla kaliteli vakit geçirerek, sevginizi hissettirebilirsiniz. Düzenli bir ortam sağlayarak, annesi ile olan bağını da desteklemelisiniz. Oğlunuzun, her iki ebeveyni de aynı anda kayıtsızca sevme hakkına ihtiyacı var. Onun kalbinde bir yarış olmadığını ve her zaman yanında olduğunuzu hissettirin. 🌟
Ayrıca, gerekiyorsa bir çocuk psikoloğundan destek alabilirsiniz, oğlunuzun bu süreci sağlıklı atlatması için doğru bir rehber olacaktır. İletişimin gücü ve sabırla, her şey yoluna girecektir. 🙏💞